Dapatkan VITAMIN SHAKLEE yang pasti membuatkan suami anda tak tidur malam

Entry ini HANYA untuk yang dah SAH BERKAHWIN! Dapatkan VITAMIN SHAKLEE yang pasi membuatkan suami anda tak tidur malam... Apakan vitamin yang mengilai suami anda!!!!!

kebaikan alfalfa shaklee
Ni ALFALFA SHAKLEE akan buat suami anda TAK TIDUR malam tau... Banyak fungsi dalam sebotol ALFLAFA ni tau.... Selain untuk atasi masalah KEPUTIHAN, ianya sangat bagus untuk "PERAPAT" | "KETAKT-METAT" tau... hanya yang amalkan sahaja mengetahuinya... ops ni bukan xxxxlll info tau... ALFALFA ni banyak lagi fungsinya....

Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi.

Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an.

  *  Sumber alfalfa semula jadi
   * Tablet boleh dihancurkan dan dicampurkan ke dalam air mendidih untuk dijadikan minuman herba asli.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosus sistemik hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini. Jika anda hamil atau menyusukan anak, sila dapatkan nasihat daripada pakar penjagaan kesihatan profesional anda terlebih dahulu. (saya sukaa sebab my MILKBOOSTER juga tau ni)


Haaaa,,,bertambah gabungan dua lagi produk ni..lagiii buat suami lekat dengna anda!!!! percaya dan rasai kebaikan bersama... Selain untuk "lekatkan" suami anda... sangattt terbaik untuk kecantikan dalaman. .extra dapat pada kecantikan luaran tau....

Gabungan VITAMIN E dan GLA COMPLEX ni mampu membuatkan anda merasai diri anda sangattt di hargaiiii... 

Vitamin E juga di kenali VITAMIN CINTA!!! 
Gla Complex perapat kasih sayang suami isteri.... !!!

Tak percaya?? TESTIMONIAL ni BUKTI untuk anda!!!

gla shaklee
Testimonial #1

gla shaklee
Testimonial #2

gla dan vitamin e shaklee
Testimonial #3

Haaa...Jangan sampai Mr.Right anda ynag paksa anda amalkan ni terus tanpa anda mulakan dulu sebagai senjata dan rahsia anda untuk menjaga rumahtangga anda juga....

Benda baik kita kongsikan bersama tau... Ingin dapatkan pada harga anda dan consultant dan jadual pengambilan secara konsisten untuk anda??? cari saya di sini untuk bantuan anda!!!

=============================
Salam sayang untuk semua | perkongsian ilmu yang memberi manfaat unutk semua..
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri...
============================================
Peluang untuk gandaan kita semua.. gandakan kesihatan kita dan gandakan untuk penjagaan kulit wajah serta kesihatan anak-anak juga..
============================================
Sedang baca dan sedang mencari untuk dapatkan SPECIAL ini untuk pembelian JIMAT BERGANDA anda??? Boleh terus cari saya kat sini untuk bantuan anda! 
Untuk OFFER #MEALSHAKE (Beli 3 PERCUMA 1) &
 #COLLAGEN POWDER (Beli 6 PERCUMA 1)

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...