Harga Vivix dan ResV Shaklee | Apa Beza Vivix Dan ResV?

Barang naik tak turun-turun dan? promosi barang pun dah berkurang? Namun sebaliknya pula dengan produk Shaklee yang masih menawarkan harga dan mampu milik untuk semua yang memerlukan. Penjagaan kesihatan ini bukan pilihan namun keperluan. Setuju?

Berapa pula harga Vivix dan ResV Shaklee sekarang? dan apa beza Vivix dan ResV untuk kita amalkan setiap hari? Bagaimana nak buat pilihan yang badan kita perlukan? banyaknya pertanyaan yang berlegar kan? hidup ini kerassss la orang cakap, namun jangan lupa KESIHATAN TETAP NO.1 untuk kita hargai dan jaga, bukan untuk diri sendiri sahaja, malah untuk orang-orang yang kita sayang juga? benar???

Sebenarnya tak banyak beza pun antara Vivix dan ResV ni, Vivix ni "kakak" dan resV ni "adiknya". Pertamanya nak dan izinkan saya kongsikan setiap produk keluaran Shaklee ini ada Langmark dan kajian dari Saintis terpilih dari HQ Shaklee tau. Bukan sembarang nak keluarkan produk itu ini, tanpa kajian yang teliti dan di sahkan sendiri oleh pihak terpilih Saintis Shaklee ini. (bukan kaleng-kaleng kan)
Antara Saintis dari dulu kini dan selamanya dari Shaklee Hq 

Dan seterusnya, secara fizikalnya pun dah boleh bezakan? Vivix dalam bentuk cecair dan ResV pula dalam bentuk kapsu (solf gel), yang mana lebih selesa nak makan melalui bancuh ni, boleh pilih Vivix, dan nak senang dan mudah bawa p memana boleh pilih ResV yang berbentuk kapsul. Setengah orang tak suka cecair sebab kalu travel takut tertumpah atau kena tahan kastam la leceh la, dan sesetengah orang pula tak suka nak telan-telan bagai ni, sebab fobia lekat kat leher. 

Haaa kan lain orang lain citarasanya kan? ada yang pilih Vivix sebab rasa akan keunikan Vivix ni lain dari yang lain, dan sebaliknya ada yang pilih ResV sebab power nya tu lebih dari Vivix. Haaa nak tahu apa lagi beza "si kakak" dan "si adik" ni?

Namun, manfaat nya adalah hampir sama, cumanya Vivix lebih lama dan di pasaran, dan ResV pula baru lagi namun ResV ni 30% lebih berkuasa berbanding Vivix. Lagi perbezaan Vivix dan ResV???

Nak beza secara luaran dan dalaman untuk kedua botol ni, boleh kita nampak kat sini, 

Bagi Vivix Shaklee ( si Kakak )

* dari 3 pattern yang di hasilkan dan 
* mempunyai 4 ramua utama 
* dalam bentuk cecair @ liquids
* dibiasakan dengan ---> tag line nya adalah Energy For Live
* telah berada di pasaran lebih 10 tahun
* juga 10% berkuasa daripada resveratrol tunggal

Manakala untuk ResV Shaklee pula ( si adik ) adalah;

* memiliki 6 pattern 
* mempunyai 7 ramuan asas untuk menghasilkan ResV ni (wow banyakkan)
* dalam bentuk kapsul 
* tak perlu di simpan dalam peti sejuk (namun harus disimpan pada suhu bilik)
* dan paling best bilamana senang sangat nak bawa untuk travel .yeaaaaa
* dibiasakan dengan tag line l--> Live vibrantly 

Kalu saya yang di beri pilihan? pilih Vivix atau ResV? Boleh tak kalu tak pilih, sebab saya nak kedua-duanya, kenapa? sebab ganbungan kedua-duanya pasti BOOMMM kesannya, berbanding hanya piliih 1, kan? Dan dah ada OFFER GILA-GILA dari Shaklee ni, kenapa tidak grab je keduanya, dan nikmati kesannya bukan untuk jangka pendek tau, namun untuk jangka panjang dan terbaik kesannya kita amalkan saat badan sihat, berbanding kita ambil ketika badan kurang atau tengah tak sihat, banyak bezanya kesannya.

Nak senang lagi pengambilan kan, SIANG boleh ambil Vivix ni, dan MALAM pula sebelum tidur kita boleh ambil ResV pula, kenapa? kerana diri anda setia detik dan masa adalah tersangat berharga, betul? apatah lagi orang-orang yang kita sayang? kan?

Haaa nak dapatkan di mana ni? anda boleh terus cari team kami di talian 0175836865 atau boleh klik pada gambar di bawah untuk anda terus ke pautan kami dan bantu anda untuk anda dapatkan mengikut keperluan anda.

Dan sempena PROMOSI masih berlangsung ni kan, anda juga boleh hadiahkan terpaling istemewa untuk mak ayah, keluarga anda dan juga diri anda adalah terpaling penting juga tau.

Special PROMOSI ni khas untuk anda dan orang-orang yang kita sayangi kan? Jangan lupa CLAIM SPECIAL GIFT anda terus di team kami okey. Terima kerana anda menghargai diri anda dan keluarga anda.

Alhamdulillah, terima kasih juga pihak penganjur dan our mentor superduper di anakkuwiraku yang sentiasa berkongsi ilmu dan semangat untuk kami terus berkongsi info dan manfaat ini kepada anda semua.

Terima kasih melawat kawasan. Jom dapatkan produk terbaik dan jana income bersama linakhtargroup

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...