Testimonial :- Pesakit Kanser Tahap 4, Sembuh Selepas Amalkan Produk Ini.

Kesakitan dan kesembuhan ini kita tak boleh nak duga. Tapi  biarlah kita buat kerja kita, usaha mana yang boleh, cari penyelesaian yang terbaik dan biarlah Allah SWT buat kerja Dia juga. 

Setuju kan... jangan sesekali menyalahkan takdir dan mengalah. Allah SWT kan ada. Tuhan kita sama untuk setiap umatNya. 

Moga perkongsian ini dapat membantu mereka diluar sana untu terus berusaha mencari dan dapatkan kesembuhan setiap sakit yang dihadapi. 

=======================
Anak Saya Sembuh dari Kanser Tahap 4 selepas mengambil Vivix Shaklee
----------------------------------------------------------------
Tiada daya upaya selain berlakunya sesuatu itu adalah dengan izin dari Allah! Alhamdulillah, kita sempat rakam dan kongsikan kisah tentang anak kepada Pn Saadiah Arbain yang telah sembuh sepenuhnya dari Kanser Peringkat 4 setelah mengamalkan vivix dari Shaklee.
.
Kisah yang dikongsikan ini agak emosional sebenarnya...dan ianya sangat memberi inspirasi kepada kita semua tentang peranan kasih sayang ibu-bapa... dan terus berikhtiar walaupun sebesar mana penyakit yang kita hidapi seperti penyakit Kanser tahap 4 ini!
.
Vivix Shaklee adalah merupakan minuman berbentuk sirap yang mudah diminum dan ianya membantu merawat dari peringkat sel.
.
 
.
Semoga video ini memberi manfaat kepada anda semua, dan sila share sekiranya anda dapati ianya bermanfaat. Mungkin ia boleh membantu menyelamatkan nyawa seseorang.
.
.
Bagaimana anda nak dapatkan PRODUK ini?
Terus hubungi saya di sini untuk membantu masalah anda.
Linakhtar
017-5836865
Pengedar Shaklee Aktif 867601
.
Hubungi  saya untuk membantu anda
Pengedar Shaklee Anda 867601
.
.

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...