Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Sunday, 19 July 2015

Musim batuk dan demam pula daaa..

Assalamualaikum dan selamat pagi... Haa awal pepagi lagi mommylina scroll la fb dan blogwalking kan.. semua tentang raya lagi.. tapi tak kurang hebatnya bila ramai ke Klinik ni sebabnya.. anak batuk laa.. anak demam... selesama la bagai... laginya kuar masuk toilet.. oh no...

pengedar shaklee Malaysia
mr.google pic

Kita sendiri pun alaminya kan.. kenapa? bermusim pulaaa... salah 1 nya pasti kurang minum air masak kan?

Tapi bagi saya normal.. perubahan cuaca satu.. ye la kan..cuaca bandar dan suasana kampung yang sejuk dan tenang ni.. sangat la membuatkan "perubahan cuaca" ni.. tak kurang hebat juga bila berkunjung ruah ke rumah sanak saudara.. salah satu hidangannya adalah minuman bergas bertambah-tambah dengan ais.. perhhh.. sedap tak terhingga la kan..

Bila perut sebulan berpuasa di siang hari.. dalam sehari dua ni kita beraya sakan.. mau perut tak "terkejut" lagi-lagi dengna pedas nya dan ais nya... combo la katakan...

Haaa badan pun mula la seram sejuk.. lepas satu rumah ke satu rumah.. cuaca pula panas di redah je.. masuk kereta ikon pula.. kuar kereta .. panas lit-lit lagi... redah je ngan anak-anak kan?

Adat la.. tapi kena la jaga kesihatan tau... jangan sampai ke klinik tukar ganti.. tu belum asuk lagi sakit perut masuk kuar toilet pula kan...

Apapun.. perut kita kejutkan awal pagi dengan sebiji kurma pun sangat berbaloi tau.. (ni pesanan saya dapat dari Ustad Kazim Ilyas, semalam dengat kat Oasis 8pm).. seronok juga... sebabnya sebulan kita makan kurma tak kan laa lepas puasa kurma tu entah kemana-mana pula kan...

Dan paling saya suka perisai saya bawa kemana-mana untuk elakkan diri terOVEM makan plus nak sistem imun saya kuat juga dengan anak-anak.. Alhamdulillah.. ianyasangat berbaloi.. bukan sorang je boleh amalkan. Tapi seisi keluarga juga tau...

Ni dia... antara "bekalan" wajib saya dan keluarga walau kemana kami berjalan...

ubat selesema shaklee

Nutriferon untuk kuatkan sistem imun kita satu keluarga boleh amalkan..

Omega untuk yang elak kan terover makan selain if anak-anak batuk saya hanya perlukan ini tanpa ubat batuk.. insyaallah, pantas untuk pecahkan kahah dari terus lelama dalam badan kita dan anak juga..

Cinch Tea Mix Energy yang ni.. paling best.. tambah tenaga selain tu.. bantuk untuk kurangkan rasa nak makan je.. so sekali pun kita berkunjung rumah ke rumah... mkana sedikit-sedikit pun dah rasa kenyang.

Herbalax? tak payah cakap.. makan la byk sekali pun.. esok pasti flush semuanya dan paling best.. kembung perut ke.. buncit ke.. semua dia cuci usus besar kita.. kempiskan perut? opcoz.. sebab dah tak banyak tersimpan dalam usus besar kita kan...

kelebihan produk shaklee

Ostematrik? haa ni best.. malam boleh relex dengan oste ni seharian berjalan.. malam sebelum tidur kita nak relex kan sendi-sendi kita dan esok pasti bangun dengan segar bugar lagii

Lainnya.. spare la GARLIC dan Vitamin C ni.. sebabnya... gabungan terbaik bukan je untuk kekalkan penjagaan dalaman untuk kecantikan.. tapi tambahkan imun dalam badan setiap hari untuk kita...

Banyak ke? tak la.. lagi banyak kalu di senaraikan apa yang di amalkan di rumah.. hihi.. apapun.. utamakan KESIHATAN terlebih dahulu .. anak-anak juga perlukan perhatian lebih.bukan duit raya je kan-kan...

Haa.. korang yang belum mencuba "perisai" ni.. lepas ni korang wajib try.. pasti puas hati bila kita amalkan secara konsisten dan tersangat berbaloi untuk saya katakan... Sebabnya? bukan sehari dua je pengambilan ni.. mala bertahan 2-6bulan tau.. (bergantung pada setiap produk)

Bagaimana nak dapatkan barang terbaik ni? Berminat? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com

KESIHATAN dan KECANTIKAN pasti jalan seiring.. Diet? opcoz lagi on... Jangan lupa.. cari saya untuk bantu korang juga.. .



1 comment:

  1. Waktu2 raya ni memang senang nak jatuh sakit, sbb mkn tanpa kawalan..

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...