8 tips nak kekalkan berat badan, diet dengan mudah semasa bersahur atau anda sedang dalam proses nak dapatkan berat badan ideal???
.

Pastikan PUASA TAHUN INI ADALAH LEBIH BERMAKNA dan membawa 1001 perubahan yang baik pada diri kita dan juga orang lain... 

Join us? 
Nak order #vitamin #shaklee? --> 0175836865

Call / klik --> http://linashaklee.wasap.my
.
Follow blog :- www.mommylina.blogspot.com

.

Nak tahu... Set Triple Gem ni kami seisi keluarga amalkan dan paling best anak bujang kami yang berusia 6tahun pun sangat teruja berpuasa kali ni...

.

Nak dapatkan SET TRIPLE GEM ni? 


Terbaik untuk kita kongsikan dan meriahkan RAMADHAN kita dengan keikhlasan.
.

Assalamualaikum, selamat pagi dan selamat bercuti bagi yang bercuti. Hari ni kan Wesak Day...

Tapi sebagai ibu, surirumah penuh masa macam saya ni cuti tu kadang ingat kadang tak ingat... Kalu ingat pun sebab nak pos barang pelanggan baru perasan.. "oh cuti ek"...

Nangis dan naya je bila laju-laju nak ke pejabat pos laju, sekali cutiiii daaaaa...

Tapi okey je, boleh jalan-jalan lepas tu kan?

Dan berbaloi kepada tajuk saya, WHY I SHAKLEE?

Dalam banyak-banyak dan lambakan produk sekarang ni, kenapa saya masih setia pada Shaklee? MLM pun dah berlambak-lambak, tapi masih nak Shaklee dan Shaklee?

Nak cepat kaya? Untung? Banyak duit?

Banyak tawaran boleh buat.. bukan 1 tapi berpuluh pilihan... tapi Shaklee tetap dihati.. KENAPA?

1. Sebab saya SUKA & SUKA & TERLALU SUKA PADA PRODUK SHAKLEE, hampir semua produk saya dah cuba dan amalkan.... bersama seisi keluarga lagi.

2. Sebab hanya JENAMA SHAKLEE ada trandmark dan berani guna trandmark SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI. Dan telah berada dipasaran Malaysia lebih dari 50tahun. Produk lain ada?

3. Sebab hanya SHAKLEE sahaja ada melakukan kajian saintis dan landmark study dimana semua produk akan di kaji secara terperinci. Dan bukan ratus ringgi tau di upah .. Malah berpuluh billion untuk kajian saintis ini. Jadi kenapa nak guna produk yang tiada kajian saintis dan teruji akan kesannya?

4. Sebab hanya dengan SHAKLEE saya boleh berkongsi ilmu, dan membantu orang lain untuk lebih sihat. Ya berniaga ada untungnya... tapi saya LEBIH KEPADA BANTU ORANG DAPATKAN PRODUK YANG TERBAIK,  dan beserta dengan  konsultasi produk mengikut keperluan pelanggan. Apa yang saya rasa dan dah amalkan..saya lebih suka kongsikan kepada semua bakal pelanggan saya.

5. Sebab saya BOLEH JANA PENDAPATAN walaupun dari rumah  bersama anak-anak saya. Dimana masa ini tak boleh dibeli dengan wang ringgit dan masa bersama anak-anak tak boleh di putar balik. Sebab saya nak setiap masa mereka adalah bersama dan melihat mereka membesar dan memberikan yang terbaik untuk mereka... Dalam masa sama saya BOLEH BANTU PENDAPATAN ISI RUMAH saya dan membantu suami juga..

Ada banyakkkk lagi SEBAB KEBAPA SAYA PILIH SHAKLEE. Tapi yang utama ada 5 sebab ini.. Keluarga, keluarga.. keluarga bersama anak-anak juga suami dan membantu orang lain juga dengan izinNya

In sha Allah...

Korang pun BOLEH tau.. Kenapa anda nak pilih produk ini? Dan mahu menjana pendapatan dari rumah?

Saya BOLEH BANTU anda juga.

Text / call saya mommylina ditalian 0175836865

Masalah RESDUNG? Dapatkan PENYELESAIAN MASALAH RESDUNG anda sekarang. Bagaimana penyelesaiannya diperoleh? Anda ada masalah resdung?
Selesaikan CEPAT!
.
Penyakit Resdung Dapat Dicegah dengan Sistem Pertahanan Badan Yang Kuat. Anda tahu bagaimana caranya? 

------------------------------------------------------------------------------

Resdung merupakan sejenis penyakit di mana terjadinya radangan pada rongga sinus yang disebabkan oleh jangkitan kuman. 

Resdung boleh terjadi akibat alahan kepada sesetengan makanan ataupun jangkitan, pencemaran udara atau masalah struktur dalam hidung.
.
Bagi sesetengah kes, selain dirawat, penyakit ini boleh di cegah dengan penjagaan kebersihan dengan membasuh tangan, mengelakkan merokok, dan imunisasi. 

Pengambilan supplement juga dapat membantu dengan menguatkan imuniti sistem pertahanan badan seperti Vitamin C.
.
Jom kita ikuti perkongsian dari Pn Hafiza Zamri Acik tentang bagaimana beliau dapat keluar dari masalah resdung yang beliau hadapi sejak bertahun tahun lamanya setelah mengamalkan pengambilan suplemen Shaklee .
.
Semoga dapat memberi manfaat kepada semua yang mengalami masalah yang serupa.
.
Nak dapatkan SET RESDUNG anda? Bagaimana nak terus link ke ORDER anda? 

Tanya saja dan

 -->Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
--> Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
--> Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
.

.
Mari sama-sama kita tonton video ini, sebarkan dan jemput likes video ini di youtube channel #yoursupermomHD

Mahu Mencari Duit Extra? Pendapatan Sampingan atau Sepenuh Masa? Atau anda lepasan Universiti berusia 18 tahun ke atas?

Hari ini saya mommylina, nak ajak awak-awak yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.

Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!

Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.

Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE

Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN

Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.

3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN

Saya sudah __ tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.

4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM

Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam.

5. MENTOR YANG POSITIF DAN PROAKTIF

Saya pastikan ahli-ahli group saya mendapat info dan tips terbaik. Oleh itu saya akan sentiasa gigih berkongsi ilmu-ilmu yang saya pelajari dengan awak.

6. TUKAR GAYA HIDUP KE LEBIH POSITIF

Awak jarang membaca? Awak banyak hutang? Awak selalu tertekan? Semuanya akan saya bantu untuk awak selesaikan.

Mari terus hubungi saya dengar kadar segera kerana saya membuka peluang untuk 10 orang sahaja kali ini untuk saya bimbing hingga berjaya menjana 4 angka dalam masa 6 bulan.

_Linakhtar_

Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my

<www.mommylina.blogspot.com>

How to success? 
Awak tentukan... 
Nak tunggu? Nak fikir dulu? 
Terpulang... 
Tapi 1 je nak ingatkan...

Masa itu berlalu tak menunggu kita.... ✌

.

Bulan Mei ni terlalu banyak pula specialnya. Ada health event, apa pula ini lagi....
.
Superb special limited edition blander ferrero... 


Masih tertanya bagaimana nak dapatkan yang special ni? 

Offer Shaklee

Lagi mengancam dan mengoda si merah ini kan? 
.
Nak order? Klik di talian wassap ni ... 0175836865
.
Nak rebuy dan grab special anda? 50% off dengan pembelian atas pembelian... dimana? 
.
Tanya saja saya... 
Promosi Pengedar Shaklee 0175836865

.

Sedang berhujung minggu? Jom penuhi hujung minggu anda dengan sesuatu yang bermanfaat minggu ini...
.
Ada apa program tu??? KEMASUKAN PERCUMA!
.
Join kami?
.
Di mana?

.
Antara PROGRAM lagi menari menanti anda???
.

Anda bertuah???
Pastikan anda yang bertuah juga.

Jangan sesat yaaa...^__^
.
Antara PROGRAM MENANTI ANDA???
.
Saya dan anda PENTINGKAN KESIHATAN 
.
Tahniah untuk anda. 
.
Seronok mengenali anda. Jangan lupa.. dapatkan sesuatu yang terbaik untuk kesihatan anda juga.
.
Bagaimana nak JADI AHLI SHAKLEE bersama team dan group terbaik anda???
.
Ask me just klik link whatsaap ni... 
(Klik terus di  http://linashaklee.wasap.my)
.
Gembira mengenali dan gembira dapat membantu anda.
Terima Kasih.

Pelbagai HADIAH MENANTI ANDA. 
MASIH MEMUNGGU? 
Joom ceriakah hujung minggu anda bersama keluarga. Hubungi saya 0175836865 untuk pertanyaan anda.
.
(Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my)

See u there.
.

Kebiasaannya bila masuk 7bulan usia kandungan, pasti para bakal ibu dan ayah sedang sibuk membuat persiapan itu dan ini untuk menyambut kelahiran si manja yang dinanti kan? Ke ada yang buat persiapan lebih awal lagi?
.
Antara persiapan penting yang perlu dibawa ke ward dan labour room adalah...
.

1.
2.
3.
.
Dah BERSEDIA MENJADI IBU DAN AYAH untuk sibakal manja ... amanah, harapan dan pelaburan ibu dan ayah dunia dan akhirat?
.
Semoga ini membantu.. 
.
Dan tak di lupa adalah SET PANTANG bagi mengembalikan tenaga si ibu yang dah berhabis tenaga dan separuh nyawa demi si manja ibu dan ayah kan...
.
Nak dapat dimana SET PANTANG, SET PENYUSUAN ini juga???
.
Jom order terus dengan Linakhtar... 
.
Order? Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
.
Order? Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
Order? Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
.
Big kredit from mr.google too.

10 top dan hot produk juga yang terlaris di pasaran. Walaupun ada yang katakan, kenapa mahal produk Shaklee ni.

Tetapi sedar tak sedar, yang paling mahal iaitu Vivix Shaklee la antara produk yang mendapat permintaan tinggi dikalangan pelanggan setia saya dan yang baru juga.

Dan, yang no. 2 tu juga, sangat terlajak laris juga, sampai tak menang tangan nak handle dan urus stok yang asyik habis je tau...

Walaupun naik harga si ESP Shaklee ni, masih ramai yang mencari dan tempat awal-awal takut habis stok lagi. Ada beberapa juga yang dah naik harga namun masih harga mampu milik dengan kesannya yang membantu mengembirakan pelanggan yang mengamalkan secara konsisten. 
.
.
Antara produk Shaklee yang bakal berubah harga bermula esok hari.

⬇⬇⬇

1. Herbal blend
2. Alfalfa (S)
3. B Complex
4. Herblax
5. Garlic
6. Lecithin
7. Peppermint
8. Hair Prosante Spray
9. Basic H
10. Soft Fabric
11. Nutriwhite Make Up Remover
12. Nutriwhite Cleanser
13. Nutriwhite Toner
14. Alfalfa (L)
15. Carotomax
16. ESP
17. Mealshake
18. Vitamin C
19. Vitamin E
20. Vita Lea
21. Cinch Shake
22. Balancing Moisturizer
23. Hydrating Cleansing Lotion
24. Hydrating Toner
25. Purifying Gel
26. Purifying Toner
27. Repleshing Conditioner
28. Revitalizing Shampoo
29. Fresh Laundry
30. Filter
31. Housing Kit
32. Water Pitcher

⬆⬆⬆

Nak order? Hubungi saya
_Linakhtar_

www.wasap.my/+60175836865

.