Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 19 May 2015

Bahaya PEDOFILIA Umum Pada Anak-Anak - IbuBapa Ambil Perhatian.

Ibu dan ayah sila ambil PERHATIAN! Zaman sekarang anak-anak pun terdedah dengan kes rogol yang membuatkan kita semua risau untuk melepaskan anak-anak di luar walaupun hanya untuk bermain seketika.

Tak semua orang akan buat.. tapi demi anak-anak buat lah yang terbaik...Sememangnya anak-anak ni berpakaian seksi sangat ciut lagi comel. . Tapi tak bagi mereka yang berniat jahat.. sebaliknya menarik perhatian mereka untuk melepaskan nafsu serakah mereka.

Geram dan sakit hati dengan zaman yang semakin serba canggih ni..tapi otak manusia semakin di sempitkan dengan pelbagai cara segeradan terdesak!

Perhatikan gambar iklan ni.. semoga ianya memberi panduan dan manfaat untuk kita semua.

 Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

♡ mommylina love care and healthy ♡
Pengedar Shaklee Kulim & 1 Malaysia
SIDPro 867601 (017.583.6865)

Love sharing is very caring no " kepoci" dan adalah lebih baik kita biasakan anak-anak kita dengan pemakaian yang menutup aurat dan bertudung labuh itu kan indah... bagi yang nan-muslim mungkin boleh berpakaian yang sesuai dengan keadaan dan tempat juga kan...








No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...