Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 18 May 2015

Cinch Tea Mix Energy Shaklee; Terbaik Untuk Anda BERHENTI MENGUNYAH!

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Dah sarapan pagi pun masih mengunyah? Apa cerita ni kata nak KURUS la apa la... Tapi makan nye tak reti-reti kontrol.

Cinch tea mix energy shaklee

Nah saya bagi korang penangan CINCH TEA MIX ENERGY cara terbaik untuk korang berhenti mengunyah je.. Tak lapar pun nak mengunyah parah tu kalu nak kurus tapi tak kontrol cara pemakanan kan!

Terbaik minum ni masa ni, kontrol makan dan tambah tenaga pun ya tau.. tapi jangan pula minum malam, kang tak pasal-pasal korang berjaga malam pula tau..

Sebab? Korang kena minum dulu dan rasai penangan minuman ni....

Apa pula KELEBIHAN CREEN TEA ni?

Utamanya adalah MEMBAKAR KALORI.
<>  Minum teh hijau Matcha ni boleh meningkatkan metabolisma dan membantu tubuh membakar lemak secara purata kiri-kira empat kali lebih cepat. wauuu 4X LEBIH CEPAT tu.. bukan sekali 2 tau.. 4X!

Kenapa saya sebut green tea dan teh hijau Matcha? Sebabnya dalam CINCH TEA ni ada teh hijau Matcha. Jadi minum CINCH TEA ni pun boleh membantu bakar lelemak korang tau uols.

Sangat rugi tak amalkan sedari sekarang? pelbagai resepi CINCH ni saya akan kongsikan untuk korang lagi.. bukan setakat boleh kurun.. pastikan inch loss korang berlaku secara berterusan... jangan dah kurus pakai kebaya ketat-ketat pula tau.. walaupun dah kurus nanti, aurat perlu di jaga naaa...

Tea Matcha yang luar biasa... sangat membuat anda puas hati mengamalkan nya...

Nak cuba?

Cari saya di sini untuk konsultasi anda ...saya membantu anda mengamalkan cara pemakanan yang lebih siat dan terbaik... insyaallah.

Pn.Lina (Pengedar Shaklee Aktif Kulim)
SIDPro 867601
Gerak postage 1 Malaysia termasuk Brunei.
Terus Hubungi 017-583-6865

Sharing is caring kan...




No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...