Ubat Atasi Masalah SEMBELIT?

Sembelit sangat menyeksakan bagi yang mengalaminya, bukan mudah tau nak atasi masalah sembelit ni silap haribulan boleh buasir pula kalu tak kena gayanya... Sembelit lagi, buasir pula... Oh tidak!!!

herbalax

Ramai yang mengalami masalah sembelit ni sebenarnya dari gaya hidup kita dan cara pemakanan kita, dan paling sering mereka yang mengalami masalah sembelit ni adalah wanita yang sedang dalam peringkat fasa awal kehamilan, mereka yang baru lepas bersalin juga mereka yang makan tak seimbang; contohnya tak makan sayuran, tak makan buahan apatah lagi mereka yang kurang minum air masak, ni juga adalah punca sembelit berlaku.

Dan Ini adalah ynag paling mudah untuk semua amalkan dan bukan saya je mengemarinya.. malah mereka yang sedang dalam proses nak turunkan berat badan, mereka yang penitngkan kesihatan dan masyaratkat cina sangat suka tau HERBALAX ni.. kenapa? Sebabnya ianya sangat berkesan dan senang serta mudah di amalkan.
herbalax shaklee

HERBALAX ni juga sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa yang panjang.

Selain itu, manfaat utamanya adalah;

  • Pembersihan Najis yang TERSEKAT.
  • Merangsangkan usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu MASALAH SEMBELIT
  • Tindakan pembersihannya ynag lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
  • MENGEMPISKAN PERUT
  • Ianya membantu mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai di ambil seperti biasa atau di campurkan dalam air panas, sebagai minuman teh herba. ( ni sebabnya masyarakat cina mengemari HERBALAX).
Lagi tentang masalah SEMBELIT korang? Untuk wanita hamil dan sedang dalam pantang (lepas bersalin), apa yang sangat sesuai adalah OSTEMATRIK; untuk kes ni boleh klik sini bacaan seterusnya ^__^

Selesaikan masalah anda sebelum ianya menjadi lebih terus lagi.. Masalah USUS ni jangan di pandang mudah, Bagaimana ianya membantu mengatasi masalah anda?

Dapatkan terus dari saya untuk bantuan anda!

Jika anda perlukan sebarang konsultasi berkenaan produk Shaklee / menjana pendapatan dengan Shaklee/ menjadi ahli Shaklee / bekerja dari rumah, anda boleh hubungi saya Puan Lina (017-5836865) Pengedar Shaklee Kulim dan Bukit Mertajam & 1 Malaysia.


2 comments:

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...