Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 11 August 2016

Terbaik Remove Make Up Shaklee

Saya gunakan remove make up ni rasanya dah berbulan-bulan masih belum habis. Entah bila nak habis macam dah lebih 6 bulan rasanya. Jimat dan berbaloi sungguh tau..

Dan paling best di antara yang sama pernah amalkan sedari bujang hinggan kini tau.

Dan kenapa laaa saya lambat jumpa jenama Shaklee ni tau..

Anda yang belum pernah dan sedang mencari pencuci muka, remove make up or scrub ke.. ini la masanya... kenapa?

Kisahnya bila masa kelas Shaklee , Nutritionist ada bagi tahu Nutriwhite Make Up remover juga boleh berfungsi sebagai scrub. Sangat unik sebab takde biji2 halus mcm scrub biasa.

Kalau scrub biasa, ia tak sesuai diambil semasa kulit naik jerawat kerana khuatir jerawat akan merebak. Tapi Shaklee Make Up remover sesuai dan paling best jerawat pun mengecut!

Jadinya, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Kalau scrub biasa, kalau kerap guna boleh lukakan sel kulit muka tapi dengan Shaklee make up remover kulit lebih sihat dan bebas minyak.

Teruja nak cuba? Boleh terus dapatkan daripada saya; -

Pengedar Shaklee Anda 867601
Linakhtar
0175836865

(Boleh pos ke seluruh Malaysia, termasuk Brunei & Singapura)

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...