Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Wednesday, 8 February 2017

Testimonial :- Pesakit Kanser Tahap 4, Sembuh Selepas Amalkan Produk Ini.

Kesakitan dan kesembuhan ini kita tak boleh nak duga. Tapi  biarlah kita buat kerja kita, usaha mana yang boleh, cari penyelesaian yang terbaik dan biarlah Allah SWT buat kerja Dia juga. 

Setuju kan... jangan sesekali menyalahkan takdir dan mengalah. Allah SWT kan ada. Tuhan kita sama untuk setiap umatNya. 

Moga perkongsian ini dapat membantu mereka diluar sana untu terus berusaha mencari dan dapatkan kesembuhan setiap sakit yang dihadapi. 

=======================
Anak Saya Sembuh dari Kanser Tahap 4 selepas mengambil Vivix Shaklee
----------------------------------------------------------------
Tiada daya upaya selain berlakunya sesuatu itu adalah dengan izin dari Allah! Alhamdulillah, kita sempat rakam dan kongsikan kisah tentang anak kepada Pn Saadiah Arbain yang telah sembuh sepenuhnya dari Kanser Peringkat 4 setelah mengamalkan vivix dari Shaklee.
.
Kisah yang dikongsikan ini agak emosional sebenarnya...dan ianya sangat memberi inspirasi kepada kita semua tentang peranan kasih sayang ibu-bapa... dan terus berikhtiar walaupun sebesar mana penyakit yang kita hidapi seperti penyakit Kanser tahap 4 ini!
.
Vivix Shaklee adalah merupakan minuman berbentuk sirap yang mudah diminum dan ianya membantu merawat dari peringkat sel.
.
 
.
Semoga video ini memberi manfaat kepada anda semua, dan sila share sekiranya anda dapati ianya bermanfaat. Mungkin ia boleh membantu menyelamatkan nyawa seseorang.
.
.
Bagaimana anda nak dapatkan PRODUK ini?
Terus hubungi saya di sini untuk membantu masalah anda.
Linakhtar
017-5836865
Pengedar Shaklee Aktif 867601
.
Hubungi  saya untuk membantu anda
Pengedar Shaklee Anda 867601
.
.

Tuesday, 7 February 2017

Testimonial Vivix :- Bacaan Kencing Manis Menurun Selepas 2 Minggu Amalkan Produk Ini.

Semoga perkongsian ini membantu lebih ramai yang sedang mencari penyelesaian untuk masalah yang sedang anda mahupun keluarga atau rakan-rakan anda hadapi. 

Testimonial masalah kencing manis menurun selepas 2 minggu amalkan Vivix Shaklee dan membantu untuk anda lebih sihat tanpa ubat.

testimonial vivix shaklee


Jom baca kisah kawan kami ni, dan mereka juga berkongsi pengalaman sama seperti anda selepas ini. 

==============================
Testimonial -->
[KADAR KENCING MANIS MENURUN SELEPAS 2 MINGGU AMALKAN VIVIX]
.
Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. kena prevent dari sekarang ni.
.
Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah pinggang. 26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu. Lepas explain semua terus gerak pegi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu Whatsapp Cu balik nak followup OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply. Hahaha..
.
Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukuuurrr sangat. Itu selepas sebotol Vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi. And yes, Cu repeat her second Vivix! Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap sihat. Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.
.
Sejak kebelakangan ni Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak. Tapi sekarang dah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!
.
Is it my eyes playing trick or she does look younger? 

Bagaimana untuk DAPATKAN VIVIX ini? 

Terus hubungi saya di
017-5836865 (Linakhtar)
Pengedar Shaklee Sah 867601
Seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

pengedar shaklee 0175836865

.
Kredit to :- supermomshakleestory
#myvivixstory
#vivixse
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...