Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 15 November 2014

Minum petang dengan goreng pisang chesse

Petang-petang dengan hujan renyai2 di bumi Kulim ni.. suami dan my hero kelaparan..bangun je dari tidur kul 5pm tadi.   ibu mana adik.. ibu..abang lapaq la...owww ni Sabah mix Pahang ni.tapi kami tinggal di Kulim..so loghat Utara la my mr.hero ni speking.. 

Ni dia resepi minum petang kami hari ni...

Saya namakan goreng pisang chesse choc
Ni kegemaran mr.hero saya...entah berapa biji dia bedal...ibu dan la makan sedikit...dan si ayah bergabung dengan hero kami makan..licin...
 
Sebenarnya ada jagung rebus juga..tapi tak dan nak snap..sebab my little princess pula nak menyusu.. so ibu sambil minum petang sambil susu kan puteri ibu ni....

Alhamdulillah...minum petang kami selesai dengan kekenyang...

Seronokkan jadi surihati suami dan supermommy ni...nak buat apa semua okey je..janji ada bahan-bahan nak masak...







6 comments:

  1. Serius jelles. Semuaorang dok cite pasal goreng pisang cheese.
    Kat Seremban ni x jumpa pun.
    And, nak buat sendiri tu asik lupa je beli.cheese nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kat Kulim ni banyakkk je @Nurashikin AZ a.k.a NAZECK .. ni pun buat sendiri je sebab tak puas makan.. tu buat sendiri sangat puas hati.. lupa tu.. tak leh nak tolong..haha..tapi set kat hp la yunk...

      Delete
  2. Sedapnyaaaaa! Seronok hujung minggu Lina spent time ngan family :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh la datang Kulim dear @Farrah MF ..boleh saya hidangkan minum petang ni.. Alhamdulillah.. sangat2 happy..moga2 kita semua sentiasa happy till Jannah kan... amin...

      Delete
  3. Sana sini heboh Pisang Cheese ni...Sedap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan @Fuza Musa.. sangat2 sedap.nak puas hati ..goreng dan buat sendiri...

      Delete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...