Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 7 September 2015

Bila bawa anak-anak jalan petang - Dunia SuriRumah -

susuibu

Ini cerita semalam.. bila bawa anak-anak jalan petang, nak kata tak tidur sebelum tu ada, nak kat rumah tak da ikon ada.. Tapi.. tgk la ragam si adik tu..

Tu gaya macma mengantuk sesangat la kononnya.. nak sangat kat ayah.. bila lepas menyusu tu awalnya dia tertidur kat riba saya.. dah jalan-jalan tak nak la tidurkan dia.. So saya kejutkan dah bagi dia berdiri kat sebelah tengah tu...

Rupanya....

Tertidur juga daaa... yang si abang nya nak kaco adik dia tidur gaya gini.. geram.. saya dan suami pun geram ni kan pula si abang nya yang sukaaa sangat mengusik adik dia...

Dunia anak-anak kan... sangat kelakar... kenangan ku abadikan dalam blog ini juga...

Semoga anak-anak ibu penyambung generasi dna delegasi ibu dan ayah lepas ni ek... Insyaallah..amin...

Love sharing dan dunia saya adalah dunia surirumah tangga sepenuh masa bersama anak-anak dan suami.

Alhamdulillah...

Love blogger;
Mommylina
Pengedar Shaklee Kulim
SidPRO anda 867601
017-5836865 (Untuk sebarang pertanyaan tentang tips penyusuan susuibu juga produk Shaklee)



3 comments:

  1. Yan pun geram tengok gelagat cam ni..cute...

    ReplyDelete
  2. Hehe...bukan main syok adik terlentok ye...sedar2 mesti sakit tengkuk ni..

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...