Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 25 May 2017

8 Tips Kekal SIHAT & DIET Mudah Untuk Sahur Dibulan Ramadhan

8 tips nak kekalkan berat badan, diet dengan mudah semasa bersahur atau anda sedang dalam proses nak dapatkan berat badan ideal???
.

Pastikan PUASA TAHUN INI ADALAH LEBIH BERMAKNA dan membawa 1001 perubahan yang baik pada diri kita dan juga orang lain... 

Join us? 
Nak order #vitamin #shaklee? --> 0175836865

Call / klik --> http://linashaklee.wasap.my
.
Follow blog :- www.mommylina.blogspot.com

.

Nak tahu... Set Triple Gem ni kami seisi keluarga amalkan dan paling best anak bujang kami yang berusia 6tahun pun sangat teruja berpuasa kali ni...

.

Nak dapatkan SET TRIPLE GEM ni? 


Terbaik untuk kita kongsikan dan meriahkan RAMADHAN kita dengan keikhlasan.
.

Friday, 19 May 2017

5 Sebab ESP SHAKLEE Ni Paling Laris dan Hot Item!!!

Wajib miliki jika anda seorang yang suka akan KECANTIKAN dan juga KESIHATAN... 5 sebab ni membuatkan anda begitu tak sabar-sabar nak nak rasai seterusnya konsisten dengan ESP SHAKLEE ini.

5 sebab esp shaklee popular


Kenapa? Maka ini lah antara 5 sebab WAJIB MILIKI ESP SHAKLEE...
.
_Kebaikan ESP dan kenapa ramai mencari-cari ESP ini_

1. KULIT
Mencerahkan kulit untuk nampak natural look
Pudarkan parut jerawat dan jeragat
Rawat sunburn
Menganjalkan kulit
Membina kollagen

2. SLIMMING
Kawal selera makan
Membina otot dan tak buat badan gelebeh sana sini

3. TENAGA
Memberi tenaga berpanjangan
Kenyang lebih lama

4. IBU BERPANTANG
ESP bantu untuk merawat strechmark
WANITA YANG SEDANG IKHTIAR HAMIL
ESP bantu untuk menguatkan otot rahim

5. IBU BREASTFEEDING
ESP bantu untuk memektkan susu badan
Bayi yang menyusu pun dapat tempias kulit gebu sama
Memang complete kebaikan ESP ni. 

Sebab tu Saya panggil _MINUMAN KECANTIKAN & KESIHATAN_

Nak order? Proceed terus dengan.... 

Senang je... terus klik link whatsapp saya ni

 ●●●    http://linashaklee.wasap.my  ●●●

_Linakhtar_
017-5836865
.

esp shaklee
KENAPA SHAKLEE? Anda cuba sekali pasti REPEAT ORDER lagi

esp shaklee
.

Wednesday, 10 May 2017

Why i Shaklee?

Assalamualaikum, selamat pagi dan selamat bercuti bagi yang bercuti. Hari ni kan Wesak Day...

Tapi sebagai ibu, surirumah penuh masa macam saya ni cuti tu kadang ingat kadang tak ingat... Kalu ingat pun sebab nak pos barang pelanggan baru perasan.. "oh cuti ek"...

Nangis dan naya je bila laju-laju nak ke pejabat pos laju, sekali cutiiii daaaaa...

Tapi okey je, boleh jalan-jalan lepas tu kan?

Dan berbaloi kepada tajuk saya, WHY I SHAKLEE?

Dalam banyak-banyak dan lambakan produk sekarang ni, kenapa saya masih setia pada Shaklee? MLM pun dah berlambak-lambak, tapi masih nak Shaklee dan Shaklee?

Nak cepat kaya? Untung? Banyak duit?

Banyak tawaran boleh buat.. bukan 1 tapi berpuluh pilihan... tapi Shaklee tetap dihati.. KENAPA?

1. Sebab saya SUKA & SUKA & TERLALU SUKA PADA PRODUK SHAKLEE, hampir semua produk saya dah cuba dan amalkan.... bersama seisi keluarga lagi.

2. Sebab hanya JENAMA SHAKLEE ada trandmark dan berani guna trandmark SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI. Dan telah berada dipasaran Malaysia lebih dari 50tahun. Produk lain ada?

3. Sebab hanya SHAKLEE sahaja ada melakukan kajian saintis dan landmark study dimana semua produk akan di kaji secara terperinci. Dan bukan ratus ringgi tau di upah .. Malah berpuluh billion untuk kajian saintis ini. Jadi kenapa nak guna produk yang tiada kajian saintis dan teruji akan kesannya?

4. Sebab hanya dengan SHAKLEE saya boleh berkongsi ilmu, dan membantu orang lain untuk lebih sihat. Ya berniaga ada untungnya... tapi saya LEBIH KEPADA BANTU ORANG DAPATKAN PRODUK YANG TERBAIK,  dan beserta dengan  konsultasi produk mengikut keperluan pelanggan. Apa yang saya rasa dan dah amalkan..saya lebih suka kongsikan kepada semua bakal pelanggan saya.

5. Sebab saya BOLEH JANA PENDAPATAN walaupun dari rumah  bersama anak-anak saya. Dimana masa ini tak boleh dibeli dengan wang ringgit dan masa bersama anak-anak tak boleh di putar balik. Sebab saya nak setiap masa mereka adalah bersama dan melihat mereka membesar dan memberikan yang terbaik untuk mereka... Dalam masa sama saya BOLEH BANTU PENDAPATAN ISI RUMAH saya dan membantu suami juga..

Ada banyakkkk lagi SEBAB KEBAPA SAYA PILIH SHAKLEE. Tapi yang utama ada 5 sebab ini.. Keluarga, keluarga.. keluarga bersama anak-anak juga suami dan membantu orang lain juga dengan izinNya

In sha Allah...

Korang pun BOLEH tau.. Kenapa anda nak pilih produk ini? Dan mahu menjana pendapatan dari rumah?

Saya BOLEH BANTU anda juga.

Text / call saya mommylina ditalian 0175836865

Monday, 8 May 2017

Masalah Resdung? Dapatkan PENYELESAIAN Anda Sekarang!

Masalah RESDUNG? Dapatkan PENYELESAIAN MASALAH RESDUNG anda sekarang. Bagaimana penyelesaiannya diperoleh? Anda ada masalah resdung?
Selesaikan CEPAT!
.
Penyakit Resdung Dapat Dicegah dengan Sistem Pertahanan Badan Yang Kuat. Anda tahu bagaimana caranya? 

------------------------------------------------------------------------------

Resdung merupakan sejenis penyakit di mana terjadinya radangan pada rongga sinus yang disebabkan oleh jangkitan kuman. 

Resdung boleh terjadi akibat alahan kepada sesetengan makanan ataupun jangkitan, pencemaran udara atau masalah struktur dalam hidung.
.
Bagi sesetengah kes, selain dirawat, penyakit ini boleh di cegah dengan penjagaan kebersihan dengan membasuh tangan, mengelakkan merokok, dan imunisasi. 

Pengambilan supplement juga dapat membantu dengan menguatkan imuniti sistem pertahanan badan seperti Vitamin C.
.
Jom kita ikuti perkongsian dari Pn Hafiza Zamri Acik tentang bagaimana beliau dapat keluar dari masalah resdung yang beliau hadapi sejak bertahun tahun lamanya setelah mengamalkan pengambilan suplemen Shaklee .
.
Semoga dapat memberi manfaat kepada semua yang mengalami masalah yang serupa.
.
Nak dapatkan SET RESDUNG anda? Bagaimana nak terus link ke ORDER anda? 

Tanya saja dan

 -->Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
--> Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
--> Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
.

.
Mari sama-sama kita tonton video ini, sebarkan dan jemput likes video ini di youtube channel #yoursupermomHD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...