Tips atau petua untuk berjaya hamil?

Tips atau petua nak hamil? Bagaimana dengan cara pemakanan anda (isteri mahupun suami) sedari bujang dan hingga dah berkahwin ni? Adakah suami anda merokok? Isteri pula bagaimana?


Tips atau petua ni sebenarnya adalah dari PEMAKANAN dan penjagaan KESIHATAN anda sendiri sedari awal dan sedari bujang lagi.
.
.
Semoga testimonial ni memberi semangat dan kegembiraan untuk pasangan yang sekian lama menanti zuriat sekian lama. 
.
.
--> Testimoni HAMIL

"customer ni ikhtiar dengan GLA dan B-Complex utk hamil anak kedua. Period customer ni tak menentu..cycle setiap bulan tak sama...mostly panjang cyclenya 32-42 hari baru period..."

Sejak consume GLA cycle jadi pendek 29 hari dan bulan kedua consume GLA tu dia alhamdullilah HAMIL.

Ini percubaan kedua dia guna GLA dan B Complex sebelum ni anak pertama pun dia consume GLA dan B-Complex ni juga. 


Alhamdulillah... mereka yang tak pernah berputus asa pasti akan temui dan perolehi hasilnya. Tak kira samada cepat mahupun lambat bukan.

Semoga pada isteri dan suami diluar, atau yang sedang membaca entry blog saya ini untuk terus MENCUBA dan berusaha juga memohon dariNya. Jangan salahkan isteri ataupun suami, tetapi saling bekerjasama dan berusaha sesama pasangan. Juga, dapatkan makanan tambahan yang SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI untuk diamalkan.

Saya doakan anda yang sedang berusaha akan memperolehi kebaikkannya dan berhasil mensapat apa yang anda impikan.

Amin...

Nak order Vitamin Shaklee ini? Hubungi saya di 
017-5836865

Postage seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore juga.



No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...