Pengedar Shaklee 867601 :- Sedang dan nak cari Shaklee Produk? Hubungi kami SEGERA.

/ August 11, 2018

Sedang mencari BUSINESS PARTNER, dan permintaan tinggi untuk semua produk.
.

.

Atau anda antara yang mencari produk Shaklee? Kami di sini dan anda boleh terus hubungi 017-5836865. 
.
.
Dan jangan lupa, kami adalah Pengedar Shaklee 867601 dan terus membantu anda untuk dapatkan PRODUK NO.1 permintaan tinggi dari dahulu sehingga sekarang dan akan datang. Kenapa? 
.
Anda CUBA dan rasai KESANNYA SENDIRI. 
.
.
.
Anda antara yang sedang dan nak cari Shaklee Produk? Hubungi kami SEGERA di talian 0175836865. 
.
.
Pengedar seluruh kawasan diperlukan segera. Dan mungkin anda yang nak bina dan bantu kewangan keluarga anda? 
.
Kita adalah saling membantu..
.
Jom jadi sebahagian dari team kami? Di setiap kesusahan orang lain, mungkin kita antara yang boleh membantu. Dan... 
.
Sebarkan PRODUK TERBAIK ini untuk semua ketahui dan amalkan secara berterusan. 
.
Setuju? 
Jom dapatkan PRODUK TERBAIK ini terus daripada kami untuk anda.


Sedang mencari BUSINESS PARTNER, dan permintaan tinggi untuk semua produk.
.

.

Atau anda antara yang mencari produk Shaklee? Kami di sini dan anda boleh terus hubungi 017-5836865. 
.
.
Dan jangan lupa, kami adalah Pengedar Shaklee 867601 dan terus membantu anda untuk dapatkan PRODUK NO.1 permintaan tinggi dari dahulu sehingga sekarang dan akan datang. Kenapa? 
.
Anda CUBA dan rasai KESANNYA SENDIRI. 
.
.
.
Anda antara yang sedang dan nak cari Shaklee Produk? Hubungi kami SEGERA di talian 0175836865. 
.
.
Pengedar seluruh kawasan diperlukan segera. Dan mungkin anda yang nak bina dan bantu kewangan keluarga anda? 
.
Kita adalah saling membantu..
.
Jom jadi sebahagian dari team kami? Di setiap kesusahan orang lain, mungkin kita antara yang boleh membantu. Dan... 
.
Sebarkan PRODUK TERBAIK ini untuk semua ketahui dan amalkan secara berterusan. 
.
Setuju? 
Jom dapatkan PRODUK TERBAIK ini terus daripada kami untuk anda.


Continue Reading

Alhamdulillah hari ni dah restok VITAMIN C CHEW ni untuk anak-anak dah sedikit simpanan untuk regular customer saya.
.
Anda yang belum dapatkan VITAMIN C ni harus ada tau. Sebab?
.
Bagi saya ini antara yang terbaik anak-anak kita amalkan setiap hari untuk menguatkan sistem imun anak-anak kita.
.
Tambah sekarang macam-macam jenis jangkitan ada. Sekurang-kurangnya kita ada dan lakukan sesuatu yang terbaik untuk anak-anak kita kan?
.
Setuju tak?
.
.
Jom DAPATKAN VITAMIM C anda sekarang!
.
Dapatkan di mana?
Terus hubungi kami di talian 0175836865 /
.
Whatsapp kami untuk bantu anda dapatkan stok anda sekarang. Kita yang dewasa juga boleh amalkan.
.
Sebotol hanya Rm51 untuk harga normal. Jom dapatkan sekarang.
.
Postage seluruh Malaysia, termasuk Brunei dan Singapore juga.

Musim durian kan sekarang? Bagaimana dengan berniaga durian sekarang? Menguntungkan? Selama mana?
.

.

Bagi yang suka berniaga, korang rasa korang bagaimana? Jenis yang niaga fokus dalam 1 perniagaan yang boleh diwarisi anak cucu atau ikut "musim"?
.
Ni musim durian.. niaga durian.. 
.
Nanti musim mangga, niaga mangga pula.. 
.
Nanti.. musim jagung... niaga jagung pula? 
.
Ke jenis yang fokus pada 1 perniagaan dan kembangkan mengikut perancangan korang? 
.
.
Sebenarnya apa sekali pun perniagaan yang kita bina, ianya adalah dari diri kita sendiri. Sama ada nak yang kekal dan berterusan dan membuahkan hasil yang lebih baik ataupun berniaga ikut musim (asal untuk dan duit laju nampak hasilnya). Semua ni atas diri kita juga.
.
Dan.. untuk itu saya setia dengan apa yang saya lakukan sekarang.. dan nak tahu? Dalam dah hampir 7 tahun saya dalam dunia peniagaan Shaklee saya ni. Salah satu saya guna hasil BONUS yang saya dan suami perolehi adalah berkebun. 
.
.
Ada yang kami buat pinjaman dan sekarang maintain dengan duit bonus untuk tambah baik KEBUN SAWIT kami.. 
.
30 tanah di beli dan 10 ekar sawit yang sedabg membuahkan hasil dan 4 ekar getah. 
.
.
Bukan saya tak berkebun tau. Saya asal dari kampung.. dan sangat la minat berkebun.. 
.
.
Tapi berniaga juga adalah minat saya.
.
Sebab tu saya rasa beruntung sangat bila memula jumpa Shaklee ni yang pada asalnya untuk amalkan penjagaan kesihatan sahaja.. sekarang??? 
.
Dapat BONUS SHAKLEE, dapat hasil tuaian sawit hasil pelaburan untuk bertani..

Seronokkan..
.
Dan setiap apa ysng kita usahakan dan  niatkan yang baik-baik, in sha Allah.. kita pasti boleh lakukan. 
.
.
Untuk anda yang minat berniaga, jangan kejar DUIT, nanti kecewa. Biar DUIT kejar kita. ..
.
Bagaimana? Jom mula berniaga bersama teamMami. Kita buat sampai berjaya. In sha Allah.

..
Nak mula bila? Anda tentukan. 
.
Segera hubungi 0175836865 untuk info seterusnya.
.
.


Saya suka melawat ke mukabuka seorang hamba Allah ni, setiap kali saya rasa down, saya rasa lemah.. saya akan ke wall hamba Allah ni..
.
Dan..
.
Antara petikan yang buat saya bangkit dan bersemangat dan mula 1001 kali untuk menjauhkan diri dari berfikir negatif juga adalah kerana...
.
"Allah bagi ujian bukan untuk kita jadi lemah tapi ....." 

.

=====================
.
Saat kita ada impian, nak majukan bisnes untuk kehidupan datang banyak cabaran... 
.
Anak meragam...
Masalah dengan suami...
Rakan sekerja cemburu...
Bos opis tegur...
Ujian dengan bisnes sedia ada...

Kenapa ?

Adakah ia tanda aku ni bukan ditakdirkan untuk berjaya?
Adakah ujian bertalu ni kerana bisnes ni tak sesuai?

Ya ini perkara yang timbul bila dilanda ujian.

Maka dengan pemikiran begitu ramai yang putus asa....

Tapi pernah tak TERFIKIR ujian itu datang sebab

⛔️ kita obses sangat dengan bisnes sampai kita lupakan masa untuk Allah.

⛔️kita obses dengan apa yang kita minat sampai anak suami dan kerjaya terabai.

⛔️kita nampak business tools lebih hebat dari Allah. Kita agung2kan copy writing, fb ads, fb, ig sedangkan rezeki datang dari Allah.

⛔️ kita nampak usaha kita hebat sedangkan manusia tiada daya kecuali Allah.

⛔️ kita abaikan tanggungjawab sebagai anak pada mak dan ayah kita... maka keberkatan kehidupan makin  berkurang.

⛔️ kita HANYA nampak Allah bila dapat ujian dan ujian itu kita anggap bala.

Kita yang MEMILIH untuk menjadikan ujian itu satu yang positif ataupun negatif dalam kehidupan kita.

Jadi ... hakikatnya tiada jalan mudah untuk dapatkan syurga kecuali bersusah payah.
.
===============================
.
Betulkan? 
dan pernah juga saya tersangat dow, bila rasa itu saya tak boleh nak kontrol saya teringat hamba Allah ni dan juga antara ayat pertama dia akan cakap... 
.
Dah ISTIGHFAR??? Zikir? 
.
Sememangnya.. .itu juga adalah kunci kekuatan saya dan buka saya sahaja.. tapi kita SEMUA... 
.
Dalam banyak masalah.. apa sekali pun.. SENTIASA KITA INGAT AKAN ALLAH SWT. San berzikir juga beristighfar la sebanyak yang boleh... 
.
In sha Allah.. kita akan kuat dan dijauhi dari segala fikiran yang negatif dan tekanan yang kita rasa dan cipta sendiri.. 
.
Moga anda juga yang sedang membaca ni SENTIASA CERIA & BERSEMANGAT. 
.
In sha Allah.
.


Lepas 3 hari amalkan VIVIX secara konsisten, luka bersalin semakin pulih dan proses pemulihan kali ni sangat cepat berbanding sebelum ini. Semua tahu kan, luka bersalin melalui pembedahan lebih ngeri dan perlukan penjagaan yang tersangat rapi. Tak kurang juga luka bersalin normal. Setuju?

.ubat bersalin

.
Sememangnya sakit bersalin normal ni saat mula "contraction" / tanda-tanda nak bersalin itu lebih sakit sehingga la lepas bersalin. Lepas je baby keluar sakit tu terasa lega sangat dan hanya penjagaan luka seperti biasa.
.
.
Tetapi berlainan pula untuk yang bersalin melalui pembedahan ni. Di mana ianya saat nak bersalin tu tak terasa seperti nak bersalin normal, akan tetapi selepas pembedahan dan bius itu hilang...
.
Allahuakhbar.. hanya Dia yang maha mengetahui dan juga si ibu yang bersalin pembedahan ni. Nak jaga? Lagi perlu penjagaan rapi dan tersangat banyak perkara tak boleh nak di buat.
.
.
Setuju?
.
Siapa pernah bersalin normal dan bersalin melalui pembedahan? Bagaimana penjagaan anda? Beza ke atau sama juga?
.
Atau... sebaliknya?
.
Dan bagaimana penjagaan luka anda?
.
Set pantang yang korang guna dan juga amalkan
.
.
Saya? Mommy anak 3 .. masa anak sulung tak jumpa lagi SET PANTANG SHAKLEE ni.. tapi dari anak kedua dan ketiga ni. Dari belum bersalin sampai la sekarang menyusukan si anak ke-3, alhamdulillah 100% amalkan PRODUK SHAKLEE.
.
Kenapa produk ni? Sebab....
.
Bukan je untuk ibu amalkan, tetapi sangat baik untuk ibu dan anak..
.
Satu keluarga amalkan.. penjagaan kesihatan.. kecantikan... dan.. rahsia memikat suami juga tau.
.
.
Anda pula bagaimana?
.
Nak ORDER Set SHAKLEE? PRODUK SHAKLEE?
.
Boleh.. dan terus  atur.. hubungi 《 0175836865 》
.
Postage seluruh Malaysia, termasuk Brunei dan Singapore juga Luar Negara juga..
.
Jom ORDER SEKARANG..
.
Para suami.. please.. berikan yang terbaik untuk isteri dan ibu kepada anak-anak anda.
.

Setiap pasangan mahukan zuriat yang terbaik dan di sini kami KONGSIKAN 10 TIPS MERANCANG KEHAMILAAN SECARA SIHAT dan bersemangat sama ada anda hanya surirumah mahupun isteri yang bekerjaya. 
.
.
Kami kongsikan via picture untuk memudahkan semua..
.
Stay FOLLOW mommylina ye...

Hari ni ramai kawan-kawan up status mereka dan tekankan PERLU KE SURIRUMAH NI ADA PENDAPATAN SENDIRI?
.
Dah duduk rumah, bukannya berbelanja pun. Dok jaga anak je dan jaga juga buat kerja rumah. Tapi perlu ke ada INCOME a.k.a PENDAPATAN SENDIRI?
.
.
Korang rasa?
.

.
Dan ni tahun 2018 lagi 2 tahun dah melangkah ke tahun 2020. Perbelanjaan isi rumah pula bagaimana? 
.
.
Cukup ke pendapatan isirumah? Suami gaji berapa? Bayar itu ini? Kemahuan dan kehendak sendiri pula bagaimana? Anak-anak? 
.
Lagi berapa tahun anak-anak lagi tinggi perbelanjaan dari sekarang kan? Anda rasa bagaimana? 
.
Perlu ke atau sebaliknya SURIRUMAH ADA PUNCA PENDAPATAN SENDIRI? 
.
.
Dan bagaimana nak TAMBAH INCOME ni sekalipun surirumah ni duduk rumah dan jaga anak-anak? 
.
Nak tahu bagaimana? 
Boleh terus hubungi kami di 
《 017-5836865 》
.
Atau... nak tahu lebih lanjut klik link vlog kami ni bagaimana kami TEAM SURIRUMAH boleh JANA PENDAPATAN DARI RUMAH BERSAMA ANAK-ANAK lagi. Lebih seronok suami juga adalah sumber inspirasi bersam.
.
Seronok ke SERONOK? 
.
Jom MULA SEKARANG 
.