Esp Shaklee :- Kepentingan dan manfaat sumber protein dalam kehidupan kita seharian

Bercerita tentang kepentingan dan manfaat sumber protein dalam kehidupan kita seharian ni sangat penting tau.. sebabnya Protein adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan kita serta kompenen utama kepada hormon kita..

kepentingan esp shaklee

Protein ini juga merangsang fungsi psikologi. Maka, setiap organ kita sangat memerlukan protein dan KEKURANGAN protein boleh menyebabkan pelbagai masalah ynag akan timbul... Antaranya

✿ Menyebabkan kelemahan dalam sistem imun kita untuk melawan penyakit,
✿ Masalah lebihan air yang tinggi dalam badan,
✿ Kehilangan kepejalan otot,
✿ Perubahan warna rambut,
✿ Pertumbuhan terbantut,
✿ Mengalami maslaah penghadaman,
✿ Mengalami masalah penghasilan darah dan hormon dan
✿ Seterusnya boleh membawa kepada KEGAGALAN fungsi organ ynag akhirnya membawa kepada kematian...

Mungkin ramai ambil mudah kekurangan PROTEIN dalam badan kita kan... TAPI ramai juga yang tersangat biarkan walaupun dah tahu akan kepentingan PROTEIN ni untuk tubuh badan kita... Dan bagaimana penyelesaian kita?

Mungkin anda sedang mencari penyelesaiannya??? dan saya YAKIN ini sangat membantu kita semua untuk melengkapkan sumber protein ynag mana badan kita perlukan...


ESP Shaklee adalah penyelesaian untuk pencarian anda...

Yang mana ESP Shaklee ni adalah 100% protein bukan GMO yang lengkap dengan semua Asid Amino, dan juga merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran ynag menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia (kita). ESP juga turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber minerel. Dan ini sangat sesuai untuk semua peringkat umur - tua dan muda (kanak-kanak tak boleh dan untuk kanak-kanak sangat sesuai adalah MEALSHAKE). Manakala kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39, menjadikan ianya sangat sesuai untuk pengidap kencing manis (diabetis).

Manfaat bila protein lengkap dalam tubuh badan kita?

ღ Awet muda
ღ Baik untuk hormon
ღ Baik untuk prostat
ღ Meremajakan kulit wajah kita
ღ Memberi tenaga untuk kita ynag mengamalkan
ღ Memperbaiki pigmentasi
ღ Membaiki memori ....

Selebihnya... nanti saya akan terangkan dengan lebih detail lagi kat entry seterusnya.... Bagi anda ynag pentingkan kesihatan... sila oh sila amalkan sedari sekarang yang memberi manfaat kepada kesihatan dan tubuh badan kita... terutamanya wanitaaaa... kau la lilin untuk keluarga anda....

============================================
Peluang untuk gandaan kita semua.. gandakan kesihatan kita dan gandakan untuk penjagaan kulit wajah serta kesihatan anak-anak juga... 
============================================
Sedang baca dan sedang mencari untuk dapatkan SPECIAL ini untuk pembelian JIMAT BERGANDA anda??? Boleh terus cari saya kat sini untuk bantuan anda! 
Untuk OFFER #MEALSHAKE (Beli 3 PERCUMA 1) &
 #COLLAGEN POWDER (Beli 6 PERCUMA 1)

=============================
Salam sayang untuk semua 
--> Saya Lin | Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri... 
 @ boleh terus dapatkan ESP Shaklee ni dengan klik gambar ORDER kat sini
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=0747b9be4f90056c30eb5241f06bfe9bNo comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...