Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 17 September 2016

Teh Hijau TAMBAH TENAGA dan Kurangkan Berat Badan

Nak tambah tenaga? Nak kuruskan badan? Nak kurangkan rasa mengunyah dan lapar? Mari cuba penangan CINCH TEA MIX ENERGY.

Sekotak ni penuh dengan kelebihan seperti yang anda impikan dan inginkan tau...

Ramuannya pula.. perhhh... 1 dalam pelbagai lagi...

Antaranya... 
Teh putih, merah dan hijau Matcha (teh hijau premier untuk majlis keramaian di Jepun) dipetik dengan berhati-hati dan diadun untuk menghasilkan minuman yang sungguh menyihatkan ini. Ia merangsang tenaga secara semula jadi, meningkatkan kesihatan dan menenteramkan minda.

Juga mengandungi taurina, yang telah dikaji secara meluas dan terbukti berkesan untuk meningkatkan kecerdasan, tenaga dan stamina.

Paket kecil yang ringkas dan mudah disediakan
Alternatif yang sempurna kepada snek manis dan kopi untuk mengangkat tenaga cepat.

Ramuan T-Lift® eksklusif daripada teh hijau, putih dan merah.

Bertindak dengan cara yang selamat untuk menambahkan tenaga semula jadi. Enak diminum panas atau sejuk.

Bebas gluten; tiada perisa, pewarna atau pemanis tiruan.

Nak ORDER? Cepat terus hubungi kami untuk anda SEGERA amalkan...

Pengedar Shaklee Anda 867601
Linakhtar
0175836865

Agen aktif area Kulim, Kedah.

(Boleh pos seluruh Malaysia, Brunai dan Singapore)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Tips Penjagaan Kecantikan Wanita Usia 30an?

Wanita dan kecantikan ni sememangnya tak boleh diasingkan tau. Tapi nak cantik je, kesihatan tak di jaga tak seimbang jugakan?

Nak tau tak wanita yang sihat dan cantik itu bermula di usia 30an? Ehhh betul ke?

Haaaa...

Tips penjagaan kecantikan wanita usia 30an ni sangat laris dan mendapat permintaan ramai.

Dan penjagaan kulit yang paling win? Pilihan ramai lagi masa kini untuk anda si cantik-cantik semua... 

Tak kan nak cantik luaran je Kn? 
Kena la CANTIK DALAMAN juga tau gengs...

Sebab? Haaa yang dah kawin sure dah tahu punya... kecantikan dalaman ni sangat penting dan selari dengan cantik luaran...

Bagaimana nak dapat 2 sekali serentak ni?

Saya ADA TIPS dan bukan RAHSIA lagi..

Nak dapatkan produk ni terus? Cuba sekali pasti JIMAT & BERBALOI sangat-sangat tau!

Lina | 0175836865 | www.mommylina.blogspot.com

#pengedarshakleekulim #shakleemalaysia #shakleekulim

#tsunamishaklee #team6 
#liveamazing #shakleeeffect

Resepi Khas Bebola Bar Untuk Anak-Anak Yang Lengkap Protin dan Multivitamin

Alkisah pagi ni tak boleh nak tidur lagi, maka terjadi la resepi khas bebola bar untuk anak-anak yang lengkap protin dan multivitamin. Lama sangat dah nak mencuba... pagi ni... mood i rajin bebenor...

Eh.. ni buka kuih raya tau.. tapi makanan untuk anak-anak kesayangan ku... haaa.. korang patut cuba.. simple tapi sangat berkhasiat...

Paling best.. .TAK PERLU guna oven dan bakar-bakar pun... dah namanya sesimple kuih anak-anak kan... kurang 10 minit boleh siap tau...

Ni la dia.. ESP PROTIEN Ball khas untuk my hero n heroin berbuka nanti...

Ni saja letak dalam bekas sesiap..dan letak peti ais.. esok pagi boleh buat sarapan untuk anak-anak bijak kita. makan je.. tak da minyak-minyak. simple dan mudah sesangat..

Sedap tau ibu-ibu wajib cuba...

**** Yang beralasan "anak2 saya tak suka la minum MEALSHAKE ni..tapi saya nak bagu multivitamin kat dia... "

Ps:/ Makanya.... inilah TERBAIK untuk ibu-ibu bagi khas untuk anak-anak.. ibu nak join makan pun sedap tau.. tambah letak choc cair atas tu.. perhh...

Apapun... saya kongsikan RESEPI ni khas untuk semua...
 
  * ESP @ MEALSHAKE
  * BISKUT HANCUR
  * SUSU PEKAT
  * ESEN VANILA

Taraaaa....Siap..Jangan tak cuba...

Nak ORDER bahan-bahannya iaitu ESP & MEALSHAKE?

Hubungi terus saya di talian 0175836865 (Linakhtar)

#dapurmommylina #ESP #Resepi 
#shakleekedah
#pengedarshaklee
#shakleekulim
#shakleemalaysia
#shakleeeffects
#mealshake

Friday, 16 September 2016

Impian ke "Rumah Allah SWT"

Impian menjadi tetamu Allah (Rumah Allah SWT), Teringat sembang-sembang dengan mami semalam.. best nya kalu nanti kita p umrah.. jadi tetamu Allah SWT di sanakan mami...

Mami pun cakap.." iyakan... moga impian kamu tu tercapai... amin... mami sentiasa doakan kamu berjaya dan capai impian kamu tu nina.. " my luv mum said...

Allahuakhbar... teringin sesangat nak bawa keluarga ki ke sini... suami, anak-anak..mami..mak dan abah... terutamanya...

Dalam doaku sentiasa terselit impian besar yang belum tercapai lagi ni.. sebelum mata tertutup.. selesaikan apa yang tertangguh.. dan ke sini menjadi tetamu Allah SWT,andai ajal ku di sini pun ku rela. di tempat suci ni..Siapa tak nak kan...

Bak sangat dengan bonus Shakl33 bawa keluarga dan insan tersayang ke sini... dan mengajak lebih ramai orang tanam impian ke sini... tak mustahil tau kawan2...setiap kita mampu dan boleh dengan usaha dan doa kepadaNya...

Tambahan pula hari ni Nuzul Quran...di mana kita disarankan perbanyakkan doa kepada Dia..InshaAllah..

Kita aminkan sesama kenkawan.. moga kita semua boleh pergi ke sini bersama insan2 yang kita sayang kan...

Dan paling best sangat bila dapat pergi trip PERCUMA dari dan tajaan Shaklee pula... Allahuakhbar... bestnya.. paling tak terkata saat itu. Sebab tu saya dan anda berkerja keras.. membantu orang lain juga kan...

Apa pun kita lakukan.. pasti nak membantu orang lain..dan mengembirakan insan yang kita sayangikan...

InshaAllah..amin...

Doakan saya ya kawan-kawan.. begitu juga doa kawan-kawan tercapai dengan izinNya.. amin...

Nak order produk Shaklee?
Hubungi saya di talian 017-5836865 (Linakhtar) 

#shakleemalaysia
#shakleekulim
#tripPERCUMA
#impian
#sayangkeluarga
#osf

Thursday, 15 September 2016

Kenapa Vivix ni di kenali sebagai TONIK AJAIB?

Kenapa Vivix Shaklee ni di kenali sebagai RONIK AJAIB? Malah salah satu produk terlajak laris pula kali ni.

Antara sebab nya?

Mereka tahu yang terbaik dan tambahan pula #promosi yang sangat jimat dan membantu mereka yang NAK SIHAT & CANTIK!

Kenapa vivix terkenal sebagai antioksidan?

¤ Sel sihat,
¤ Organ sihat,
¤ Sistem sihat

Maka tubuh badan pun sihat

Sebab itu Vivix menjadi pilihan untuk ikhtiar pesakit Kanser, SLE, Diabetis, Jantung, Kolestrol, Darah Tinggi!

Anda ada cerita nak kongsi pasal Vivix? Share di komen ye.. DAPATKAN PRODUK TERBAIK dan paling laris mendapat permintaan ramai kali ni!

Sharing is Caring

Antioksidan paling win dan laris di semua peringkat usia...

Anda dah dapatkan? Belum? Terus hubungi saya di talian 0175836865

#tsunamishaklee 
#team6
#antioksidan 
#vivixshaklee 
#shakleekulim 
#shakleemalaysia

Wednesday, 14 September 2016

Kisah sebenar kenapa ESP Shaklee menjadi bualan ramai sekarang ini.

Kisah sebenar kenapa ESP Shaklee menjadi bualan ramai sekarang ini. Dan selepas sekali mencuba terus tak boleh tinggal dan macam ketagih rasa sesuatu yang kurang minum tak minum. Dan terus jatuh cinta dan tak akan pandang minuman lain dah lepas ni!  Ada berani minum SOY NON-GMO jenama Shaklee?

Pastikan anda pilih ESP Shaklee sebabnya...

1. Soya pure non -Gmo ( tiada campuran & di proses pada suhu rendah, di iktiraf seluruh dunia malah kajian yang sangat teliti oleh para saintis).

2. Satu-satunya produk di pasaran yang menjamin penyediaan 9 ASID AMINO penting yang tidak dapat di hasilkan dalam badan kita sendiri.

3. Sumber lengkap PROTIN yang mana bersamaan dengan 2kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, TIADA KOLESTEROL,  tiada asid uric dan sangat mudah di serap oleh tubuh badan kita...

Ok.. 3 dulu.. nanti kita kongsi lagi kelebihan ESP berbanding soya lain...

Dan juga pengalaman sendiri, yang mana dulu anak sulung suka minum soya juga..tapi belum kenal soy ESP ni.. sudahnya.. kulit my hero ni sangat sensetif dan mudah alahan...

Berbanding anak puteri kedua saya... dah kenal SHAKLEE dan juga 100% konsisten vitamin asas yang lain dan termasuk ESP soy ni... Sekarang.. kulit dia lagi lembut dan tak sensetif macam abang nya... sian abang nye (sampai sekarang dah 5tahun pun kulit sensetif juga.)

Kena gigit nyamuk pun bintat-bintat dan berparut.. adik nye relex je.. merah jap je.. hilang la lepas tu...

Sebab tu bila mengandung lagi.. suami TAK BAGI SENTUH or rasa soya lain selain ESP ni kalu nak minum pun..sudahla kurang makan ayam... daging apatah lagi.. telur? Lagii la tak lalu..

Jawabnya? Mula la ambil ESP je.. juga vitamin seperti bcomplex, vitalea, vitamin c, ostematrik, omega, pappermint ginger plus...

Haaa... yang semulajadi tau...

Misi pun kata ok... so kita teruskan naa....
.....

Pssttt... kawan2... bulan ni ada PROMOSI SET WANITA, SET IBU HAMIL, IBU BERSALIN dan termasuk Vivix juga tau...

So wanita... mommies gojes... jom jaga kecantikan dalaman juga luaran...

Nak order? Boleh terus dapatkan info lanjut dengan  saya;

Pengedar Shaklee Anda 867601
Linakhtar
017-5836865
(Urusan postage seluruh Malaysia, Brunai dan Singapore juga)

Tuesday, 13 September 2016

5 Tips Bagaimana NAK KURUS Secara Konsisten?

Assalamualaikum dan selamat hari raya Aidiladha semua. Mesti juadah dan lauk utama seminggu ni tak lari dari daging lembu, kerbau kan? Haa yang tengah DIET tu tak kan nak tengok je pula ye dak?

set kurus shaklee

Dah tu bagaimana nak maintain kan berat badan ni tak naik mendadak selain menahan lapar? Rugi la tak makan juadah seminggu ni. Daging fresh kot....

Tak susah pun, senang je andai anda nak kekalkan berat badan dan kurus tu.

5 Tips bagaimana nak kurus secara konsisten? Cuba cek pemakanan anda?

1. Waktu bila anda makan?
2. Banyak mana anda ambil nasi, sayuran, protin dan buahan? Dalah sehari ye!
3. Sarapan pagi anda ambil tak?
4. Workout buat tak?
5. Anda ada masalah kesihatan? Tekanan darah? Stress?

Antara 5 ni anda buat semua atau ada yang anda skip?

Mungkin ini juga BOLEH MEMBANTU anda untuk terus kekal langsing dan turunkan berat badan anda secara inchloss dan terus kepada berat badan ideal anda.

vivix shaklee
Kekal LANGSING secara konsisten?

Mereka DAH BERJAYA TURUN BERAT BADAN dengan konsisten. Anda? 


Bagaimana nak mula?
Dan bagaimana pula nak dapatkan PRODUK ini?

Anda boleh terus hubungi saya di talian ini
Linakhtar 
0175836865 
Pengedar Shaklee Anda 867601

Utamakan dan jaga pemakanan kita terlebih dahulu ya!

Monday, 12 September 2016

Doaku Menjadi Tetamu Allah SWT : Salam AIDILADHA Semua

Allahuakhbar... Allahuakhbar... Allahuakhbar... Doa tersemat di setiap hari moga menjadi tetamu Allah SWT bersama keluarga tersayang. In shaa Allah. Jom doa bersama kawan-kawan... 

pengedar shaklee

Dia pagi ni kita dah pun meraikan HARI RAYA HAJI atau lebih di kenali sebagai Hari raya korban... Salam Aidiladha semua warga dan umat Islam, tak kira dimana anda berada...

Semoga ianya memberi 1001 pengertian untuk kita semua. Amin.

Raya tu raya juga... KESIHATAN dan KESELAMATAN perlu di jaga tau. Jaga pemakanan juga, meriah daging lembu, kerbau, kambing atau untu bulan ni kan...

Nak dapatkan PRODUK TERBAIK dan PRODUK KESIHATAN untuk anda, boleh saya bantu.

Saya -> Pengedar Shaklee Sah Malaysia 867601<- 
Linakhtar
017-5836865 (Terus hubungi saya untuk bantu anda)

Sunday, 11 September 2016

Tips untuk mencukupkan rezeki kita hari ni...

Alhamdullillah pagi hujung minggu ni kita berkongsi ilmu lagi. Ilmu yang kita dapat yang baik kita sebarkan dan kongsikan reramai baru la seronokkan...

solat dhuha


Rezeki ni sememangnya Allah SWT yang lebih dan maha mengetahui, dan tak salah untuk kita sebarkan dan amalkan untuk melancarkan dan mencukupkan rezeki kita dan meminta rezeki yang halal lagi baik dan di berkati oleh-Nya kan..

In Shaa Allah
 =================

Nak dapatkan PRODUK KESIHATAN Jenama Shaklee?

Saya adalah Pengedar Shaklee Malaysia 867601

Linakhtar
0175836865


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...