Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 15 May 2015

Jaga Kesihatan & Kecantikan Sedari Dalaman!

Alhamdulillah... pagi ni sempat lagi nak berblog juga melawat blog kenkawan...

Hari nak cerita tentang kecantikan.. saya suka sangat sebab saya nak cantik-cantik apatah lagi penjagaan kesihatan sedari dalaman.

Ramai antara kita nak cantik..tapi nak yang segera tertumpu hanya pada luaran.. bab make-up tebal-tebal bagai.. kan2... (dulu saya macam tu juga.zaman tak tau lagi nak cantikkan dalaman sebenarnya lebih penting tau).

Tapi bila da penat mencantikkan luaran je.. bila solat... punya berejam lagi nak make-up lagi.. nak tutup pimples la..jeragat la.. bekas2 jerawat la... penat tau... makan masa lebih lama nak bersiap lepas solat berbanding solat bertemu Allah..

Dan..Alhamdulillah..saya jumpa produk ni..masa tu pun lepas 2bulan lepas bersalin.. masa tuada masalah penyusuan.. pum2 dapat sedikit je... terys cari penyelesaian yang sebenarnya untuk tambah susu badan.. finally dapat extra pula kulit semakin baik..alahan tak da dah... masalah sembelit da takda... dan yang paking best .. jerawat dulu tumbuh hilang berganti2 lagi...

Sebab tu saya sangattttt nak berkongsi.. tak perlu banyak if tak cukup budget..( tapi beli alat make ratus2 on je kan kalu belum tahu) hahaaha....terus terang saya katakan... korang tak menyesal amalkan yang paling asas ni... apatah lagi yabg selengkapnya.. lagi awesome... terus jatuh cinta..tak pandang da hat lain2 even ada produk xxxx yg cerah putih dalam 1hari.. percaya ke tu? Saya X sama sekali.

Haaa ni dia paling asas.. tiada lain dan tak bukan...

Set kecantikan Shaklee

Kalu korang rasa2 sebelum ni makan macam2 tapi tak da kick laaa.. kurang berkesan laa... jawapannya.. DETOX USUS dulu...

Cara terbaik adalah PASTIKAN apa yang kita amalkan SELAMAT; BERKESAN & SEMULAJADI!  
 JANGAN hanya kerana nak kelihatan putih dan cantik segera korang main hentam je ambil.. plus murah2 ni... murah dan segera... jangan.. pastikan ianya SELAMAT terlebih dahulu...

SHAKLEE? Salah 1 produk kesihatan yang pertama sekali dikeluarkan di dunia..dan VITALEA kini 100tahun... produk lain ada? Belum tentu...

Haaa da sebut VITALEA ni.. korang nak FREE tak? Bulan MEI 2015 ni je tau.. if bulan depan ada bertuahlah..sempena ke-100 tahun VITALEA..korang boleh dapat FREE once beli apapun produk shaklee +register membership seumur hidup korang dapat FREE VITALEA ni

Promosi shaklee

Korang nak? Ok terus dapatkan dan cari saya

Mommylina ; Halinah
017.5836865
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia
SID 867601















No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...