Selamat Hari Malaysia

Alhamdulillah... Malaysia ...Malaysia.. Malaysia... Selamat HARI MALAYSIA...

perubahan demi perubahan kita lalui..dan zaman 2020 pun semakin hampir... adakah kita masih berpeluang merasai nikmat dunia ni sehingga tahun 2020? ??

Ni semua hanya ALLAH sahaja yang maha mengetahui..kita sebagai hambanya, sedarilah sebelum terlambat... saya ni buka ustazah jauh sekali..tapi tak salah saling mengingatikan.. .

Kadangkala saya takut lihat keadaan dunia sekarang ni... Baca dan fahami isi tafsir Al-Quran ..banyakkk persamaan yang berlaku.. dan semua ini hanya ALLAH yang maha mengetahui...

Ya Allah lindungilah kami sekeluarga, anak-2 mommylina, suami mommylina... mommy mommylina.. adik beradik mommylina..sedara, sepupu, keluarga dekat mahupun jauh mommylina... sabhabat-2 mommylina..dan semua hambaMu di muka bumi ini Ya Allah.... Jauhilah kami dari perkara-2 yang tidak kami ingini...dan dekatkan lah kami dengan perkara-2 yang baik untuk kami semua.... Amin....

SELAMAT HARI MALAYSIA! SELAMAT BERCUTI semua....

blogger malaysia

Salam ukhwah dan Salam persahabatan untuk semua blogger hebat..

Kulim | mommylina | 017-5836865 |
SID Shaklee : 867601

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...