Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 22 August 2015

Senarai HARGA RUNCIT, TANPA GST untuk PRODUK paling LARIS kini!

Ramai yang bertanya tentang HARGA untuk produk paling panas dan terbaik ini. Ok hari ni saya kotakan permintaan anda. 

Dan ini juga antara paling laris sedari dulu hingga kini...

pengedar shaklee kulim
Double klik untuk lebih jelas

Tapi kalu korang nak lagi JIMAT & BERBALOI, korang boleh cari saya di sini....

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com

========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online


Bagaimana nak buat pesanan dan pembayaran dengan saya?

Untuk pertanyaan korang nak membuat pesanan dan pembelian setiap produk yang kawan-kawan nak kan... kat sini korang boleh terus buat pesanan dan pembayaran secara atas talian -;


No.Akaun
7604360013
(Halinah Saharom)

 1574-0112-1810
(Halinah Saharom)

Mahukan pembelian bijak dan harga ISTEMEWA anda? Terus saja cari saya di sini dan setiap tranksasi haruslah terus beserta BUKTI dan EMAIL ke
kedaivitaminlina@gmail.com / 
hubungi saya di talian 
017-5836865 (Puan Lina)
 =======================================

Dan PESANAN anda akan terus di proses bila bukti pembayaran dan email telah di sahkan.. 
Caj Penghantaran dikenakan adalah seperti berikut :-

1/ Semenanjung RM10.00 
2/ Sabah & Serawak RM20.00

Tak kira banyak mana order anda CAJ penghantaran hanya itu sahaja di kenakan... 

Nak lagi berbaloi dan jimat setiap pembelian anda?
Terus cari saya untuk terangkan untuk anda dan segala penjadualan dan cara pemakanan akan saya terangkan melalui talian / sms bila barang anda terima. 

Sedia untuk menjaga kesihatan lebih baik? anda tentukan... 
 

Betul ke ada peluang ke-dua?

#wordless entry

peluang kedua

Masihkan ada peluang ke-dua untuk kita berubah kerana Dia?
Atau kita masih menanti peluang itu datang secara tiba-tiba dan baru kita menyesalinya?

Semoga kita memberi peluang ke-dua untuk diri kita sendiri,
dengan niat kerana ALLAH SWT

Assalamualaikum,
Salam Sabtu...

Sharing mommylina untuk semua

Friday, 21 August 2015

Apa yang kita lihat dan impikan?

Apa yang kita lihat dan rasakan bila melihat cermin?

ahli shaklee

#wordless entry pagi ini...


========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com

Thursday, 20 August 2015

Infografik - Bagaimana nak membantu sakit KAKI, TANGAN & MULUT?

Semoga infografik tentang bagaimana nak membantu sakit kaki, tangan dan mulut ini untuk para ibu yang hebat dan juga orang awam...
ubat sakit
Sila DOUBLE KLIK gambar untuk lebih jelas
Berharap ianya membantu kawan-kawan yang sedang dalam masalah ini...

Untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=================================================

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 

Shaklee Kulim - Stokis yang boleh terus kepada anda!

Assalamualaikum, dan selamat pagi... Ceria pagi semua...

Anda berdekatan dengan saya? atau sedang mencari Vitamin Shaklee yang terbaik dan semulajadi dan korang pasti nak yang -->

...100% Semulajadi
...100% Berkesan
...100% Selamat

Stok baru dah sampai..
Boleh terus dapatkan untuk semua sama ada kita COD / Pos Laju/ Gdex/ SkyNet / Citylink pun boleh aja...

jutawan shaklee

Moga memeberi manfaat untuk semua.... lagi korang boleh cuci mata juga kat sini... ^__^

Untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=================================================

Jika anda mahu membina kerjaya bersama, hubungi saya untuk keterangan lanjut.
Berniaga online

Wednesday, 19 August 2015

Membebel ibu bersebab, tapi bila ibu berhenti membebel ini la jadinya...

Masih terkejut dengan kes anak hero ku minggu lepas... bagi saya, membebel seorang ibu bersebab, tapi bila ibu berhenti membebel ini la jadinya...

Hero dan heroin ku ini punya kerja yang tersangat la bijak dan bila sel-sel otak mereka bergabung... ibu pun boleh pening dan "surrender" kot... hahaha


Ni kesnya... Bila saya kata kat anak-anak, jangan lari nanti jatuh.. haa.. kan masin mulut seorang ibu ni kan.. betul tak? sebenarnya.. saya selalu membebel kat anak-anak saya, sebab mereka ni aktif dan lasak.. saya tak sekat apa ynag mereka nak buat..sepahkan rumah.. nak selerakkan mainan.. tapi jangan main panjat-panjat dan lari-lari tu je sayaa akan membebel...

Tapi.. bila saya berhenti membebel.. ni la hal nya... kes ni berlalu masa maghrib.. masa ibu dah penat bebel.. "jangan panjat.. jangan lari... "

Sudahnya.. tak sampai 5minit habis azan maghrib masa tu...

Hanya Allah SWT je yang tahu.. bila nampak keadaan tangan hero ku ini...

Mulanya saya buat tak tau je.. ingatkan si abg ni memain nangis saja-saja tarik perhatian sebab si adiknya menang nak sayang ibu la kononnya.. sekali...

Berderau jatung dan darah saya ... lengan tu nampak bengkok... terus ambil kain dan buat apa ynag patut.. as long as asas kecemasan tu tak biarkan tangan hero saya ni terkulai...

Ambil lampin si adik dan buat kan kat tangan si abangnya...


Ingatkan tak patah.. sekali pegi klinik biasa je masa tu nak x-ray.. rupanya PATAH!

Lari la lagi ke Hospital Kerajaan bahagian kecemasan.. yang tau sah-sah ramai orang waktu weekend masa tu... dari kul 9 kat Hospital.. sudahnya kul 12.30am.. Perh.. satu dugaan yang boleh mencabar juga.. Tapi Alhamdulillah, Allah kan maha adil..Dia permudahkan urusan saya dan anak-anak, sebab Allah sangat-sangat mengetahui yang masa tu suami kerja outstation...

Dan yang melegakan juga.. doktor katakan tulang anak-anak ni mudah baik dan cepat baik.. Insyaallah... lega juga saya mendengarnya..sib baik la masa kecemasan ni ada kawan suami isteri ni bantu.. kalu tak .. memang saya tak menang tangan la..

Terima Kasih Ya Allah...

Sebab tu la, kita sebagai ibu ni membebel tak salah pun untuk kebaikan mereka kan... betul tak ? tapi ni cara saya.. paling saya jagai mereka.. tak nak mereka ni jatuh.. once bila dah penat bercakap tu.. hmm ni la...

Pengalaman untuk saya dan si abang ni.. saya coretkan kat sini.. untuk anak teruna saya ni membaca bila suatu saat dan masa nanti saya dah tiada ke kat dunia ni... atau nak mengingatkan mereka akan kisah mereka kecik-kecik.. saya akan showing tulisan ni untuk mereka...

Notatangan ibu - ibu sayang anak-anak ibu.. ibu sayang abang dan adik.. dan tiada lebih berharga dari kesihatan dan kecerian anak-anak ibu ni..sekali pun nyawa ibu untuk anak-anak ibu....

Coretan ibu mommylina
Masa kejadian 7.30pm / 15/8/2015
Rumah & Bilik Abang Berlari dengan adik nak peluk ibu dan mengatakan sayang ibu..sambil lelompat dari katil...
Siapa ibu yang tak sayang anugerah yang Allah SWT bagi kan...  Terima Kasih Ya Allah...

Tuesday, 18 August 2015

Dapatkan e-Book PERCUMA ini untuk yang sedang merancang NAK HAMIL

Assalamualaikum dan selamat pagi.. salam hujung minggu untuk semua....

Pagi ni nak bagi PERCUMA buku ni..sesiapa nak boleh cari saya terus ....

tips rancang hamil

Boleh terus hubungi saya kat sini.. atau emailkan kepada saya...

Send email "SAYA NAK HAMIL" --> ke kedaivitaminlina@gmail.com

========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online


Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
 

Monday, 17 August 2015

5 Tips TURUN BERAT BADAN dengan cepat dan berkesan lagi selamat

Assalamualaikum.. Selamat pagi Isnin.. ada yang masih lemau-lemau badan? moody? or masih lagi blues monday?

Tak nak merasa semua tu.. meh jadi sebahagian macam saya.. Surirumah jerrr.. tapi mental dan fizikal kena kuat.. dan paling best ada juga income tau.. bukan goyang kaki tidur makan, bangun lewat tiap pagi.. malah saya lagi awal bangun berbanding masa saya kerja dulu saya bangun 6.30am.. sekarang 4am dah bangun...

Ok-ok.. bukan tu nak bebelkan... saya nak kongsikan INFOGRAFIK ni dan mudah sangat la korang yang NAK KURUS ke.. nak TURUNkan BERAT BADAN ke.. dengan cara yang berkesan, selamat dan cepat lagi tau... .

Meh follow infografik ni...


Senang dan sangat cepat kan kalu korang follow cara ni... hmmm kompom laaa.. kurus macam saya 45kg.. ada braniii.. haha... sebenarnya.. faktor sekeliling dan target kita juga adalah memainkan peranan penting .. So kalu korang betul-betul nak turunkan BERAT BADAN tu.. folllow infografik ni.. kalu lagi perlukan bantuan... meh saya sedian membantu dan guide korang sampai berjaya.. Insyaallah... Bagaimana?

Untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=================================================

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 


Sunday, 16 August 2015

Shaklee Kulim - Kenali LECITHIN yang membuatkan anda sukakannya..

Assalamualaikum..
Pagi ni nak cerita tentang kelebihan LECITHIN yang mungkin ramai dah tahu. .dan masih terlalu ramai belum mengenali si botol kecil ni...

Lecithin Shaklee diperoleh secara semula jadi daripada kacang soya. Setiap sofgel mengandungi 530mg lesitin.

Lesitin soya ialah sumber utama kolina, salah satu komponen pengutus saraf asetilkolina yang terlibat dalam penghantaran mesej dalam otak dan sistem saraf.


set kurus budget
Dan wanita yang lepas bersalin yang dah "korban" kan bentuk badan juga 20tulang patah semasa bersalin, mesti ada masalah "lupa" kan.. percaya tak? sebab ramai mommies whatsaap (017-5836865) saya dan ceritakan masalah lupa ni sebaik lepas bersalin.. tak la lupa sampai lupa siapa suami dorang..

Tapi adakalanya terlupa sesuatu yang penting contohnya ; kunci kereta terletak kat mana, lupa masak, terlupa yang sedang masak air kat dapur. leka dengan anak-anak... Sebab tu mereka perlukan sesuatu untuk perbaiki hormon (selain GLA ni) dan LECITHIN ni untuk membantu masalah (lupa lepas bersalin) tau.. tapi tak semua la... termasuk saya juga adakalanya lupa juga.. then makan punya makan ni, tak sedar berat badan turun ke 45kg dah sekarang.. perut yang dulu rasa terlebih kulit or lelemak tu dah kempis macam anak dara dan ini reality...

Wanita... selain pakaian mewah, mahal-mahal.. ni tak sampai RM100 pun tau nak di amalkan untuk kesihatan dalaman kita juga... kalu korang sayangi diri korang... amalkan lah selalu.. Insyaallah... ianya pasti berbaloi dna korang pasti lebih sukakannya...

Sayangi diri kita terlebih dahulu sebelum nak bercantik luaran.. Tapi dalaman mengecewakkan.. betul tak? dan ini juga adalah PILIHAN saya... kawan-kawan bagaimana?

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 


Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...