Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 6 May 2017

Video :- Nak tahu apa yang SPECIAL MEI ini?

Bulan Mei ni terlalu banyak pula specialnya. Ada health event, apa pula ini lagi....
.
Superb special limited edition blander ferrero... 


Masih tertanya bagaimana nak dapatkan yang special ni? 

Offer Shaklee

Lagi mengancam dan mengoda si merah ini kan? 
.
Nak order? Klik di talian wassap ni ... 0175836865
.
Nak rebuy dan grab special anda? 50% off dengan pembelian atas pembelian... dimana? 
.
Tanya saja saya... 
Promosi Pengedar Shaklee 0175836865

.

Jom Join :- Shaklee Community Healthy Program

Sedang berhujung minggu? Jom penuhi hujung minggu anda dengan sesuatu yang bermanfaat minggu ini...
.
Ada apa program tu??? KEMASUKAN PERCUMA!
.
Join kami?
.
Di mana?

.
Antara PROGRAM lagi menari menanti anda???
.

Anda bertuah???
Pastikan anda yang bertuah juga.

Jangan sesat yaaa...^__^
.
Antara PROGRAM MENANTI ANDA???
.
Saya dan anda PENTINGKAN KESIHATAN 
.
Tahniah untuk anda. 
.
Seronok mengenali anda. Jangan lupa.. dapatkan sesuatu yang terbaik untuk kesihatan anda juga.
.
Bagaimana nak JADI AHLI SHAKLEE bersama team dan group terbaik anda???
.
Ask me just klik link whatsaap ni... 
(Klik terus di  http://linashaklee.wasap.my)
.
Gembira mengenali dan gembira dapat membantu anda.
Terima Kasih.

Pelbagai HADIAH MENANTI ANDA. 
MASIH MEMUNGGU? 
Joom ceriakah hujung minggu anda bersama keluarga. Hubungi saya 0175836865 untuk pertanyaan anda.
.
(Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my)

See u there.
.

Friday, 5 May 2017

Antara SENARAI PENTING sebelum bersalin dan dibawa ke Hospital ...

Kebiasaannya bila masuk 7bulan usia kandungan, pasti para bakal ibu dan ayah sedang sibuk membuat persiapan itu dan ini untuk menyambut kelahiran si manja yang dinanti kan? Ke ada yang buat persiapan lebih awal lagi?
.
Antara persiapan penting yang perlu dibawa ke ward dan labour room adalah...
.

1.
2.
3.
.
Dah BERSEDIA MENJADI IBU DAN AYAH untuk sibakal manja ... amanah, harapan dan pelaburan ibu dan ayah dunia dan akhirat?
.
Semoga ini membantu.. 
.
Dan tak di lupa adalah SET PANTANG bagi mengembalikan tenaga si ibu yang dah berhabis tenaga dan separuh nyawa demi si manja ibu dan ayah kan...
.
Nak dapat dimana SET PANTANG, SET PENYUSUAN ini juga???
.
Jom order terus dengan Linakhtar... 
.
Order? Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
.
Order? Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
Order? Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
.
Big kredit from mr.google too.

Tuesday, 2 May 2017

10 PRODUK SHAKLEE TERLARIS DI PASARAN!

10 top dan hot produk juga yang terlaris di pasaran. Walaupun ada yang katakan, kenapa mahal produk Shaklee ni.

Tetapi sedar tak sedar, yang paling mahal iaitu Vivix Shaklee la antara produk yang mendapat permintaan tinggi dikalangan pelanggan setia saya dan yang baru juga.

Dan, yang no. 2 tu juga, sangat terlajak laris juga, sampai tak menang tangan nak handle dan urus stok yang asyik habis je tau...

Walaupun naik harga si ESP Shaklee ni, masih ramai yang mencari dan tempat awal-awal takut habis stok lagi. Ada beberapa juga yang dah naik harga namun masih harga mampu milik dengan kesannya yang membantu mengembirakan pelanggan yang mengamalkan secara konsisten. 
.
.
Antara produk Shaklee yang bakal berubah harga bermula esok hari.

⬇⬇⬇

1. Herbal blend
2. Alfalfa (S)
3. B Complex
4. Herblax
5. Garlic
6. Lecithin
7. Peppermint
8. Hair Prosante Spray
9. Basic H
10. Soft Fabric
11. Nutriwhite Make Up Remover
12. Nutriwhite Cleanser
13. Nutriwhite Toner
14. Alfalfa (L)
15. Carotomax
16. ESP
17. Mealshake
18. Vitamin C
19. Vitamin E
20. Vita Lea
21. Cinch Shake
22. Balancing Moisturizer
23. Hydrating Cleansing Lotion
24. Hydrating Toner
25. Purifying Gel
26. Purifying Toner
27. Repleshing Conditioner
28. Revitalizing Shampoo
29. Fresh Laundry
30. Filter
31. Housing Kit
32. Water Pitcher

⬆⬆⬆

Nak order? Hubungi saya
_Linakhtar_

www.wasap.my/+60175836865

.


Sunday, 30 April 2017

Senarai Harga Produk Shaklee. Terkini!

Bermula 1 Mei baru ini, maka bermula episod baru dan harga baru untuk beberapa PRODUK SHAKLEE ini.

Dan untuk makluman juga, sejak 2006 lagi tiada pelarasan harga baru untuk produk Shaklee sehingga la kini. Tak semua barang naik, hanya ada beberapa barang sahaja yang terpilih.

Semoga senarai harga baru ini membantu kawan-kawan untuk mudah berurusan selepas ini.

Dan, BERITA BAIK juga.. Vivix Shaklee masih pada harga sama iaitu Rm475 ( tanpa gst) , Rm503 (termasuk gst).

Order? Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my
.

.

Nak jimat?

Mari beli 2 BOTOL VIVIX anda dapat PERCUMA KEAHLIA, PERCUMA POS dan CASH BONUS bulan seterusnya..

Nak order bagaimana?

Order? Klik terus di   http://linashaklee.wasap.my

.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...