Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Wednesday, 10 May 2017

Why i Shaklee?

Assalamualaikum, selamat pagi dan selamat bercuti bagi yang bercuti. Hari ni kan Wesak Day...

Tapi sebagai ibu, surirumah penuh masa macam saya ni cuti tu kadang ingat kadang tak ingat... Kalu ingat pun sebab nak pos barang pelanggan baru perasan.. "oh cuti ek"...

Nangis dan naya je bila laju-laju nak ke pejabat pos laju, sekali cutiiii daaaaa...

Tapi okey je, boleh jalan-jalan lepas tu kan?

Dan berbaloi kepada tajuk saya, WHY I SHAKLEE?

Dalam banyak-banyak dan lambakan produk sekarang ni, kenapa saya masih setia pada Shaklee? MLM pun dah berlambak-lambak, tapi masih nak Shaklee dan Shaklee?

Nak cepat kaya? Untung? Banyak duit?

Banyak tawaran boleh buat.. bukan 1 tapi berpuluh pilihan... tapi Shaklee tetap dihati.. KENAPA?

1. Sebab saya SUKA & SUKA & TERLALU SUKA PADA PRODUK SHAKLEE, hampir semua produk saya dah cuba dan amalkan.... bersama seisi keluarga lagi.

2. Sebab hanya JENAMA SHAKLEE ada trandmark dan berani guna trandmark SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI. Dan telah berada dipasaran Malaysia lebih dari 50tahun. Produk lain ada?

3. Sebab hanya SHAKLEE sahaja ada melakukan kajian saintis dan landmark study dimana semua produk akan di kaji secara terperinci. Dan bukan ratus ringgi tau di upah .. Malah berpuluh billion untuk kajian saintis ini. Jadi kenapa nak guna produk yang tiada kajian saintis dan teruji akan kesannya?

4. Sebab hanya dengan SHAKLEE saya boleh berkongsi ilmu, dan membantu orang lain untuk lebih sihat. Ya berniaga ada untungnya... tapi saya LEBIH KEPADA BANTU ORANG DAPATKAN PRODUK YANG TERBAIK,  dan beserta dengan  konsultasi produk mengikut keperluan pelanggan. Apa yang saya rasa dan dah amalkan..saya lebih suka kongsikan kepada semua bakal pelanggan saya.

5. Sebab saya BOLEH JANA PENDAPATAN walaupun dari rumah  bersama anak-anak saya. Dimana masa ini tak boleh dibeli dengan wang ringgit dan masa bersama anak-anak tak boleh di putar balik. Sebab saya nak setiap masa mereka adalah bersama dan melihat mereka membesar dan memberikan yang terbaik untuk mereka... Dalam masa sama saya BOLEH BANTU PENDAPATAN ISI RUMAH saya dan membantu suami juga..

Ada banyakkkk lagi SEBAB KEBAPA SAYA PILIH SHAKLEE. Tapi yang utama ada 5 sebab ini.. Keluarga, keluarga.. keluarga bersama anak-anak juga suami dan membantu orang lain juga dengan izinNya

In sha Allah...

Korang pun BOLEH tau.. Kenapa anda nak pilih produk ini? Dan mahu menjana pendapatan dari rumah?

Saya BOLEH BANTU anda juga.

Text / call saya mommylina ditalian 0175836865

Monday, 8 May 2017

Masalah Resdung? Dapatkan PENYELESAIAN Anda Sekarang!

Masalah RESDUNG? Dapatkan PENYELESAIAN MASALAH RESDUNG anda sekarang. Bagaimana penyelesaiannya diperoleh? Anda ada masalah resdung?
Selesaikan CEPAT!
.
Penyakit Resdung Dapat Dicegah dengan Sistem Pertahanan Badan Yang Kuat. Anda tahu bagaimana caranya? 

------------------------------------------------------------------------------

Resdung merupakan sejenis penyakit di mana terjadinya radangan pada rongga sinus yang disebabkan oleh jangkitan kuman. 

Resdung boleh terjadi akibat alahan kepada sesetengan makanan ataupun jangkitan, pencemaran udara atau masalah struktur dalam hidung.
.
Bagi sesetengah kes, selain dirawat, penyakit ini boleh di cegah dengan penjagaan kebersihan dengan membasuh tangan, mengelakkan merokok, dan imunisasi. 

Pengambilan supplement juga dapat membantu dengan menguatkan imuniti sistem pertahanan badan seperti Vitamin C.
.
Jom kita ikuti perkongsian dari Pn Hafiza Zamri Acik tentang bagaimana beliau dapat keluar dari masalah resdung yang beliau hadapi sejak bertahun tahun lamanya setelah mengamalkan pengambilan suplemen Shaklee .
.
Semoga dapat memberi manfaat kepada semua yang mengalami masalah yang serupa.
.
Nak dapatkan SET RESDUNG anda? Bagaimana nak terus link ke ORDER anda? 

Tanya saja dan

 -->Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
--> Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
--> Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
.

.
Mari sama-sama kita tonton video ini, sebarkan dan jemput likes video ini di youtube channel #yoursupermomHD

Sunday, 7 May 2017

Mahu Mencari Duit Extra? Pendapatan Sampingan atau Sepenuh Masa?

Mahu Mencari Duit Extra? Pendapatan Sampingan atau Sepenuh Masa? Atau anda lepasan Universiti berusia 18 tahun ke atas?

Hari ini saya mommylina, nak ajak awak-awak yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.

Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!

Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.

Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE

Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN

Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.

3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN

Saya sudah __ tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.

4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM

Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam.

5. MENTOR YANG POSITIF DAN PROAKTIF

Saya pastikan ahli-ahli group saya mendapat info dan tips terbaik. Oleh itu saya akan sentiasa gigih berkongsi ilmu-ilmu yang saya pelajari dengan awak.

6. TUKAR GAYA HIDUP KE LEBIH POSITIF

Awak jarang membaca? Awak banyak hutang? Awak selalu tertekan? Semuanya akan saya bantu untuk awak selesaikan.

Mari terus hubungi saya dengar kadar segera kerana saya membuka peluang untuk 10 orang sahaja kali ini untuk saya bimbing hingga berjaya menjana 4 angka dalam masa 6 bulan.

_Linakhtar_

Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my

<www.mommylina.blogspot.com>

How to success? 
Awak tentukan... 
Nak tunggu? Nak fikir dulu? 
Terpulang... 
Tapi 1 je nak ingatkan...

Masa itu berlalu tak menunggu kita.... ✌

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...