Pernah baca buku ni? Bacaan khas untuk mak-mak "singa" ?

/ June 06, 2018

Parenting? Penting ke? Mak dan ayah generasi Y? Bagiamana nak urus perasaan anak-anak andai perasaan mak dan ayah pun "failed"?
.
Korang rasa?
.
Pernah baca buku ni tak?
.

.
Ayat yang saya suka dan tertarik buku ni adalah berkaitan dengan didikan anak-anak genY sekarang ni. Dan bagaimana nak jadi mak-mak untuk penganti generasi kita selepas ni? 
.
Antara ayat yang saya suka, adalah : - 
.
"Buku ini sesuai buat mak yang KELETIHAN. Mak yang percaya mereka akan pergi suatu hari nanti, dan anak akan HARUS dilengkapi ilmu untuk kemahiran hidup. Mak yang tidak mahu anaknya menyusahkan orang sekeliling apabila dia sudah pergi bertemu Tuhan." 
.
Ada yang rasa "sesuatu" bila mana membaca ayat kat atas? 
.
Dan YES, saya antara mak yang garang pada anak-anak saya. Tapi garang saya bertempat dan garang saya sebab saya terlalu sayang anak-anak saya. 
.
Cara korang sayang anak bagaimana? 
.
Baca buku ni dan korang akan rasa apa yang saya rasa. Best sangat! 
.
Dari 10 bintang. Saya bagi 10bintang. Kenapa? 
Korang kena baca dan feel it. 
.
Dan YES! 
.
Saya tak menyesal melepaskan kerjaya saya demi anak-anak saya. 
.
Nak ada income? Nak ada gaji sendiri? 
Boleh je. DARI RUMAH PUN BOLEH JANA INCOME SENDIRI dan yang penting bersama-sama anak-anak kita. 
.
Sebab? 
Masa bersama anak-anak tak akan dapat di ulang dan ulang lagi bila mana mereka dah besar. 
.
Tapi nak cari duit, bila-bila pun boleh... setuju? 
.
Saya adalah surirumah penuh masa yang urus anak-anak 24jam kadang rasa macam 25jam sehari pun tak cukup kan... 
.
Tapi SAYA ADA INCOME SENDIRI 4angka dan nak bakal terajui 5angka lepas ni. 
.
Bagaimana juga? 
Boleh cari kami di talian 0175836865 untuk ANDA YANG NAK JANA PENDAPATAN DARI RUMAH bersama anak-anak. 
.
Sangat best. Dan join us now!
.

Parenting? Penting ke? Mak dan ayah generasi Y? Bagiamana nak urus perasaan anak-anak andai perasaan mak dan ayah pun "failed"?
.
Korang rasa?
.
Pernah baca buku ni tak?
.

.
Ayat yang saya suka dan tertarik buku ni adalah berkaitan dengan didikan anak-anak genY sekarang ni. Dan bagaimana nak jadi mak-mak untuk penganti generasi kita selepas ni? 
.
Antara ayat yang saya suka, adalah : - 
.
"Buku ini sesuai buat mak yang KELETIHAN. Mak yang percaya mereka akan pergi suatu hari nanti, dan anak akan HARUS dilengkapi ilmu untuk kemahiran hidup. Mak yang tidak mahu anaknya menyusahkan orang sekeliling apabila dia sudah pergi bertemu Tuhan." 
.
Ada yang rasa "sesuatu" bila mana membaca ayat kat atas? 
.
Dan YES, saya antara mak yang garang pada anak-anak saya. Tapi garang saya bertempat dan garang saya sebab saya terlalu sayang anak-anak saya. 
.
Cara korang sayang anak bagaimana? 
.
Baca buku ni dan korang akan rasa apa yang saya rasa. Best sangat! 
.
Dari 10 bintang. Saya bagi 10bintang. Kenapa? 
Korang kena baca dan feel it. 
.
Dan YES! 
.
Saya tak menyesal melepaskan kerjaya saya demi anak-anak saya. 
.
Nak ada income? Nak ada gaji sendiri? 
Boleh je. DARI RUMAH PUN BOLEH JANA INCOME SENDIRI dan yang penting bersama-sama anak-anak kita. 
.
Sebab? 
Masa bersama anak-anak tak akan dapat di ulang dan ulang lagi bila mana mereka dah besar. 
.
Tapi nak cari duit, bila-bila pun boleh... setuju? 
.
Saya adalah surirumah penuh masa yang urus anak-anak 24jam kadang rasa macam 25jam sehari pun tak cukup kan... 
.
Tapi SAYA ADA INCOME SENDIRI 4angka dan nak bakal terajui 5angka lepas ni. 
.
Bagaimana juga? 
Boleh cari kami di talian 0175836865 untuk ANDA YANG NAK JANA PENDAPATAN DARI RUMAH bersama anak-anak. 
.
Sangat best. Dan join us now!
.

Continue Reading

Kerap sangat dapat text pasal masalah SEMBELIT ni. Bukan hari buasa je.. tapi kerap sangat berlaku sembelit tambahan pula di bulan mulia Ramadhan ni.
.
Siapa ada masalah yang sama?
.
Anda mahukan penyelesiannya?
.
Nak saya bantu? Bagaimana NAK SAYA BANTU anda? Ingat no ni? 017-5836865, TERUS HUBUNGI SAYA, sebelum masalah SEMBELIT anda berlarutan sehingga menjadi masalah-masalah lain pula. Bagiamana?
.
Semoga apa yang sayan kongsikan ni sangat-sangat dan sangat membantu penyelesaian masalah anda.
.
.
Ingat dan harus kita ketahui dimana PUNCA SATU MASALAH adalah bermula dari USUS BESAR dan USUS KECIL kita. Tak percaya?
.
Bagaimana rasa bila kita kurang lawas dan tak payah seminggu, dalam sehari je kita tak buang air besar, bagaimana dengan perut kita? Selesa tak?
.
Pastinya tidak kan? Ni kan pula seminggu atau dua minggu atau sebulan pembuangan anda tak lancar? Terasa badan tak sihat dan ketidakselesaan itu paling terasa kan?
.
Semoga perkongsian kami dan feedback juga testimonial kami ini SANGAT-SANGAT MEMBANTU PENYELESAIAN MASALAH ANDA.
.
Hubungi saya terus ditalian 0175836865.
Linakhtar @ mommylina sedia membantu konsultasi untuk anda.
.
Dan ingat.. LEBIH BAIK CEGAH SEBELUM RAWAT. Setuju?
.

Buasir? Malu la. Inilah masalahnya, malu nak cerita sedangkan andai dibiarkan masalah buasir ini akan menjadi parah dan anda bakal menyesal sebab biarkan sakit anda tanpa rawatan segera.
.
Kenapa nak malu? Dah sakit perlulah dirawat, betul tak?
.
Antara yang boleh membantu penyelesaian masalah anda?
.
Klik link video di bawah ;
.
https://youtu.be/ql9WUWngpxM
.
Boleh ke baik tanpa pembedahan?
.
In sha Allah, asalkan anda tahu tahap mana masalah anda sendiri dan jangan malu untuk dapatkan rawatan doktor segera anda ianya semakin teruk!
.
Dimana nak kami bantu anda? Anda boleh terus hubungi kami ditalian 0175836865.
.
Dan... andai anda malu nak beritahu keluarga mahupun kawan terdekat anda. Anda boleh cuma penyelesaian masalah anda ini dengan konsisten.
.
Setiap sakit pasti ada penawarnya.
.
Anda nak biarkan? Atau CEGAH SEKARANG?
.

Beli dan menang? Dapat hadiah? Adakah anda BERTUAH? Senang nak menang dan mungkin VIVIX percuma anda yang punya? Ke nak HUAWEI P20?
.
Perhhh hebat korang ..
.
Sana NAK!
.
Anda? Senang je.. Terus hubungi 0175836865.

.
Raya oh raya!
.
Seriusly BEST! 
.

Saya dah lama pendam ni, tapi hari ni nak luahkan kepada semua blogger atau para pembaca yang sedang membaca blog mommylina.
.

.

Sebenarnya dah lama juga mencari dan terus mencari agen seluruh negeri ni. Sebab? 
.
Saya tak larat nak COD area yang mereka-mereka (customer) nak minta COD ni. Maka, terpaksa mengecewakan mereka. Sebab lagi? 
.
Setiap SID ni berbeza-beza idea dan cara konsultasinya. Sedang mereka nak saya guide, tapi dalam masa sama nak COD senang nak jumpa. Tak dapat saya lakukan sebab jauh  dan lagi.. 
.
Contoh, 
Saya kat Kedah, 
Customer kat Kuala Lumpur, boleh je pos sebab itu paling muda dan cepat juga. Tapi customer NAK URGENT dan nak saya guide sebab dah selesa cara saya konsultasi.. 
.
Tapi sayang... saya tak dapat nak COD dengan segera sebab? Ahli yang ada tak aktif dan tak da stok masa tu.. sayangkan? 
.
Sayang.. sebab bukan barang yang tu terlepas. Tapi sayang, bila kita dah selesa nak di bimbing dan selesa dengan orang yang konsultasi kita no beralih orang, dah sah-sah berlainan idea.
.
Jangan terkena yang jenis touchNgo lagi la..sian customer sebegini kan... 
.
Tu la sebabnya saya nak CARI RAKAN KONGSI yang sama bimbingan dan konsultasi ni. Tak kira di negeri mana jani aktif dan sangat  bersemangat nak bantu orang lain dalam masa sama nak jana income yang lebih selesa juga.

In sha Allah....
.
Siapa yang sedang CARI KERJA atau PELAJAR yang sedang nak tambah income tu.. atas 18tahun, BOLEH SANGAT JOIN OUR TEAM! 
.
Nak? 
Ok terus call 0175836865 sekarang
.
Lambat.. tinggal.. tak la.. 
CEPAT BERTINDAK, 
LEBIH CEKAP DAN BEKERJAYA ANDA. 
.
Ok jom team mommy.
.


Korang.. korang nak tau tak skincare YOUTH kini antara yang terlaris dan paling mendapat sambutan dikalangan pencinta KECANTIKAN ni?
.
Sure lebih GAH lagi dari  S*2 lagi tau... sebab saya katakan.. gini saya dah pakai s*2 ni kesannya? Not to bad. Tapi bila dah ada YOUTH ni, lebih jimat dan berbaloi dengan pengunaannya SERISULY!
.
.
Dan...
Skincare PALING AWESOME! Bukan setakatsetahun dua kajian tau.. 8years okey!!!
.

.

Dan... bukan sembarangan produk nak tepek-tepek kat muka kita ni ... sayang muka kita ni...

Saya pun obses tentang kecantikan ni.. tapi... tak la sanggup nak "serah muka"  ni main tepek-tepek je..sebab kesannya nanti bila kita dah berusia nanti.. masa tu... sangat jelas kulit "dimamah oleh merkuri.. dan bahan-bahan kimia or radikal bebas"

Tak mau la macam tu kan..

Baik la kita beli yang selamat... berkesan dan semulajadi ni.. ada baikkan dan lebih selamat untuk masa depan..sebab?

#shaklee as we all know kan... bukan sembarangan produk...

Sayang tak kulit korang? 
Sure la kan.... 
.
Tunggu lagi? Saya ok je.. 
Nak dapatkan SPECIAL untuk korang? 
Jangan tunggu lelama.. TERUS HUBUNGI 0175836865.
.

Dapatkan YANG TERBAIK untuk diri anda? 
#youthshaklee adalah jawapannya...
.
Belanja TESTIMONIAL 1 lagi...
Nak lebih? Cepat guna dan rasai penangan YOUTH terlaris KINI dan selamanya... 
.


Bila sebut ke SALES pasti kita berebut-rebut nak ambil peluangkan?
.
Sales 5% pun macam apa lagi memborong.. Tapi tu baju la.. makanan? Ikut selera..
.
Tapi kan.. bab KESIHATAN pula bagaimana? Sedangkan kesihatan kita ni jatuh NO.1 terpenting tau kalu diikutkan. Setuju?
.
Dalam berpuasa.. WAJIB kita jaga kesihatan..tak kira la kita di mana-mana.
.
Jadi.. demi menghargai anda yang MENJAGA KESIHATAN LEBIH DARI SEGALANYA...
.
Kami ada SPECIAL OFFER UNTUK ANDA!
.
Sales 10% untuk anda dalam 10hari ni. Bagaimana nak DAPATKAN OFFER INI?
.
Terus hubungi kami di talian 0175836865.
Dapatkan segera untuk diri anda, suami/ isteri dan seisi keluarga anda. Bagaimana?
.
Lets CALL / TEXT kami sekarang...

Sekarang sebelum terlambat dapatkan JOMAT BERBELANJA anda dan HARGAI KESIHATAN KITA SEMUA sebelum menyesal.
.
Tedtimonial #coqtrolplus? 
.
^
Dapatkan khas untuk anda terus di talian 0175836865.
.