Senangnya Nak Kurus ATAU Susahnya Nak Kurus... - Tips Paling Senang -

Cakap je NAK KURUS, semua pasti NAK kan.. Tapi bagaimana cara anda? Cara paling senang atau anda cakap senangnya nak kurus atau sebaliknya susahnya nak kurus?

Mana satu anda akan sebut setiap hari, setiap masa dan bila-bila masa korang nak....

Tips saya.. mudah je... korang kena sebut perkara-perkara yang POSITIVE dan MEMBINA setiap kali bangun pagi. .di awal pagi!

Susah? ke Senang?
set kurus shaklee

Senangkan.....

Lagi? Paling PENTING! sematkan di dalam minda dan hati sepanjang anda sepanjang nak berdiet. Gunakan ayat-ayat yang mudah dan senang. Contohnya "SAYA JADI LEBIH SIHAT BILA KURUS”. “SAYA NAK KURUS & SIHAT”. Sebut setiap hari selepas anda bangun tidur.

Ataupun cara ini....

set kurus shaklee
Bezakan GAMBAR anda ....

Dan mungkin anda boleh buat cara ini...

Buatkan dalam bentuk fizikal. Contoh jika anda berhasrat mahu mendapatkan kembali badan size S seperti 3 tahun lepas, gantungkan baju bersaiz S kepunyaan anda di tempat yang anda boleh lihat setiap hari. Dan bayangkan betapa cantiknya anda memakai baju bersaiz S tersebut.

Bagaimana? Ada berani buat? Pasti la kan.. mudah je... Selain tu.. Jaga pemakanan anda juga tau.... Paling senang anda boleh bersarapan dengan ESP Shaklee ni... Tak la skip breakfast dan makan malam kan..

Cara senang... amalkan setiap hari.. anda pasti rasai apa yang saya dan mereka yang lain juga rasai... Nak? - Klik ESP SHAKLEE ini untuk dapatkan PENANGAN nya...

Jangan lepaskan peluang kali ini.. dapatkan maklumat lanjut dari saya untuk bantu anda KURUS & SIHAT

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com


1 comment:

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...