Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Sunday, 23 October 2016

Amalkan MAKANAN TAMBAHAN sedari badan kita sihat!

Masa zaman dulu-dulu, mak ayah kita sememangnya tak perlukan pun makanan tambahan ni bagi kat kita mahupun untuk diri mereka. Tapi kenapa sekarang kita perlukan makanan tambahan walaupun ketika badan kita sihat?

Kenapa?

Cara pemakanan dulu dan sekarang tersangat jauh berbeza dengan cara pemakanan kita sekarang.


Setuju?

Dulu mana ada FAST FOOD segala bagai ni.. Inject buahan ke.. ayam ke..daging ke.. buahan ke mana ada kan...

Sekarang? Apa kita makan kita pun tak pasti.. janji kenyang.. janji anak-anak kenyang... kan?

Sebab tu di sarankan... cari supplement atau makanan tambahan ni ketika kita dan anak-anak saat sihat. Jangan mula mencari tika mereka demam.. selsema.. dan batuk.. ianya pasti memakan masa untuk sembuh tanpa ubat... ubat hanya untuk penyembuhan sementara..

Dan... 
Mungkin ada yang bertanya, kalau orang sihat dan memang sihat, perlu dan ke vitamin yang boleh diamal sentiasa?

Jawapannya ADA!

Amalkan yang basic dan asas untuk kita seisi keluarga juga

Antaranya....



ESP- membina dan membaiki protien sel.

Vitalea- multivitamin yg lengkap dengan zat besi.

B-Complex- untuk bina sel darah merah, anti stress dan penstabil emosi.

Vitamin C - meningkatkan imun sistem, menghapus radikal bebas, penting untuk kolagen tubuh.

Vitamin C Chew Khas untuk anak-anak kita juga untuk tingkatkan imun si manja kita.

Selainnya juga boleh ambil NUTRIFERON dan OMEGA juga...

Orang sihat boleh makan untuk kekal sihat. Kesan ketara yang nampak bila orang sihat makan?

Sekurang-kurangnya rasa bertenaga dan SKIN COMPLEXION pun nampak lebih cantik tau!

Sadi kenapa tak nak cubakan dan amalkan pemakanan secara sihat?

Boleh call @ whatsapp saya di 0175836865 untuk order!


No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...