Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 14 February 2017

Masalah Sinus, Migrain dan Gastrik :- SELESAI!

Ramai antara kita tanpa sedar hadapi masalah Sinus, Migrain dan Gastrik kan. Dan tanpa disedari juga ianya berlaku perlahan-lahan, akhirnya menjadi serius atau teruk sehingga memerlukan anda buat rawatan dengan segera. 

Betul tak? 

Macam kisah kawan kita ni, pada awalnya dia ambil mudah, tapi bila sakit ni menganggu pergerakkan dan aktiviti harian aparah lagi dia seorang cikgu. Langsung terus mencari yang terbaik tanpa fikirkan kos lain janji sihat dan cepat baik. 

Jom ikuti dan lihat VIDEO rakaman kisahnya. Jemput tonton dan sharekan kisah ini untuk manfaat semua.
.

.
Testimoni Pesakit Sinus, Migrain dan Gastrik yang berkihtiar dengan Vivix dari Shaklee.
.
Kisah ini adalah berkenaan seorang Guru yang  mengidap  masalah Sinus, migrain dan Gastrik yang banyak menggangu tugas harian beliau sebagai seorang guru.. Beliau sering mengambil MC dan ambil ubat tahan sakit untuk survive dalam menghadapi masalah beliau itu.
.
Sebagai Seorang Guru, mengambil cuti sakit adalah sesuatu yang paling tidak disukai kerana terpaksa menyusahkan guru lain untuk menjadi guru gantian dan menyusahkan para pelajar
.
Apakah yang beliau lakukan untuk keluar dari masalah ini??. Jom bersama kita saksikan video kisah benar seperti mana diceritakan oleh Cikgu R.u. Adyani Ab Rahman  ini..
.
.
.
DISCLAIMER : Statements contained in this page have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products or testimonials are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Nak order VIVIX SHAKLEE? 
Hubungi --> 017-5836865
Pengedar Shaklee Anda 867601
COD Kulim, Kedah.
.
Pos Seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

Wednesday, 8 February 2017

Testimonial :- Pesakit Kanser Tahap 4, Sembuh Selepas Amalkan Produk Ini.

Kesakitan dan kesembuhan ini kita tak boleh nak duga. Tapi  biarlah kita buat kerja kita, usaha mana yang boleh, cari penyelesaian yang terbaik dan biarlah Allah SWT buat kerja Dia juga. 

Setuju kan... jangan sesekali menyalahkan takdir dan mengalah. Allah SWT kan ada. Tuhan kita sama untuk setiap umatNya. 

Moga perkongsian ini dapat membantu mereka diluar sana untu terus berusaha mencari dan dapatkan kesembuhan setiap sakit yang dihadapi. 

=======================
Anak Saya Sembuh dari Kanser Tahap 4 selepas mengambil Vivix Shaklee
----------------------------------------------------------------
Tiada daya upaya selain berlakunya sesuatu itu adalah dengan izin dari Allah! Alhamdulillah, kita sempat rakam dan kongsikan kisah tentang anak kepada Pn Saadiah Arbain yang telah sembuh sepenuhnya dari Kanser Peringkat 4 setelah mengamalkan vivix dari Shaklee.
.
Kisah yang dikongsikan ini agak emosional sebenarnya...dan ianya sangat memberi inspirasi kepada kita semua tentang peranan kasih sayang ibu-bapa... dan terus berikhtiar walaupun sebesar mana penyakit yang kita hidapi seperti penyakit Kanser tahap 4 ini!
.
Vivix Shaklee adalah merupakan minuman berbentuk sirap yang mudah diminum dan ianya membantu merawat dari peringkat sel.
.
 
.
Semoga video ini memberi manfaat kepada anda semua, dan sila share sekiranya anda dapati ianya bermanfaat. Mungkin ia boleh membantu menyelamatkan nyawa seseorang.
.
.
Bagaimana anda nak dapatkan PRODUK ini?
Terus hubungi saya di sini untuk membantu masalah anda.
Linakhtar
017-5836865
Pengedar Shaklee Aktif 867601
.
Hubungi  saya untuk membantu anda
Pengedar Shaklee Anda 867601
.
.

Tuesday, 7 February 2017

Testimonial Vivix :- Bacaan Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Produk Ini.

Semoga perkongsian ini membantu lebih ramai yang sedang mencari penyelesaian untuk masalah yang sedang anda mahupun keluarga atau rakan-rakan anda hadapi. 

Testimonial masalah kencing manis menurun selepas 2 minggu amalkan Vivix Shaklee dan membantu untuk anda lebih sihat tanpa ubat.

testimonial vivix shaklee


Jom baca kisah kawan kami ni, dan mereka juga berkongsi pengalaman sama seperti anda selepas ini. 

==============================
Testimonial -->
[KADAR KENCING MANIS MENURUN SELEPAS 2 MINGGU AMALKAN VIVIX]
.
Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni.
.
Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah pinggang. 26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu. Lepas explain semua terus gerak pegi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu Whatsapp Cu balik nak followup OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply. Hahaha..
.
Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukuuurrr sangat. Itu selepas sebotol Vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi. And yes, Cu repeat her second Vivix! Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap sihat. Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.
.
Sejak kebelakangan ni Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak. Tapi sekarang dah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!
.
Is it my eyes playing trick or she does look younger? 

Bagaimana untuk DAPATKAN VIVIX ini? 

Terus hubungi saya di
017-5836865 (Linakhtar)
Pengedar Shaklee Sah 867601
Seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

pengedar shaklee 0175836865

.
Kredit to :- supermomshakleestory
#myvivixstory
#vivixse

Friday, 3 February 2017

Ikhtiar untuk kesembuhan penyakit SLE

Sakit ni kita sediri tak boleh nak agakkan. Apatah lagi kita manusia ni hanya mampu merancang, Allah SWT yang maha mengetahui segalanya. Mungkin kisah ni memberi lagi semangat untuk mereka yang sedang berjuang untuk sembuh dari penyakit SLE.
.
.
Dan rasa sedih bila kat facebook semalam ada terbaca kisah si suami bawa tudung arwah isterinya ke Lombok sambut anvesery seperti yang dirancang. Kuat dan tabahnya si suami dan penuhi hasrat arwah isternya... sedih sangat.. dan meninggal kalu tak silap arwah isteri si suami tu adalah pesakit SLE juga..
.
Sememangnya.. Setiap sakit itu pasti ada penawarnya... ikhtiar selagi termampu.

In sha Allah
.
.
Allah SWT menyeru umatnya untuk terus berusaha, jangan mudah putus asa... in shaa Allah pasti ada yang terbaik.
.
#vivix #lecithin antara paling asas. .
.
Nak saya tolong? 
Terus hubungi 0175836865 
Mommylina
.
#shakleekulim #shakleekedah #shakleeeffect #shakleemalaysia #shaklee #produk #testimonial #SLE


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...