Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Sunday, 23 April 2017

7 Sebab kenapa kita perlukan makanan tambahan?

Betul ke kita dalam seharian tu dah cukup pengambilan daging? Sayuran? Buahan? Untuk nutrisi badan kita?

Bagaimana pula andia masakan kita "terover cook" ada lagi tak nutrisi dari sayuran kita? Daging yang kita masak pula bagaimana?...

Sebab tu sekarang VITAMIN bukan lagi pilihan, tetapi KEPERLUAN untuk harian kita, anak-anak dan keluarga juga.

Kenapa kita perlukan VITAMIN a.k.a MAKANAN TAMBAHAN?
.
7 sebab antaranya... Semoga membantu perkongsian ini untuk semua..



.
Nak order dan dapatkan Vitamin anda dan keluarga? 

.
Nak order #shaklee? Just klik --> http://linashaklee.wasap.my

Senang dan terus kepada order kawan-kawan. 

.

Tuesday, 18 April 2017

Berbaloikah buat pelaburan kesihatan di usia muda dan sihat ini?

Seringkali saya terfikir, bagaimana kita ketika di usia tua kelak? Sihat? Ceria, dapat rasai kebahagian anak-anak dan bersama cucu-cucu atau sebaliknya?

Sudah pasti kita tidak mahu lalui apa yang orang lain lalui iaitu "membebankan anak-anak kita bersama keluarga mereka bukan?"
.
Allahuakhbar...

Sakit
Sihat

Itu semua kerja Allah SWT, kita hanya mampu merancang, dan mencegah tapi segalanya adalah dari Dia. 
.
Betul kan? 
.
Nak sihat ketika di usia tua kita? 
Nak menceria dan membahagiakan anak-anak kita kelak? 
Nak melihat anak-anak kita bahagia bersama anak-anak mereka?

Hargailah KESIHATAN KITA HARI INI! 
.
Bagaimana?

Salah satunya adalah MENJAGA PEMAKANAN dan mengambil makanan tambahan yang terbaik untuk jangka masa panjang.

Bukan hanya untuk nak cantik semata-mata. Tapi biarlah kita CANTIK DALAMAN & LUARAN.

Dan pastikan anda nak kelihatan muda dari usia sebenar bukan?

Saya kongsikan yang TERBAIK untuk anda juga amalkan sedari SEKARANG! 
.
Bagaimana nak order?

Terus text dan klik order untuk anda di sini

--> http://linashaklee.wasap.my <--
--> http://linashaklee.wasap.my <--


Moga kita saling membantu dan saling menjaga kesihatan yang mahal ini.

Saturday, 15 April 2017

Badan bagai di PUM-PUM lepas bersalin? Ini kata Dr.Zubaidi

Dilema para ibu lepas bersalin adalah masalah kegemukan dan badan tak nak turun atau lambat turun semua seperti sebelum hamil dahulu. Sudahnya? Pelbagai cara dibuat demi nak kurus semula...

Ada yang guna produk "segera" tanpa fikirkan kesan pada penyusuan susu ibu.. bayi dan diri sendiri...

Sedangkan... kata Doktor Zubaidi... "Menyusukan anak adalah proses menguruskan badan setelah melahirkan anak. Bila terasa lapar, terus  minum air kosong sebanyaknya.

Masalah yang dihadapi oleh ramai ibu ialah makan lagi dan lagi bila rasa lapar. Ini menyebabkan badan seumpam "dipam-pam", pada hal menyusukan anak itu proses menurunkan berat badan.

Jadi sediakan air kosong dan pastikan sentiasa air kosong ini berada di sisi. Bila rsa lapar dan rasa haus, minum air kosong ini dulu. Selepas setahun, anak menjadi sihat dengan bekalan susu ibu berterusan dan tubuh ibu menjadi lebih langsing."

Selamat mencuba.
.


Dan... 

Saya kongsi beberapa produk yang SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI yang boleh di amalkan oleh para ibu sedari belum hamil, hamil, masa berpantangpenyusuan susu ibu dan seterusnya dalam masa sama pelaburan kesihatan anda juga....

Nak tahu bagaimana? 
Boleh klik dan text saya di http://linashaklee.wasap.my

Boleh postage seluruh Malaysia, Brunei dan Singgapore.

.

Monday, 10 April 2017

Masalah PENYUSUAN SUSU IBU? SUSU BADAN DROP?

Ramai ibu-ibu sekarang nak dan berkobar-kobar nak menyusukan anak dengan susu ibu
Tetapi bila susu badan drop atau kurang dan keletihan saat nak menyusukan anak, terus "give-up" dan mula la berputus asa.

Dan jalan penyelesaian cara mudah adalah dengan memberikan SUSU FORMULA. Ala senang...

Ada duit beli je la susu formula tu.. tak payah nak stress atau bangun tengah malam nak buat stok ebm segala bagai.

Tapi ramai yang tak tahu... betapa mudahnya dengan penyusuan susu ibu ini dan begitu besar manfaatnya juga pahala kepada ibu yang menyusukan anaknya walau hanya untuk setitik dua.

Allahuakhbar...
Para ibu.. tahniah kerana berjaya dan sabar dalam penyusuan susu ibu. Kenangan yang tak akan berulang selamanya dalam hidup anda jugakan.
Semoga ibu-ibu teruskan perjuangan sehingga anak ibu berusia 2tahun. Untuk membantu masalah penyusuan susu ibu atau nak tambah susu badan, penyelesaian pasti ada. Samada kita nak selesaikannya atau sebaliknya.

Para ibu nak yang mana? Pasti nak buat yang terbaik untuk anak-anak kan? Sanggup berkorban masa tidur dan masa demi penuhi penyusuan susu ibu untuk anak-anak kan.

Saya BOLEH bantu para ibu. Pengalaman dan tokoh penyusuan susu ibu kepada 3 orang anak.

Pastikan para ibu sanggup untuk si manja dan kenangan ini pasti tidak akan berulang lagi selamanya. Jadi apa salahnya kita berkorban deki anak-anak kita kan?

Nak saya bantu? 
Text /call / whatsapp saya di 0175836865

.
Antara banyak lagi MANFAAT yang bakal anda perolehi bila konsisten dan terus konsisten.
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...