Awasi dan Kenali Simptom-Simptom DEMAM DENGGI Sebelum TERLAMBAT!

Alhmadulillah, hari ni tergerak hati nak berkongsi ilmu bagi saya sangat penting ini. Dan sekarang kan musim hujan, musim selsema, batuk, demam.. bila lagi dengan musim buah-buahan kan?

Dalam kita tak sedar, ye la kita kan manusia biasa.. tapi tak salah tau untuk kita menCEGAH sedari awal dan mengetahui simptom-simptom DEMAM DENGGI sebelum terlambat sekarang ni.. jangan dah terlambat baru nak menyesal... Allah SWT maha mengetahui segalanya.. kan lebih baik kita menCEGAH dan meRAWAT!

Ok tak mau pepangjang.. Saya nak kongsikan infografik ni lagi cepat dan mudah untuk semua dapat infonya

simptom demam denggi
Double klik GAMBARAJAH untuk lebih jelas

Semoga infografik ni sangat jelas dan sangat-sangat memberi info untuk kita dan kita menCEGAH sedari awal ini dan jangam terlambat untuk sesuatu yang kita akan menyesal tanpa pencegahan awal.

Jom kita menjaga kesihatan lebih dari segalanya.. dan ingati sentiasa JAGA dan dari ALLAH SWT saat kita senang mahupun susah.. Insyaallah...

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
 
 

1 comment:

  1. nyamuk aedes memang bahaya...seminggu sekali mesti bersihkan keliling rumah

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...