Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 2 December 2014

Pastikan Beli VITAMIN C SR Yang ORIGINAL Bukan "Tiruan"

Sempena PROMOSI gempak bulan ni, saya nak peringat, pastikan beli VITAMIN C SR yang original bukan "tiruan" tau kawan-kawan.. Almaklum la..pernah menjadi kes satu Malaysia ni kehabiasan stok nak setahun lebih juga rasanya...

Tapi sebelum kehabisan stok tu, pula la melambak sangat-sangat "fake" tentang Vitamin C Holland la... Vitamin C organik la... cek punya cek...rupanya.. Vitamin C tu adalah dari Vitamin C SR Shaklee terang-terangan sebiji-sebiji lagi...

Bukan la nak salahkan nama-nama vitamin tu tapi naya pengguna tau.. Sebotol vitamin C Shaklee baru RM92.50 (harga normal bukan ahli) kalu korang nak jimat lagi boleh join ahli lagi less 15-20% lagi jimat..Ni tak, yang saya maksudkan naya orang je bayangkan ek.. SEBIJI dijual RM1.00, kami pun terkejut juga.. biar betul. .berduyung-duyun la orang rembat hat mahal ni sebab kesan terbaik la kononnya.. sekali Shaklee kehabiasan stok.. dan nak improve formula... terus lesap segala vitamin c organik dan vitamin c holand bagai..

Bagi saya tak salah nak berniaga.. tapi biarla kita tak naya kan pengguna kan.. kesian tau.. ada lagi jimat dapat pula yang termahal sebab testimonial melampau je..

Vitamin C ni sangat-sangat la terbaik.. sebab bagi yang nak cerah sekata, kulit muka berseri dan atasi alahan, resdung dan sebagai kolagen mampu milik.. Vitamin C SR Shaklee la yang terbaik...

Dan Vitamin C Shaklee adalah antara produk yang pertama menawarkan vitamin C dengan kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprietari dengan sistem penyaluran semulajadi melepaskan vitamin C sedikit-demi sedikit dalam masa 5 jam.. Juga di kenali sebagai anti-oksidan yang kuat, serta menyokong kesihatan jantung, kesihatan imun, keutuhan sel serta kesihatan mata, gigi, gudi, tulang, otot dan pembuluh darah kita....

Banyakkan kelebihan vitamin C ni.. bukan hanya untuk kecantikan .. malah untuk kesihatan kita semua juga.. Sebab tu saya ingatkan jangan terbeli dengan yagn "tiruan" sebab sebotol vitamin C Shaklee ni ada 180biji.. Tahan selama 6bulan paling lama dengan harga tak la sampai RM100 pun kan...

Sempena OFFER ni. sila jangan lepas kan peluang tau..OFFER ni sah sehingga hujung bulan ni, tapi baik beli awal-awal, sebab kalu kehabiasan stok lagi..saya tak tau ek....

Bagaimana nak dapatkan ORIGINAL ni.. boleh terus cari saya di sini untuk bantuan anda yang cantik..

Jom kita amalkan hidup sihat..dan saya sedia membantu anda


Cari saya di sini untuk kita sama-sama lakukan "transformasi".
  --> Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
 
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin

1 comment:

  1. Bila dah tak kerja ni ML.....nak beli vitamin pun tak sampai hati ....haha..kesian duit cik abe!

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...