Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Sunday, 28 August 2016

"Ubat Stroke" banyak membantu untuk pulih sediakala?

Angin ahmar atau lebih di kenali sebagai stroke ni datang tanpa di dugakan. Teringat kisah si ayah yang nak melihatan anaknya konvo di luar negara, tapi tanpa menduga tiba-tiba di serang stroke sebaik sahaja turun dari kapal terbang.

Sakit ni kita tak boleh agak dan jangka kan.. Tapi syukur "ubat" ni banyak membantu mereka yang sekian lama dan selama ini hanya mengharapkan ubat yang di beri dari klinik mahupun hospital ataupun farmasi...

Sesekali tak salah kita CUBA yang terbaik untuk kesembuhan dan tanpa memberi kesan sampingan malah semakin SIHAT dan pulih seperti biasa. Boleh solat berjemaah, boleh jalan seperti biasa, bergerak ke mana nak pergi dan bercakap seperti biasa...

Banyak dan mereka ni dah mengalaminya selepas mengambil TONIK AJAIB ni.. Semoga anda juga mendapat kesan yang baik dan sembuh seperti sedia kala.

Berikan kepada insan-insan yang kita sayangi dan anda juga CEGAH sedari awal ni juga amat penting.


Apa yang terbaik untuk membantu selepas di serang angin ahmar @ stroke? 
Bagaimana penyelesaian anda untuk orang kesayangan anda? 

#Testimonial Vivix Shaklee boleh membantu? 

Kebaikan & kelebihan PRODUK SHAKLEE bukan sekadar produk biasa-biasa.
#Testimonial VIVX Shaklee untuk mereka yang sembuh dari stroke.

Lagi berikan dan kongsikan kepada anda mereka yang SEMBUH dari sakit Stroke dan kini menjalan kehidupan seperti biasa dan kembali normal.

Bagaimana nak dapatkan PRODUK TERBAIK ini? 

Terus hubungi saya di 0175836865 (Linakhtar)
Pengedar Shaklee Anda 867601

Ps: Sila dapatkan konsultasi terlebih dahulu sebelum membuat pembelian.. 

SIHAT ITU MAHAL HARGA nya... setuju? 

Ukhwah dalam perniagaan?

Ukhwah dalam perniagaan online dan berkawan lebih ramai dalam perniagaan ni baik ke lebih baik? Saya mula saya terjebak dengan fb dan blog ni rasa bosan tau, sebab hari-hari benda yang sama... masa tu baru kenal fb kan.. Tetapi lepas mengenali mentor saya dan kawan-kawan group, semakim suka pula berniaga online ni.... dan.. ianya bermula di sini

Tapi lepas bersalin si hero ku dulu 2011.. dan nak cari #tipstambahsusu dan kawan kenalkan #produkshaklee mula saya di add dalam group pengguna produk ni.. sampai la dapat kesan yang rasa rasa..."eh kulit muka pun ok dan susu badan bertambah dan bertenaga je"

Lepas tu bermula la sesi kenal dan bercerita pengalaman dalam group Shaklee tu.. dan post di wall memasing rasa seronok sebab orang lain pun merasa.. dari tak kenal jadi macam dah kenal lama pula..even dalam fb je..

Dengan upline.. sideline... downline pun lagi la.. banyak mengajar dan saling mengingati antara satu sama lain..

Dari solat hujung-hujung waktu.. berubah kepada yang lebih baik.. dari tak pernah buat solat sunat... terjebak juga solat sunat dan rasa lapang.. bila rasa down.. ada yang menceriakan dan bagi kita semangat....

Ok ke lagi ok ukhwah dalam berniaga ni kerana Allah Taala?

Sure la happy kan.. kena "ketuk" tiap hari pada awalnya.. now? Semakin baik.. bila jumpa depan-depan lagi la seronok...  apatah lagi dapat membantu orang lain dan orang lain juga gembira dapat kesan yang mereka inginkan...

Seronok kan... kita gembira orang lain pun gembira... berkawan lebih ramai yang mendatangkan kebaikan adalah lebih baik dari kita berkawan tapi lawan kan?

Alhamdulillah... itu la ukhwah dalam perniagaan.. persaingan tu adat la..tapi bila saling memerlukan.. sentiasa cari each other... dan ilmu saling di kongsi bersama...

Untung tau kita ni.. tambahan ada bekalan untuk kita tambah ke akhirat nanti.. inshaAllah...

Terima kasih kawan-kawan sebab percaya akan servis dan sentiasa hubungi saya untuk order anda...

Be a part wif us and join us to more detail... chewahhh...

Lina Akhtar Shopee
Pengedar Shaklee Anda 867601
0175836865
.
#tsunamishaklee #team6
#shakleekulim #shakleemalaysia 
#shakleeeffect 
#bisnesdarirumah


Saturday, 27 August 2016

Masalah Kesuburan dan Period juga Sukar Hamil?

Setiap wanita yang bergelar isteri pasti impikan dan hendak bergelar ibu kepada zuriatnya bersama suami tercintakan. Namun tak semua orang cepat mendapat gelaran IBU & AYAH selepas bergelar isteri dan suami.


Isteri dengan masalah period tak menentu dan suami pula masalah sperma kurang dan sering penat setelah bekerja seharian..

Masalah lain tiada siapa yang dapat menentukan...

Melainkan suami isteri membuat pemeriksaan dan ujian darah juga ujian kesuburan..

Ada yang sanggup melakukan ivf dan sebagainya, namun tak menjadi. Period pula kejap normal selainnya tak normal...

Suka pula isteri nak agak bila waktu subur dan bila waktu sesuai untuk bersama si suami kan...

Ada yang mengatakan WAKTU MALAM, dan tidak kurang juga mengatakan WAKTU PAGI adalah waktu sesuai untuk bersama dan waktu subur...

Tak semua orang sama waktunya, apa yang penting adalah "kerjasama" & "kekerapan" anda suami isteri untuk merancang masa yang terbaik.

Jangan terlalu tertekan memikirkan zuriat... pentingnya adalah kepuasan bersama.. Zuriat, hamil dan seterusnya adalah ketentuan dia... yang penting anda berusaha untuk sama-sama subur dan saling bersama...

Tapi bagaimana bila suami dan isteri mengalami masalah?

Dan... semoga ini membantu anda juga... TESTIMONIAL produk Shaklee yang membantu masalah anda suami isteri untuk terus berusaha tanpa jemu.. Semoga selepas ini anda yang mencuba bakal bergelar IBU & AYAH kepada zuriat anda...

Bagaimana nak dapatkan TONIK AJAIB ni?

Hubungi saya Pengedar Shaklee Sah Malaysia 
Linakhtar 
0175846865
Sid berdaftar 867601

Nota: - Penghantaran satu Malaysia, Brunai dan juga Singapore boleh di urus.

#TESTIMONIAL PERIOD kembali normal 
Boleh di ambil untuk masalah wanita dan juga lelaki.
Usaha anda juga... 


Friday, 26 August 2016

Anak No.2 ni memang garang ke?

Tengah buat keja rumah di pagi Jumaat ni, si adik anak no.2 ni bangun awal, walaupun semalam tidur jam 11.30 malam. Abang si anak pertama ni pantang cuti Sekolah dan tidur lewat pasti bangun jam 9 ke atas tak sah baru bangun. Zaman anak-anak meriah kan....

Dan...

Gelagat anak-anak ni sungguh berbeza, tapi kasolih sayang ibu dan ayah tak pernah berbeza. Tapi... persoalannya... si anak no.2 ni punya laaa garang dan manja lebih pula.

Kenapa ek?

Main-main dengan abang dia pun tetap garang, pantang abang salah sedikit atau abang semestinya nak menang je (almaklum laaa beza jauh 3 tahun anak-anak ni).

Sekali abang tak nak main atau usik barang main adik dia.. perhhh garang dan menangis mengalahkan dan macam di cubit-cubit pula si adik nye ni. Kadang ibu pun terkejut ingatkan kenapa laaa...

Rupanya... mainan je punya pasal... abang dan adik "bergaduh-gaduh", di usik je pun garang... menjerit? Tak payah cakap...

Kalu ayah nya tegur lebih sedikit, haaaa mula la nangis siap muka kesian...

Alahai anak kedua ni... betul ke garang? Perempuan lagi ni...

Ibu-ibu ada pengalaman sama? Anak ke-dua yang garang???

Hahaha...

Apapun bersyukur sesangat di kurniakan anak-anak bijak pandai dunia dan akhirat...amin.. 

Alhamdulillah... 

Doakan anak-anak saya dan kita semua menjadi anak-anak yang bijak, pandai, beriman, bertaqwa berjaya kehidupan mereka dunia dan akhirat.. dan paling penting menghormati dan mendengar kata-kata kita yang baik sentiasa..

Amin....

#ibuanakanakbijak #lifeWAHM #bisnesdarirumah


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...