Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 23 December 2014

Dapatkan SEKARANG!!!

Bagi anda yang sedari dulu intai-intai, dan mengatakan produk ni mahal la bagaikan, apa kata dapatkan SEKARANG, tanpa berkira dan bertangguh lagi.. sebabnya.. Bulan ni adalah bulan PROMOSI BERGANDA... dan anda pasti kata JIMAT dan BERBALOI betul la beli masa ni...

Mungkin ada selama ni menanti PROMOSI untuk VITAMIN C, VITAMIN E dan yang terlaris buat masa ni sebab tahun depan anda tunggu la setahu lagi untuk memilikinya semula adalah COLLAGEN POWDER...

Dapatkan sempena 6 hari lagi promosi ni...

1. VITAMIN C SR = Beli 6 FREE 1, Beli 2botol DAPAT 5% less lagi...
2. VITAMIN E = Juga anda Beli 6 FREE 1, Beli 2botol DAPAT 5% less lagi...

Dan yang terlaris untuk sekaian lama, dan terjimat ini adalah....

3. COLLAGEN POWDER  = Beli 3 FREE 1, FREE lagi KEAHLIAN seumur hidup untuk anda...

Jimat dan berbaloi saya katakan, dan berani saya katakan.. rugi sangat kita tak miliki sempena PROMOSI ni

Bertanggu anda TERLEPAS untuk barang baikkkk punya... dan saya adalah antara orang yang sangatttt tak percaya bila orang katakan.. minum dan amalkan hari ni.. esok dah nampak kesan.. tu sangat-sangat saya tak percaya.. sebab tu pastinya sangat-sangat tinggi bahan "sampingannya".. Sebab Shaklee yang pertama pengeluaran pertama produk makanan tambahan pun tak berani jamin kata makan hari ni esok terus cerah dan kurus.... tapi tag line SHAKLEE adalah.. SELAMAT, BERKESAN & BERKUALITI... ini sangat-sangat kami mempercayai, dan anda sendiri dapat merasai kesannya tanpa "kesan sampingan" di masa akan datang...

Jadi.. jangan lepaskan apa yang sedang OFFER ni ya kawan-kawan..  apa yang kami ceritakan adalah apa yang telah kami rasainya sendiri...

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk Shaklee / menjana pendapatan dengan Shaklee/ menjadi ahli Shaklee / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Lina (017-5836865) Pengedar Shaklee Kulim dan Bukit Mertajam & 1 Malaysia.

1 comment:

  1. alhamdulillah :)
    aida da order kat member and jumaat sampai in shaa Allah.
    baru 1st nak cuba vit c, vit e dan collagen powder.
    aida order skali herbalax dan licitin :)
    in shaa Allah :)

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...