Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Wednesday, 18 March 2015

Penawar DAHAGA Kita!

Musim panas-panas ni paling kita nak adalah MINUMAN AIS betul tak? Tapi kita tak sedar yang penawar dahaga kita ni membuatkan badan kita lagi cepat letih, dahaga yang bertambah lagi-lagi boleh membawa batuk.. .selsema.. perit tekak dan sebagainya kan...

Minuman sejuk

Apa yang kita nak, janji  lepas kat tekak dan tak rasa bahang kepanasan ni.. haaa... salah tau cara kita... bukan ka lebih baik kita kerapkan pengambilan air masak atau dah malas ke toilet sebab banyak air masak... minum la minuman isotonik yang semulajadi.. tiada pewarna dan perasa tiruan yang berlebihan dan sebagai serta seangkatan dengannya...    

Bahaya tau kalu kekurangan air masak dalam badan kita... Sebabnya penyahhidratan merupakan faktor utama yang sering mengakibatkan kelesuan dan menjejaskan prestasi atlet. Shaklee Performance® terbukti secara klinikal mampu menghidratkan tubuh dengan lebih berkesan berbanding air. Di samping itu, Performance mengandungi lebih banyak elektrolit dan membekalkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman penghidratan terkemuka.

Rumusan elektrolit proprietari OPTI-LTYE™ dengan campuran unik karbohidrat kami bertindak pantas untuk memberikan tenaga serta-merta yang berkekalan serta merangsang penghidratan optimum.

Terbukti secara Klinikal

 *** Ujian makmal terhadap atlet cemerlang menunjukkan bahawa Performance Shaklee membekalkan spektrum elektrolit yang menyeluruh, termasuk kalsium dan magnesium (ciri unik yang tidak dimiliki oleh jenama terkemuka) ***

Sebab tu kalu panas-panas gini.. minuman kegemaran saya since kenal Shaklee ni.. adalah PERFORMANCE DRINK ni.. senang je.. masukkan air masak dalam sebotol besar.. bubuh beberapa sudu Performance Drink ni... dan shake... minum... dahhh hilang dahaga.. tak risau sangat da pasal air-air ni.. saya jadi serik minum ais musim pepanas ni.. bukan kelegaan tekak yang saya dapat... sekali dapat perit tekak daaa plus lagi dapat batuk dan selsema.. wooo seksa wooo... taubat tak nak dah.. kecuali minum pada masa dan keadaan tu boleh je.. tapi jangan keterlaluan... ^__^

Peace...

Nak mencuba resepi bancuhan lain? pasti menarik minat anak-anak untuk merasai dan menjadi minuman kegemaran mereka terutama sekali musim sekolah pagi dan petang...

Cari je mommylina a.k.a lina untuk bantuan korang... saya dekat korang area KULIM dan SEBERANG JAYA & pasti 1Malaysia untuk urusan pos juga termasuk Brunei... Boleh terus hubungi 017-5836865

1 comment:

  1. masa bebudak dulu , my abg ada cakap minum air batu di bln puasa sbbkan badan kita letih ...

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...