Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 20 July 2015

Tips nak kekalkan berat badan secara konsisten...

Assalamualaikum dan selamat pagi.. pagi ni ada yang dah mula kerja? ke masih lagi bercuti? mood raya? tentu la kan.. raya kan sebulan juga.. Tapi jangn lupa biasakan kita dengna puasa 6 syawal juga tau.. lagi best.

Oh ya tak mau panjang-panjang pagi ni..sebab semua mood raya lagi kan..

Tips nak kekalkan berat badan secara konsisten lepas musim raya ni.. korang pasti tak nak berat naik secara mendadak kan? masa bula puasa 5kg turunnya.. sebulan raya mau 10kg naik pula? berganda tu.. macam bahaya je.. yeke... sure?

Mestilaa...penat turunkan berat badan.. naik nye sangat mudah dan cepat pula tu.. aduiii sakit oooww kan?

Ok tips saya mudah je.. korang makan.. bakar dan buang.. simple kan? jangan simpan lelama dalam badan. buat apa.. kalu badan dah tak perlukan..bakar dan buang je.. tak mau la simpan lelama...

Caranya? pengambilan WAJIB konsisten.. sangat simple bagi saya.. Anda korang dah dapat berat badan ideal.. dah kurus.. korang perlu konsisten ni.. bukan untuk penjagaan berat badan je.. tapi kesihatan dalaman juga kita jaga tau.. kurus tak sihat buat apa kan.. biar kurus dan sihat ni seiring tau...

Ok caranya.. korang ambil 2 ni secara konsisten. saya ulang.. konsisten tau...

LECITHIN & HERBALAX
 
set kurus shaklee


Kenapa 2 ni? cukup ke?  

Kalu banyak tapi tak amalkan secara konsisten tak guna juga kan.. kalu konsisten dan berterusan.. korang pasti rasa CUKUP dan kesannya sangat TERBAIKKKK ...

Ada percaya? korang perlu percaya.. dan jangan lupa, CARI SAYA untuk bantu korang yang nak kurus dan kekalkan berat badan secara konsisten.. Jangan risau.. makan banyak pun kalu korang tahu caranya lepas ni korang tak akan rugi malah berbaloi untuk di amalkan...

Lagi? JANGAN tunggu lelama.. berat badan korang tak tunggu korang untuk kurus dan tunun macam tu je.. . .tapi korang yang kena usaha untuk pastikan korang kekalkan dan penjagaan kesihatan sama tau...

Apa lagi.. Cepat cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...