Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 30 October 2014

GEMUK dan TAK CANTIK punca suami CURANG!!!

Assalamualaikum dan selamat pagi, ceria-ceria pagi ni..Betul ke bila isteri dah gemuk dan tak cantik punca suami berlaku CURANG!!!!

Alasannya isteri dan tak jaga kecantikan dan tak jaga badan serta kelihatan gemuk dan badan lemak sana sini kan... mulanya suami komen sana sini dulu, masih tak berubah-ubah dan terus suami cari ALASAN lagi nak tambah cawangan ke... macam artikel ni...

Lelaki nak wanita cantik dan ramping je ke? ye ke, kalu dah gedempol dan tak jaga penampilan ni suami tak puas hati dan mula cari lain?


Sifat lelaki ye tak.. TAPI tak semua la ye... saya katakan... nanti mau saya di serang oeh lelaki-lelaki yang nak isteri berisi dan chubby pula salahkan saya...TAK SEMUA ye.. Tapi lumrahkan.. lelaki sentiasa cari salah isteri.. TAK CANTIK la.. dah GEMUK lepas ada anak laa... sedangkan yang buat semua tu, kalu bukan "kerjasama" mana la isteri dapat kan....

Suami jangan la cari alasan sebegini... TAPI kadang-kala ada juga wanita dan isteri ni, lepas kawin.. selekeh bukan main lagi.. pagi tak mandi.. tak berbedak... tak berhias .. mauuu suami pun muak juga kot kalu saban hari macam tu penampilan isteri... 

Lepas kawin dan bersalin lagii la penting penjagaan dalaman ni, baru serlahkan kecantikan luaran bila dah jaga dalaman ni.. dannn suami tak da la ALASAN lagii.. ye dakkk.. suami pun.kena la hargai apa ynag isteri buat.. jangan la buat hal pula ekkkk... 

Mudah je wanita dan isteri ni jaga kecantikan.. saya sangat berkenanan dengan vitamin ni..selain dapat jaga kecantikan dalaman.. luaran pun terserlah tau.. berseri-seri gituuuu.... 

saya nak kurus
SET KURUS BUDGET  yang memberi kepuasan kepada anda yang KONSISTEN!!!
Dan.. ini sebahagian RAHSIA wanita menjaga kecantikan dan jaga badan untuk Mr.Suami kita semua... dan manfaat ni sangat baik bukan untuk yang nak kurus je.. tapi kecantikan, ibu yang sedang menyusukan anak pun sangant membantu double triple lagi.. sebab penyusuan ni sebenarnya membantu mempercepatkan proses turun berat bada lepas bersalin tau.. lagi sebagai milk booster lagi... 

Makanya... tambat hati suami.. bila dah cantik.. ramping dan sihat jugaaaa... jangan ramping tapi tak sihat pula...kalu tka sihat tapi ramping, tak guna juga sebab tak dapat beri perhatian pada Mr.Suami lagi..anak-anak lagi kan...

Kenapa perlu ESP + ALFALFA + LECITIHN? --> Testimonial KURUS & CANTIK klik je sini <--

Secara simple la ek...

ESP = Bantu kecantikan dari dalaman, bina sel-sel baru dan menjaga protin dalam badan.. mencerahkan dan mencantikkan kulit wajah, rambut, kuku dan otot..baru la badan vogue even anak dah berderet pun... 

ALFALFA = Pula selain bantu tenaga... dan pelawasan serta detox.. ianya lebih juga kepada "grip" tau.. bagi badan wangi dan suami pasti tertambat laaa... 

LECITIHN = Pula... bantu membakar lelemak degil yang tersimpan dalam badan terutamanya tang perut tu.. mesti wanita dan isteri tak nak kelihatan buncit .. kan-2.. mesti la nak ramping dan kurus serta sihat... 

Haaa.. sebab tu asas nak jaga kecantikan dalaman dan luaran saya tak syorkan banyak-banyak.. 3 ni anda amalkan.. bukan sekali dua ye.. TAPI secara KONSISTEN!!! baru kesan pun tip-top dan meletopppppppp di hati suami anda!!!!

Okey2 cukup-cukup sudaaaaa... bagaimana nak dpaat kan produk ni nak pikat hati suami anda? terus je klik ORDER NOW dan saya pasti follow-up korang untuk bagi FREE CONSULTANT dan FREE penjadualan dan guide korang amacam nak amalkan produk hot ni...

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=650cee762ff8291600de84b1ba99f5a4
Atau cari je saya di sini -->
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

2 comments:

  1. Saya setuju dengan puan. Wanita tetap harus jaga penampilan walau sudah beranak pinak. Jangan biarkan suami ada alasan untuk cari lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kan... wanita zaman sekarang perlu menjaga kesihatan bukan luaran je..tapi dalaman juga...

      Thanks #Pengedar Shaklee Sri Aman

      Delete

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...