Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 24 August 2015

Daftar keahlian PERCUMA & MAKAN FREE Lagi?

Assalamualaikum dan selamat pagi... hari ni nak kongsikan mungkin ramai yang tak tahu, atau dah tahu tapi tak tahu bagaimana nak jimat duit korang untuk makanan kesihatan anda..

pengedar shaklee kulim

Dan bagi yang belum mendaftar jadi ahli baru, nak dapat keahlian PERCUMA dan MAKAN FREE lagi, apa kata korang terus membaca pagi ni... saya tahu esok korang gaji kan.. (bagi yang kerja kerajaan) yang swasta mungkin ada selang sehari atau pun hujung bulan nanti.. masih juga berkesempatan.

Di kala ramai orang merunggut, GST, nak jimat cermat la, nak kena saving la... tapi sebenarnya ramai yang tak akan berfikir dua kali lagi bila kesihatan tak baik, betul?

Sanggup ke klinik yang sekali "chek-in" tu mau juga RM50 ke atas... silap hari bulan mau RM200, ada juga kan? Percaya tak? bab kesihatan ni adalah SATU KEPERLUAN untuk kita semua?

Siapa nak kerja bila badan tak sihat? siapa lagi nak jaga anak bila korang tak sihat? bila anak-anak pula tak sihat bagaimana perasaan korang?

Sebab tu saya katakan.. KESIHATAN ni lebih dari DUIT yang kita kononnya nak simpan dan berjimat, betul? Sebabnya ia adalah KEPERLUAN kita...
============================================

Ok, saya cerita bagaimana korang boleh DAFTAR KEAHLIAN dan MAKAN FREE vitamin ni sekali pun korang tak nak berniaga secara serius... tapi bila dapat RM200 di tengah bulan berikutnya... korang gembira tak? Lepas la untuk menunggu gaji hujung bulan kan?

Cara paling senang adalah dengan "SHARE" korang kongsikan apa yang korang amalkan.. korang kongsikan apa yang rasa terbaik, sama ada untuk anak-anak, mahupun diri sendiri kepada jiran-jiran, kawan-kawan, mak ayah, adik-beradik dan seterusnya...

Paling cepat adalah kuasa "lidah" yang baik.. mulut ke mulut.. bila orang lain rasa ianya terbaik dan menjimatkan.. dan paling rasa gembira bila dapat tolong orang lain.. apa korang rasa lagi?

Dengan secara tak sengaja korang boleh dapat RM200 secara untung runcit @ bonus ynag korang akan perolehi... Bagaimana seterusnya? saya akan terangkan lagi... Tapi konsepnya adalah sama .. dengan "SHARE" / "BERKONGSI" dengan RM200 ynag korang perolehi.. korang boleh dapat FREE VITAMIN dengan pembelian korang dari RM200 tu je.. korang tak kurangkan duit lepas tu...

Ramai yang dah laluinya.. korang yang belum? lagi satu keahlian percuma ni.. mudah sesangat... contohnya la ye.. ada kawan korang nak VIVIX sebotol, korang pula sememangnya nak VIVIX (awet muda & sihat) adalah wanita tak boleh lepas... bila dengan beli 2 botol VIVIX, korang dapat FREE KEAHLIAN dan bulan ni lagi hingga bulan 10/2015 ni seklai mendaftar korang dapat FREE VITALEA Complex... apa itu korang klik Vitalea Complex ni...

Lagi nak tunggu? saya sedia berkongsi ilmu dan memberi juga membantu jalan seterusnya... korang nak?

Berminat nak JOIN? 

Dapat RM200 di pertengahan bulan?

Makan Vitamin FREE? 

Korang jangan berlenggah lagi, sebab masalah kewangan tak menunggu kita, ianya terus dan terus berlaku...tapi kita boleh ubah andai kita rajin dan usaha..Sebabnya Ekonomi manusia dan Ekonomi Allah SWT tak sama... Allah kan sebaik-baik pemberi rezeki untuk kita semua...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
 

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...