Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 10 September 2016

Kenapa Doktor sendiri cakap bahawa VITAMIN SHAKLEE ni bagus?

Pagi ni saya nak kongsi pendek sahaja tentang pendapat, kenapa doktor sendiri cakap bahawa VITAMIN SHAKLEE ni bagus? Betul ke... Pendapat anda pula bagaimana?
kenyataan produk shaklee

Gambarajah ni antara buktinya dan ramai sebenarnya yang bergelar DOKTOR yang mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama team kami. Juga meraka antara yang banyak membantu kami dan kami rujuk terlebih dahulu selain kelas nutrisi yang kami hadir untuk menambah ilmu dan seterusnya kami kongsikan kepada anda.

Semoga kenyataan ni membantu kita untuk PILIH VITAMIN terbaik kita...

Pengedar Shaklee Anda 867601
Linakhtar
0175836865

Pilihan tepat dan sihat itu mahal harganya

shaklee kulim

Friday, 9 September 2016

Berbicara dan bertanya Allah SWT dahulu!

Apa yang kita cakap adalah doa, dan apa yang kita nak itu juga adalah impian. Berbicara dan bertanya Allah SWT dahulu juga adalah salah satu kebiasaan yang ramai dah buat.

Alhamdulillah, ianya dengan izin-Nya pasti mendapat sama ada cepat mahupun sebaliknya. Tetapi perancangan Allah SWT pasti yang paling baik untuk kita.

Percaya tak?

Kawan-kawan pernah baca buku ni?

Saya sentiasa bawa buku ni, dan bila buntu mahupun gembira ada je kelapangan, saya pasti akan membelek buku ni dan ada yang berulang-ulang saya baca.

Rasa tenang dan buat kita berfikir jauh tentang Dia. Begitu juga akan kuasa milik-Nya.

SubahanAllah.. .
Allahuakhbar...

Menjemput rezeki kerana Allah SWT

InshaAllah.. doa yang baik-baik, minta yang baik-baik. Buat adik-adik yang belum dapat kerja dan kerjaya impian... Anda boleh mencari dan menambah pendapatan bermula dari sini. Niatlah kerana Allah Taala.. 

Amin..semoga apa yang kita impikan akan tercapai, dengan izin-Nya. 

Apa itu SLIPPED DICS? Bahaya Andai Dibiarkan Tanpa Anda Sedari!

Slipped disc? Apa itu slipped disc? Bahaya ke andai di biarkan tanpa rawatan segera? Siapa yang pernah alami?

Sebenarnya slipped disc secara ringkas bermaksud tulang belakang yang “teralih” atau “mengelongsor dari kedudukan asal. Ini disebabkab oleh gel antara tulang yang berfungsi menyerap tekanan telah bocor seterusnya mengakibatkan alihan.

Dan apabila ini terjadi, tulang akan menekan pula saraf-saraf yang mengawal anggota badan seperti kaki, tangan dan leher. Kesakitan melampau menyebabkan anggota badan menjadi kebas pergerakan akan terbatas.

Sakitnya hanya tuhan je yang tahu dan betapa si pesakit merasa seperti nak mati akan kesakitan ini. Mungkin ramai yang angap sakit urat, sakit sendi, salah urat, bengkak urat, salah tidur dan sebagainya la... tapi sebenarnya lain dari itu...

Bagaimana pula anda nak merawatnya? Dengan berjumpa doktor dan memakan pain killer seumur hidup?  Mengharapkan painkiller sehingga bila? Bila sakit menyerang.. bila sakit ambil painkiller... tahukah kita, kesan panjang pengambilan pain killer?

Terbatas segala pergerakan anda selepas ini?

Atau mungkin ini BOLEH MEMBANTU masalah anda?

Jangan biarkan sakit anda itu berterusan tanpa rawatan yang sebenarnya...

SEMOGA IANYA MEMBANTU ANDA UNTUK LEBIH SIHAT TANPA PAIN KILLER

Saya berkongsi pengalaman kawan saya, bagi mata hidup semula selepas bebas daru pengambilan pain killer dan ubatan lain!

Rawat perlu, andai ada yang boleh membantu untuk lebih sihat tanpa ubat, mana yang anda pilih?

Nak dapat dan cuba amalkan VIVIX Shaklee ni?

Terus hubungi saya di talian 
017-5836865 
Linakhtar

Pengedar Shaklee Anda 867601
(Postage seluruh Malaysia, Brunei juga Singapore)


Wednesday, 7 September 2016

4 Faktor Utama SAKIT LUTUT Yang Perlu Kita Ketahui.

Sakit lutut? Tak asing lagi pada kita akan masalah ini kan. Sakit lutut ini tak kira usia dah sekarang kan, perasan tak? Anak-anak muda remaja pun dah ramai mengadu dan mengalami masalah sakit lutut.

Apakah faktornya?


4 antara faktor-faktor Risiko Sakit Lutut berlaku :-

Persendian lutut termasuk bagian tubuh yang rentan mengalami kerosakkan serta rasa ngeri, terutama untuk menahan berat tubuh selain keseimbangan tubuh badan.

1. Usia. Risiko sakit lutut akan bertambah seiring bertambahnya usia.

2. Berat badan yang berlebihan atau obesitas. Hal ini akan memberi tekanan lebih pada lutut sehingga meningkatkan risiko sakit lutut.

3. Jenis olahraga tertentu, misalnya bola basket.

4. Pernah mengalami cedera lutut.

==============
Bagaimana nak mengubati dan merawat masalah sakit lutut ini? 

Testimonial ini ramai yang akui keberkesanannya...


Setiap sakit itu pasti ada PENYEMBUH & PENAWARNYA
Berikan apa yang terbaik pada diri anda, ibu ayah dan keluarga anda juga.
Anda pula bagaimana? Nak merasai perubahan seperti sediakala? Jom CUBA SEKARANG!

Bagaimana nak dapatkan VIVIX SHAKLEE ini? 
Anda boleh terus hubungi saya di talian 

^ Linakhtar ^ 
017-5836865
Pengedar Shaklee Anda 867601

Bila  Sihat itu MAHAL HARGA-nya 

Tuesday, 6 September 2016

Kepentingan Dan Kesan : Jom SEMAK Vitamin Kita SEKARANG!

Petang ni dapat dua mesej dari customer nak VITAMIN SHAKLEE terutamannya VIVIX, kenapa? Sebab mereka dah tahu kelebihan PRODUK ni dan kesan jangka panjang. Apatah lagi dah semak kajian akan produk ini sangat di ambil berat.

Dan bagaimana pula dengan vitamin atau makanan tambahan  anda sekarang?

Adakah vitamin yang anda makan mempunyai semua kriteria ini?

Adakah anda tahu apa yang anda makan?

Jangan TERPENGARUH dengan iklan dan marketing di kaca TV ya. Kaji dulu sebelum MEMBELI, sebab yang makan adalah dalam badan kita, bukan orang lain.. Setuju kan?

Semoga entry ni banyak menbantu kita semua...

Ready stock supplement Shaklee di Kulim, Kedah hubungi 017-5836865 (Linakhtar)

COD: Kulim, Kedah

Poslaju / GDEX/ Skynet: Seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura

*** SIHAT ITU MAHAL HARGA-nya ***

Monday, 5 September 2016

Kesan Penggunaan Shaklee : Makin sihat dan semakin muda remaja?

Apa yang BEST dengan PRODUK Shaklee ni ye? Sampai orang lain pun dok cakap Shaklee... Shaklee...Shaklee je... semakin mendapat permintaan ramai pula tu... ni pula sorang kakak ni kongsikan petua AWET MUDA & SIHAT lagi. Usia dah 54tahun tapi lihat pada gambar???

Lihat TESTIMONIAL ni, Baru macam usia 20an tau...

Nak cantik? Produk lain banyakkkk tapi...... tapi berbaloi ke untuk luaran sahaja atau nak juga cantik dalaman dan luaran? 
.
Nak sihat, sihat.. sihat dan menjaga dalaman.. dan terus amalkan... dapat pula EXTRA... EXTRA..EXTRA... Semakin awet muda dan muda remaja even usia dah 40an ke 50an? 
.
Betul dan jujur saya katakan.. ANDAI SAYA DI BERI PELUANG DARI DULU SAYA PILIH SHAKLEE ni tau..

Tapi saya BERTUAH sebab tiada makanan tambahan lain saya amalkan KECUALI produk SHAKLEE ni...
.
Dan.. seperti yang saya katakan...KENAPA dan APA yang bestnya Shaklee ni sehingga orang lain pun semakin mencari dan cari makanan tambahan JENAMA SHAKLEE ni???
============
Saya kongsikan ayat-ayat kak Khatijah ni....

"19 tahun yang lalu umur 30an rasa cam 50an..dah jadi pengamal shaklee umur 50an badan rasa ringan je macam 30an dan bebas dari sebarang penyakit setakat ni hatta penyakit keturunan.

Alhamdulillah...sy  bersyukur kerana guna produk dengan kefahaman yang jelas menyebabkan saya jd pengguna berdisiplin selama 19 tahun.

Sekadar berkongsi aging gracefully with Shaklee, sekiranya ini suatu yang baik dan memberi manfaat pada yang lain...pada sy amat bersyukur dipertemukan dengan Shaklee" .
===========

Now saya DAH TAHU APA YANG TERBAIK UNTUK KELUARGA SAYA!

Anda pula lepas ni pilih yang TERBAIK, Cantik itu NO.2, SIHAT itu NO.1 tau kawan-kawan... 
.
Semoga perkongsian pagi ni memberi manfaat pada kita semua... 
.
Business Leader & Pengedar Shaklee Anda 867601
Lina Akhtar Shopee
017-5836865
.
#shakleemalaysia 
#shakleekulim #shakleekedah
#shakleeeffect
#setkecantikan #shaklee
#setkesihatan
#tsunamishaklee #team6

Sunday, 4 September 2016

Sentiasa utamakan Allah SWT.


Alhamdulillah saya sangat bertuah dalam berniaga ni boleh bantu orang lebih sihat dan gembira. Dan paling utama, bukan ilmu berniaga semata-mata kami di tunjuk ajar. Tetapi ilmu bekalan akhirat juga kerap kami di ingatkan...

Bukan senang nak dapat ilmu untuk akhirat ni anda kita tak faham sedalam-dalamnya hati kita...

Setuju?

Dan...

Ilmu yang bermanfaat adalah ilmu yang mengingatkan kita pada Allah.

Bila susah ingat Allah, bila senang lagi kena ingat Allah kerana Allah juga yg bagi senang mahupun susah tu.

InshaAllah.. sebab tu saya suka dan gembira apa yang saya buat sekarang...

Doakan kita semua lebih dekat dan semakin rapay kepada Dia...

Amin...

Linakhtar 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...