Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Tuesday, 4 August 2015

Datangkan anda dengan PELBAGAI MANFAAT - Vivix Cinta hati semua -

Malam ni kongsikan anda dengan PELBAGAI MANFAAT sebotol Vivix cinta hati semua ni.. Baru bulan lepas PROMOSI habis.. tapi tak menang tangan lagi nak grab bulan ni walaupun dah kembali kepada harga asal dengan tiada offer melain kan anda membeli 2 botol anda akan dapat 5% off.

Kenapa orang lain tak ambil peluang masa OFFER baru ni.. sebab mereka grab lagi cun pun untuk DIET dan yang terOVER makan masa raya ni kan... Jadinya mereka ambil Vivix ni bulan ni untuk kesinambungan penjagaan kesihatan dan anti-aging juga tau...

Dan ini antara ramai yang PILIH VIVIX untuk mereka...

testimonial vivix Shaklee

Vivix ni menjadi pilihan ramai sebabnya...

Vivix® Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.

Produk ini mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

* Serba asli. Bakal dipatenkan. Kandungan utama telah diuji secara klinikal. Eksklusif untuk Shaklee.

Tak setanding yang lain bagi saya.. Sebab korang tak akan dapat terima kelebihan ini di luar sana selain dari Vivix Shaklee...

Testimonial Vivix? korang boleh klik sini untuk rujukan seterusnya.. .Untuk anda yang nak dan pentingkan KESIHATAN tu. pilihan anda kini ada TEPAT. Apatah lagi nak bagi mak ayah.. inilah masanya.. sebabnya.. kita boleh memberi mereka ini, tapi tiada tandingan untuk membalas jasa dan budi mereka sedari kita kecil hingga dewasa kini...

Anda sayangkan diri? mak ayah? pasangan anda? --> Maka inilah masanya untuk korang BERI kepada insan-insan yang bermakna pada korang..

Saya DAH! Korang?

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
 
 

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...