Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 8 December 2014

Penyerapan Vitamin Yang Terbaik

Dalam banyak-banyak makanan tambahan zaman kini...penyerapan vitamin yang terbaik adalah B-Complex..  ce kita tgk hasil ni ye..tak sampai pun 1 jam.. dah mula menyerap dengan air begitu mudah kan.. ni bukti nya pengambilan adalah secara suymulajadi tanpa menyimpan di dalam badan kita terlalu lama.


produk shaklee

Pengambilan vitamin ni boleh kepada sesiapa sahaja terutamanya mereka yang mudah sangat terima tekanan (stress) atau pun tidur kurang lena di sebabkan terlalu banyak berfikir ataupun migrain mahupun merasa loya..

Dan bagi mereka yang baru berkahwin, sedang merancang untuk hamil.. anda di syorkan mengambil acid folic sedari awal merancang  kehamilan.. dalam b-complex ni, terdapat acid folic yang badan kita perlukan.. Apatah lagi sebaik mengetahui anda berbadan dua.. lagi la di syorkan pengambilan acid folic ataupun b-complex untuk membantu perkembangan janin di dalam badan anda...

Sebab tu B-Complex ni sangat baik untuk di amalkan pada semua orang.. bukan untuk mereka yang sedang hamil atau merancang hamil je.. Tapi sesuai untuk semua peringkat usia.. apatah lagi mereka yang sedang dalam alam persekolahan....
Ni dia khas untuk semua.. Jangan risau... tiada pengambilan yang memudaratkan..dan B-Complex juga adalah salah satu jalan penyelesaian untuk anda berhenti mengambil "ubat tahan sakit" seperti "pain killer" ke.. sebab tu semua anda pasti sedia maklum mempunyai kesan sampingan kan....

Nak dapatkan B-Complex ni secara terus.. anda boleh cari saya di sini untuk bantuan anda juga...
=============================

Jom kita amalkan hidup sihat..dan saya sedia membantu anda

Cari saya di sini untuk kita sama-sama lakukan "transformasi".
  --> Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
 
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin

3 comments:

  1. saya tak dapat nak komen entry ni sebab saya menggunakan produk berbeza... maaf

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok @Najib Ariyan ... tak di persalahkan pun

      Delete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...