Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 13 September 2016

5 Tips Bagaimana NAK KURUS Secara Konsisten?

Assalamualaikum dan selamat hari raya Aidiladha semua. Mesti juadah dan lauk utama seminggu ni tak lari dari daging lembu, kerbau kan? Haa yang tengah DIET tu tak kan nak tengok je pula ye dak?

set kurus shaklee

Dah tu bagaimana nak maintain kan berat badan ni tak naik mendadak selain menahan lapar? Rugi la tak makan juadah seminggu ni. Daging fresh kot....

Tak susah pun, senang je andai anda nak kekalkan berat badan dan kurus tu.

5 Tips bagaimana nak kurus secara konsisten? Cuba cek pemakanan anda?

1. Waktu bila anda makan?
2. Banyak mana anda ambil nasi, sayuran, protin dan buahan? Dalah sehari ye!
3. Sarapan pagi anda ambil tak?
4. Workout buat tak?
5. Anda ada masalah kesihatan? Tekanan darah? Stress?

Antara 5 ni anda buat semua atau ada yang anda skip?

Mungkin ini juga BOLEH MEMBANTU anda untuk terus kekal langsing dan turunkan berat badan anda secara inchloss dan terus kepada berat badan ideal anda.

vivix shaklee
Kekal LANGSING secara konsisten?

Mereka DAH BERJAYA TURUN BERAT BADAN dengan konsisten. Anda? 


Bagaimana nak mula?
Dan bagaimana pula nak dapatkan PRODUK ini?

Anda boleh terus hubungi saya di talian ini
Linakhtar 
0175836865 
Pengedar Shaklee Anda 867601

Utamakan dan jaga pemakanan kita terlebih dahulu ya!

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...