Masalah PENYUSUAN SUSU IBU? SUSU BADAN DROP?

Ramai ibu-ibu sekarang nak dan berkobar-kobar nak menyusukan anak dengan susu ibu
Tetapi bila susu badan drop atau kurang dan keletihan saat nak menyusukan anak, terus "give-up" dan mula la berputus asa.

Dan jalan penyelesaian cara mudah adalah dengan memberikan SUSU FORMULA. Ala senang...

Ada duit beli je la susu formula tu.. tak payah nak stress atau bangun tengah malam nak buat stok ebm segala bagai.

Tapi ramai yang tak tahu... betapa mudahnya dengan penyusuan susu ibu ini dan begitu besar manfaatnya juga pahala kepada ibu yang menyusukan anaknya walau hanya untuk setitik dua.

Allahuakhbar...
Para ibu.. tahniah kerana berjaya dan sabar dalam penyusuan susu ibu. Kenangan yang tak akan berulang selamanya dalam hidup anda jugakan.
Semoga ibu-ibu teruskan perjuangan sehingga anak ibu berusia 2tahun. Untuk membantu masalah penyusuan susu ibu atau nak tambah susu badan, penyelesaian pasti ada. Samada kita nak selesaikannya atau sebaliknya.

Para ibu nak yang mana? Pasti nak buat yang terbaik untuk anak-anak kan? Sanggup berkorban masa tidur dan masa demi penuhi penyusuan susu ibu untuk anak-anak kan.

Saya BOLEH bantu para ibu. Pengalaman dan tokoh penyusuan susu ibu kepada 3 orang anak.

Pastikan para ibu sanggup untuk si manja dan kenangan ini pasti tidak akan berulang lagi selamanya. Jadi apa salahnya kita berkorban deki anak-anak kita kan?

Nak saya bantu? 
Text /call / whatsapp saya di 0175836865

.
Antara banyak lagi MANFAAT yang bakal anda perolehi bila konsisten dan terus konsisten.
.

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...