Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 31 July 2015

Buat perkara yang kita suka dan boleh membantu orang lain juga...

Dah malam ni mula semua pakat stay up dengan kerja rumah yang tak pernah sudah kan? esok kan cuti... Apatah lagi hari ni mood closing bagi semua SID satu Malaysia ni.. kenapa tidak.. ini la perkara penting untuk kami yang bergelar SID Shaklee....

Tapi tak semua suka buat kerja macam ni.. dan bila hati terdetik kenapa ek orang tak suka buat kerja ni. sedangkan kerja ni la paling senang.. dan boleh membawa kita kepada pahala yang baik sebab kita kan tolong orang... berkongsil ilmu dan manfaat tu kan satu pahala..

Jadi apa pun kita buat perkara yang kita suka dan boleh membantu orang lain.. Tapi asalkan kita buat secara ikhlas.. apapun kita dapat pahala juga kan... Insyaallah....

Dan untuk yang bertanya.. bagaimana nak mulakan perniagaan ini? dulu saya mulakan hanya bermodalkan RM65 je tau... tnapa modal yang besar.. tapi BONUS yang saya dapat, Alhamdulillah.. 4angka dan lebih dari gaji saya sebagai pembantu admin dan sales eksekutif.. Tapi sekarang saya dah tak kerja dengna orang.. saya kerja sendiri wif my two kids ni...

Tak banyak syarat pun nak mulakan biz ni.. Asalkan kita nak berjaya dan ada IMPIAN BESAR.. serta kesabaran yang tinggi dan yang penting, korang pernah rasa dan amalkan produk ni lagi senang nak kongsikan kebaikan kepada semua

Cara paling mudah? korang tak perlu susah-susah ke pejabat pos kalu nak.sekarang boleh ORDER je online terus ke www.shaklee2u.com.my lagi cepat dan mudah... dari rumah pun boleh buat.. janji ada internet tau.. Tapi saya suka ke pos laju..lebih suka jalan-jalan cari ilmu lagi...

1. Tidak perlukan modal yang besar hanya yuran seumur hidup RM69 (dulu sebelum GST hanya RM65)
2.  Boleh berniaga dari rumah sahaja atau dari mana-mana anda suka.
3. Tidak perlu menyewa premis.
4. Keuntungan 100% milik anda. Unlimited income.*
5. Bonus dibayar setiap bulan pada 15hb.
6. Matching Bonus 10%-50%*.  (anda akan dapat extra bonus dari yang sepatutnya)
7. Percuma sebotol Vitalea (multivitamin) bernilai RM94.
8. Bonus extra untuk RANK UP.
9. Wang Tunai RM 10,000 beserta trofi*


*Mengikut terma dan syarat


Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 

8 comments:

  1. Betul..buat yang kita suka dan boleh datangkan manfaat untuk orang lain juga..

    ReplyDelete
  2. klu dah minat , segalanya jadi mudah ...

    ReplyDelete
  3. satu peluang yg bagus terutamanya bg yg blh bg full komitmen....

    ReplyDelete
  4. satu pelung keemasan terutama buat mereka yg blh bg full komitmen...

    ReplyDelete
  5. Tahniah2..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. dulu masa daftar dapat kit dia je hihihihihi

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki kerja sendiri dari rumah.baguslah anak2 boleh kita sendiri uruskan.

    ReplyDelete
  8. Betul tu..kalau kita buat apa yang kita suka..kita akan rasa bersemangat dan gigih untuk capai impian kita. Apalagi kalau pekerjaan yg kita buat sekarang ialah apa yang kita suka....semua akan senang dan berjalan dengan lancar.

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...