Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Wednesday, 5 November 2014

Testimonial :- Pengguna suka Set I LOVE U

Bacaan entry malam ni, hanya untuk mereka yang dah berkahwin dan punyai masalah kedinginan atau isteri mengalami masalah "tak nak bersama" atau rasa fobia lagi lepas bersalin... dan bagaimana nak atasi masalah kedinginan suami isteri bila berlaku keadaan seperti ini...

vitamin cinta

Dan satu lagi masalah isteri dan wanita adalah masalah keputihan,  pasti lepas ni tidak lagi dengan selepas anda dan pengguna yang suka akan Set I LOVE U....


Kenapa set ini pula di sarankan? bukan produk-produk lain yang ada di Shaklee.... Haaa..nak tau, kenapa set ni sangat-sangat sesuai untuk anda ynag sedang mengalami masalah?

1. Kenapa Alfalfa --> Yang mana produk ini bertindak lebih hebat dari kacip fatimah tau..bukan apa ianya memberi kuasa 'grip" yang sangat dan boleh membantu pasangan suami isteri menikmati hubungan cinta dengan lebih mengasyikkan. Produk ini juga sangat membantu isteri yang mengalami masalah kering semasa bersama, merawat masalah keputihan dan miss V berbau yang semestinya boleh mengganggu keselesaan ketika bersama.

2. Kenapa Vitamin E --> Sebabnya produk ini terlibat secara langsung dalam pembentukan hormon yang melibatkan seks dan kesuburan iaitu androgen, estrogen dan progesterone. Jangan pula ynag baru lepas bersalin, takut pregnant pula... Tak pa, ianya membantu merawat "masalah kedinginan" je...

Untuk yang merancang kehamilan pula --> Produk ini juga sangat-sangat membantu memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum. Dalam masa sama, membantu pasangan yang mempunyai masalah dingin terhadap hubungan intim kerana Vita E boleh meningkatkan 'sexual desire' dan menikmati hubungan cinta dengan lebih baik. Paling terbaik, produk ini juga meningkatkan ASMARA dan meningkatkan pengaliran darah ke organ seks lelaki dan perempuan. Vita E juga boleh membantu meningkatkan tahap testosteron dalam badan anda. Tanpa testosteron yang cukup dalam badan anda, stamina seksual anda dan keinginan seksual boleh berkurangan...

vitamin e shaklee
Testimonial Vitamin E

alfalfa shaklee ubat keputihan
Testimonial ALFALFA

ubat perapat wanita
Testimonial ALFALFA
Sebab tu anda yang mengalamai masalah "dingin" sila dapatkan produk ni, bukan je dapat atasi masalah anda, malah dapat bentuk badan yang solid... kulit yang cantik dan glowing serta berseri-seri lagi... waaa... banyakkan manfaat dari SET I LOVE U ni...

Semoga perkongsian ini dapat menyelesaikan masalah anda, JANGAN sampai ketahap yang lebih teruk bila di biarkan tanpa penyelesaian sebab ketidak puasan sesama pasangan.. dan terpaksa membuat pilihan CERAI, atas alasan "kami dah tak serasi" .... itu sebenarnya penyebab je, sebetulnya anda dan pasangan mengetahui apa yang anda hadapi...

Dapatkan SEGERA sebelum terlambat... sama ada isteri mahupun suami, sila bertindak SEGERA!!!!

Boleh terus dapatkan SEGERA dengan ikon di bawah -->
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=eff273b8ff65204546e793d51f41ab68
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
 
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

2 comments:

  1. wahh menarik...lelaki pon boleh makan ke ni? saya dtg membalas kunjungan mommy lina...sory yer terlambat, saya baru lepas exam :D

    ReplyDelete
  2. thnaks dear @Siti Aisya Ibrahim... boleh dear..vitamin ni sangat-sangat bagus untuk pasangan juga.. tak kira lelaki ke pempuan...

    oww baru lepas exam... waaa. gud luck dear...

    ReplyDelete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...