Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 30 September 2014

Testimonial :- Kulit cantik dan muka berseri-seri secara semulajadi

Siapa sangkakan, sebotol kecil ni membuatkan ramai otrang "jatuh cinta" dengan kesannya termasukah saya...

GLA Complex Shaklee... bukan hanya pada nama GLA iaitu ramai yang amalkan untuk perbaiki hormon dan untuk perbetulkan period setiap bulan.. tetapi selain membantu membakar lelemak dalam badan secara dalam diam semasa kita tidur... ianya sangattttt berkesan untuk kulit wajah kita...





ni antara mereka yang dah "jatuh cinta" dengan GLA Complex... Sebotol ni membuatkan kesan yang sangat baik untuk kulit wajah...saya yang tak sampai sebulan lagi amalkan secara konsisten pada awalnya untuk regularkan period.. al-maklum la lepas bersalin period lintang pukang kan... Alhamdulillah... kesan yang sangat positive dan sangat tak mengecewakan bagi saya,....

Kulit rasa lembut, tak berminyak dan yang paling best sekali.. muka berseri-seri serah sekata lagi... bertambah-tambah pula gabungan mantap ESP Shaklee dan Vitamin C Sr ni... lagii la tambah muka rasa fresh..glowing secara semulajadi tau... ni antara yang budget... kalu dengan gabungan hebat COLLAGEN POWDER dan VIVIX lagiii saya tak tau la... .kesan terbaikkk untuk kulit wajah anda.....

Alhamdulillah..kini ramai memilih GLA Complex walaupun kecil botol nya..TAPI kesannnn... membuatkan suami tak tidur lena kalu isteri g jenjalan sensorang tau... suami mana tak sayang isteri... betul tak...kalu isteri pandai jaga dalaman..lagiii suami sayang ketat2... untuk keharmonian rumahtangga... insyaallah.. bukan nak cantik pada luaran je tau... dalaman lagi penting....

============================
--> Saya Lin |  Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri...

Anda juga boleh membeli secara online VITAMIN CINTA ini degnan hanya "klik" ikon di bawah dan pihak Shaklee akan membuat penghantaran segera kepada anda....
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=9d50bcc2d13c9160fcf2a3fd160252a6

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...