Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 1 June 2015

Bulan June Dengan PROMOSI HEBAT datang lagi...

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Isnin kerja lagi? Cikgu-cikgu ada yang sedang bercuti ada yang masih ke sekolah menyiapkan kerja-kerja atau ada yang buat kelas gantian untuk raya nanti ke..

Eh pandai je kan mommylina ni... tapi betul la.. janji subject anak-anak murid semua A++ kan cikgu-cikgu yang sangat tinggi kesabarannya... Tapi yang kerja awam tu.. kerja jangan "mengelat" ye.. orang lain pun sama.. saya? kerja sendiri pun awal pagi tadi lepas subuh dah "punch kad" tau...

Tu la hakikatnya kita manusia perlu kerja, mencari rezeki dan menjemput rezeki.. tapi jangan lupa bersyukur pada Dia juga.. atas nikmat yang Dia berikan pada kita... Alhamdulillah.. masih bernafas lagi...

Yang penting jaga kesihatan.. bukan kecantikan luaran je di utamakan.. Tapi dalaman juga SANGAT PENTING tau,, baru terserlah kecantikan di luaran... gituuu...

big offer shaklee

Sama kali ni.. Awal bulan nak gtau OFFER baik punya dan tersangat banyak kali ni.. sempena nak meraikan kedatangan bulan RAMADHAN kita yang tak lama lagi ni tau.. so persiapannya.. .PASTI MERIAH dengan amalan ibadah dan niat kita juga tau lepas ni.... Insyaallah..

Haaa ni PROMOSI nya.. terbanyak dan terhebatkan... julung-julung kali tau ni di buat...

Lagi nak tunggu? Cepat-cepat grab sebelum "abang pos" kata 2minggu sebelum raya dah close pos laju untuk penghantaran.. apa la kan... relex... cool... yang penting barang-barang korang sampai awal seawal korang ORDER NOW!

Terus hubungi dan dapatkan konsultasi dari saya kepada anda TOUCH to TOUCH yaaa..

Puan Lina
SidPRO anda 867601
Pengedar Shaklee Kulim, 1Malaysia termasuk Brunei
017.583.6865 (Wasap/ Call/ Telegram/ SMS)

Apa yang kami amalkan, kami kongsikan ynag terbaik untuk semua dan membantu orang lain menjaga kesihatan juga secara semulajadi; bukan secara SEGERA tau..


No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...