2 Saranan makanan tambahan untuk anda yang menghidapi CYST atau FIBRIOD!

Kadang kita ni tak sedar badan kita ni sihat ke atau sebaliknya. Tapi bila dah mula ambil makanan tambahan yang betul untuk kecantikan contohnya, tiba-tiba ada pula sakit lain timbul tanpa kita sedari.
.
.
Adakah punca dari apa yang kita makan? Atau tindakbalas dari tubuh badan kita yang tanpa kita sedari ianya sebenarnya DAH LAMA DALAM BADAN KITA. Cumanya bila kita mula nak jaga kesihatan atau mengambilan makanan tambahn untuk perkara lain. Lain pula jadinya.. pernah berlaku pada diri anda? Kawan-kawan? Atau sesiapa sahaja???
.

.
Apa kata doktor ni... 
.
Contohnya Penyakit CYST yang popular dikalangan wanita... dan perlu kita ketahui.. sakit ni tak akan nampak dan tak akan muncul setahun dua atau sebulan dua.. ianya memakan masa dalam diri kita. Punca??? Period tak teratur.. terlebih ovum dalam badan yang tak habis kecut bila badan kita tak perlukan juga adalah punca CYST ini terjadi... 
.
Penyelesaiannya??? 
.
Doktor Aesyirin kata...
***  Susah juga nak kesan siapa ada dan siapa yang tak dak sebab kita tak pernah dan tak akan check siapa yg sangat senaitif dengan estrogen kecuali bila dia dah ada penyakit.

Seterusnya??? 
*** Simple je, cyst hanya timbul bila tiba cycle nak period..lepas period dia hilang. Kadang-kadang "simple cyst" doc tak kisah sangat kecuali kalau besar dan timbulkan masalah.

Dan... 
[10/2, 21:21] ‪ Sy rasa untuk yang ada cyst boleh ambil suplemen anti kanser dan anti radang macam Omega, Vivix.
.
.
Pilihan di tangan kita. Jangan pandang pada produk ni mahal. Tapi hargailah kesihatan kita yang lagi mahal dari segalanya ini.

Dan jangan kata produk lain murah je, kenapa itu dan ini. Anda anda sayangkan diri anda sendiri. Anda pasti tidak akan berkira untuk penyelesaian dan yang terbaik untuk diri anda.

Ingat.. founder terlalu banyak sekarang ni dan barang pun saingai harganya juga.. Tapi produk yang mahal itu bukan kami founder nya.. ianya dah lama berada di pasaran cuma kita je yang NAK atau sebaliknya...

Hargailah kesihatan kita sebelum menyesal tak sudah kan... 
.
.


Mungkin ini juga BOLEH MEMBANTU anda? 
.
Hargai SIHAT KITA SELAGI BOLEH. Andai tiada penyesalan di masa akan datang. Makanan tambahan ni bukan untuk sekali cuma. Tapi ianya adalah untuk masa hadapan kita. 

Kan CEGAH ITU LEBIH BAIK DARI MERAWAT. 
.
.
Nak dapatkan VIVIX SHAKLEE ini? Atau produk Shaklee? 
Boleh terus hubungi saya di talian ini.
● 017-5836865 ● mommylina ● 
.
●  Pengedar Shaklee Malaysia 
● Brunei dan
● Singapura juga. 
.

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...