Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 28 October 2016

Sedang mencari minuman terbaik kepada kesihatan anda?

Sedang mencari minuman terbaik kepada kesihatan anda? Andai anda ada pilihan, apa yang anda nak pilih untuk minuman kesihatan optimum kepada anda? Seceria pagi dan hari anda tiap-tiap hari tanpa membebankan anda. 

produk shaklee

Dan  bayangkan kalau ada makanan dan minuman yang boleh...
.
Memberikan sesuatu yang terbaik kepada anda, kesihatan dan badan anda...

Tingtkatkan tenaga segera!
 Membantu mengurangkan risiko penyakit kanser!
 Membantu mengawal paras hormon & mengurangkan simptom menopaus!
 Mengurangkan risiko penyakit jantung!
 Mencegah pembentukan batu karang hempedu!
 Membantu penurunan berat badan!
 Membekalkan protein yang berkualiti tanpa kolesterol!

Dan ada lebih 1,500 kajian (Landmark Study) yang dijalankan dan menyokong manfaat makanan ini sedangkan hanya beberapa kajian negatif yang menunjukkan bahawa apabila makanan ini diubahsuai ia akan membahayakan kesihatan.

Makanan tersebut ialah soya. Kenapa soya? Soya yang bagaimana anda pilih?
Shaklee ialah syarikat pertama mengeluarkan protein berasaskan soya sejak 1970-an!

Yang juga merupakan satu-satunya protein isolate

Lebih daripada 90% soya di pasaran diubah genetiknya tapi Shaklee jamin 100% soya nya adalah non-GMO.

Kacang soya Shaklee diproses menggunakan air pada suhu yang rendah untuk mengekalkan khasiatnya.

testimonial esp shaklee

ESP Shaklee adalah antara pilihan protein terbaik. Jom cukupkan keperluan protein harian dengan ESP.

Dah cuba amalkan minuman kesihatan ini? 

Nak dapatkan bagaimana?
Terus hubungi saya di talian 0175836865
Pengedar Shaklee Anda 867601

8 Sebab yang membuatkan anda jatuh cinta dengan Vivix?

Vivix? Sebut je produk Shaklee mesti ada yang kenal akan priduk paling hot dan harga berkesan dihati anda ni. Kenapa? Bukan calang-calang kesan dan kebaikannya tau.

Dan bahan-bahannya juga tidak terdapat di semua tempat. Hanya yang terpilih dan terbaik sahaja mendapat tempat dihati para saintis untuk meluluskan adakah ianya sesuai mahupun tidak. Itu la LANDMARK STUDY di Shaklee dan semua produk di utamakan begitu juga VIVIX.

Antara bahan utama si botol merah ni adalah --> Purple carrot

1. Antioksida - antioksida melebihi karot biasa

2. Anti- radang - bersifat antiradang yang tinggi utk mengawal keradangan

3. Anti kanser

4. Antiviralantisepticantimicrobial
bagus untuk mengelakkan penyakit berjangkit

5. Vitamin A 
Dos vitamin A yang tinggi

6. Mempunyai kandungan kalsium yang lebih mudah dihadam berbanding sumber lain

7. Akarnya digunakan zaman berzaman untuk merawat penyakit usus & masalah penghadaman

8. Jus karot ungu berkesan mengawal tekanan darah, menstabilkan bacaan gula & mengawal kolesterol

Ayuh dapat VIVIX yang banyak kebaikan sekarang.

Belum cuba, tak tahu. 
Tapi dah tahu, pasti jatuh cinta dan tak pandang PRODUK lain selain PRODUK SHAKLEE daaa lepas ni. Percaya? Anda tentukan.

Terus hubungi saya di talian 017-5836865 untuk bantu tempahan anda.

Saya Linakhtar
Pengedar Shaklee Anda 867601
.
Postage seluruh Malaysia, Brunei juga Singapore.



Thursday, 27 October 2016

Kisah benar :- Ikhtiar cara lain, anda mampu mengubahnya!

Malam ni nak kongsikan satu pengalaman dan pandangan mereka tentang sakit buah pinggang ni. Tak semua selesai lepas pembedahan, setuju? 

Kita BOLEH ikhtiar cara lain selagi masih diberi peluang. Nak berkira tentang kewangan? Anda tentukan. 

Bukan orang lain tapi anda sendiri.

.
.
Cerita ni kisah benar dari kawan kami... kisahnya bermula...
.
"Pakcik, buah pinggang pakcik dah rosak. So kita kena operate buang. Kalau Pakcik taknak, pakcik bagitau apa yang pakcik nak buat".(Amboihhh! Kemain Dr ni. Ingat operate buah pinggang tu macam kupas kulit bawang ke?)
.
Wah! Betapa nak melompatnya saya dan Suami Hazli Nordin masa Doktor S tu bagitau macam tu dengan selepas dapatkan khidmat konsultasi dari beliau. Terus-terus ank operate orang. Kalo dari pemikiran rakyat marhaen macam kami, takde lain nak duit lah tu!
.
Tapi mungkin Dr tu tak sangka En Suami boleh query dan argue macam2. Ko ingat Suami daku selebet tu boleh di momok dan di takut-takutkan ke? Di sebabkan kami refuse (sebab selepas dengar penjelasan Doktor tu macam tak berapa meyakinkan), suami minta Abah mertua di transfer out. Mungkin agak bengang kot, doktor tu sampai sudah takmau jumpa kami, tak buat ward visit bila En Suami ada kat situ.
.
Kami akhirnya bawa Abah mertua dapatkan 2nd opinion dari hospital kedua. Syukur juga tau. Sebabnya masalah Abah mertua tu bukan masalah buah pinggang pun! Mujur 'degil' tak ikut je apa Doktor tu cakap. Kalau tak naya je hilang buah pinggang yang tak rosak sangat pun!
.
Pendekkan cerita abah mertua sebenarnya ada bisul berdekatan buah pinggang, bukan buah pinggang yang rosak pun. So kena kelurkan nanah dari bisul tu je. Dan alhamdulillah, sejak setahun lepas abah mertua konsisten Vivix setiap bulan (ce kira berapa botol dah ), semua tegur Abah mertua makin sihat. Takde bergantung pada uabt darah tinggi dan gout langsung lepas operation dulu.
.
Beliau pun dah seronok dengan perubahan tahap kesihatan, dah boleh bangun dan duduk, suap makan sendiri, selera makan bertambah, dan sekarang memang dalam sesi fisio untuk dapatkan kekuatan otot kaki supaya kuat untuk berjalan semula.
.
Jeles betul tau sebab Abah mertua makin sihat dengan khasiat Vivix. Mesti toksin semua keluar dengan jayanya setelah detoks dengan Vivix. Sel-sel rosak dalam badan di singkirkan, digantikan dengan sel baru yang lebih sihat.
.
Tak sabar nak tunggu Abah mertua kuat sikit. Banyak tempat kami nak bawak beliau gi jalan-jalan & makan. Doakan Abah mertua saya sembuh dan sihat lebih baik dari dulu ya. ❤️
Timakasih pd yg empunya testimoni..
Semoga sharing ini bermanfaat kepada kita dan terus berikhtiar untuk lebih sihat dengan izin Allah SWT jua.
.
Anda juga mampu mengubahnya. Bagaimana? Hargai kesihatan anda sebelum terlambat!
Bagaimana nak order dan dapatkan VIVIX Shaklee ni?
.
Terus hubungi saya di 017-5836865 [Linakhtar]
● Pengedar Shaklee Anda 867601 ●
》Urusan postage seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore juga《 

Bagaimana Vivix Shaklee dapat membantu masalah anda? 
Dan Pesakit pasti ada ikhtiarnya selain berserah diri tanpa berusaha《  

Testimonial SEMAKIN BAIK dengan VIVIX
 

Pilihan di tangan anda! Nak order? Hubungi saya di talian 0175836865

 

Jangan abaikan kesihatan anak dan keluarga anda!

Assalamualaikum dan selamat pagi. Hari ni si hero ku habis exam, even baru berusia 5 tahun, dan tahun pertama dia di alam persekolahan saya tetap utamakan fokos dan pembelajaran dia.

Bagi sesetengah mungkin perkara mudah sebab faktor usia dan kecil lagi. Tapi bagi saya masa ni la kita nak anak-anak kita fahami apa itu peperiksaan, apa itu masa bermain, masa tidur dan masa belajar.

Tegas dan gurauan kita ada masanya.

Sebab anak-anak ni cepat sangat membesar. Setuju?


Bab kesihatan pula? Lagi saya pentingkan, bsgi saya mencegah lebih baik dari merawat. Saya suka berikan mereka ni multivitamin dan menguatkam imun badan mereka. Kat rumah boleh la kita pantau 100% itu ini tak boleh nak buat... Tapi kat sekolah? Masa mereka dengan kawan-kawan bermain? Kita serahkan kepada para cikgu kan?

Tambahan bila masa hujan, kawan-kawan ada yang demam ke batuk ke..kita tak boleh nak halang mereka bergaul... Penyelesaiannya? Saya KUATKAN IMUN anak-anak dengan pelaburan yang berbaloi.

Untuk kesihatan juga fokus anak-anak kepada pembelajaran sedari kecil ini...

--> Antara pilihan dan keutamaan saya, adalah...


《Testimonial 1》

《Testimonial untuk anak-anak sering batuk dan selsema》 


Nak berikan yang terbaik? Pilih la PRODUK yang SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI
.
.
Bagaimana nak order? 
Terus hubungi saya di talian 
017-5836865 《Linakhtar》 
 

Wednesday, 26 October 2016

Sedang mencari minuman penambah tenaga?

Sejak akhir-akhir ni tea ni memang menjadi sebutan ramai. Tak kira usia, remaja, pelajar mahupun warga yang bekerja.

Pasti mencari dan bertanya minuman apa yang sesuai untuk mereka yang sering merasa letih lepas kerja seharian dah moody, serabut dan baru masuk pejabat diawal pagi mata dan mood dah tak ceria.

Penat?
Letih?
Suka nak makan tak ikut masa?
Nak diet?
Nak tahan mata dari asyik tidur di siang hari?
Nak bertenaga?
Nak hilangkan lengguh badan?
Nak maintainkan berat badan?
Nak kurangkan minuman berkafien?
.
.
Haaa kami ada JAWAPAN untuk masalah anda!
.
.
Tara... ini dia --> 


Campuran --> Teh putih, merah dan hijau Matcha (teh hijau premier untuk majlis keramaian di Jepun) dipetik dengan berhati-hati dan diadun untuk menghasilkan minuman yang sungguh menyihatkan ini.

Ia merangsang tenaga secara semula jadi, meningkatkan kesihatan dan menenteramkan minda.

Bertindak dengan cara yang selamat untuk menambahkan tenaga semula jadi.

Yang pasti --> Enak diminum panas atau sejuk.

Juga mengandungi taurina, yang telah dikaji secara meluas dan terbukti berkesan untuk meningkatkan kecerdasan, tenaga dan stamina
Paket kecil yang ringkas dan mudah disediakan
Alternatif yang sempurna kepada snek manis dan kopi untuk mengangkat tenaga cepat.

Ramuan T-Lift® eksklusif daripada teh hijau, putih dan merah. Bebas gluten; tiada perisa, pewarna atau pemanis tiruan

.

Order sekarang dengan [ Linakhtar 017-5836865]

          Pengedar Shaklee Anda 867601

(Postage seluruh Malaysia, Brunai juga Singapore)


》Testimonial terbaik untuk anda 《
《Masih nak menunggu? opss.. UBAH & ORDER sekarang dan rasai kenikmatannya 》


Selesaikan masalah sakit batu karang secara berkesan dan semulajadi!

Sebut batu karang ni, ramai yang tak perasan dan tahu bila sakit tersebut terjadi mahupun wujud dan sebaik dikesan ianya dah merebak dan memerlukan rawatan khas untuk mengelakkan berlakunya sakit itu berterusan.

Apa itu batu karang?


Penyakit Batu karang terbentuk apabila perubahan berlaku pada kira-kira biasa air, garam, mineral, dan bahan-bahan lain yang ditemui dalam air kencing.

Semoga kita lebihkan penjagaan kesihatan kita bermula sekarang.

Sebab?

Sakit itu mahal harganya, mencegah kan lebih baik dari merawat? Setuju?

Hargai sihat kita sebelum terlambat!

Nak mencegah sebelum terlambat? Dapatkan sesuatu yang terbaik untuk penjagaan kesihatan kita untuk seisi keluarga.

Moga TESTIMONIAL ini tersangat membantu dan anda juga boleh rasai kesannya juga.

Nak dapatkan bagaimana? 
Hubungi Pengedar Shaklee 867601 di talian 017-5836865 
.
Linakhtar 
.
Postage seluruh Malaysia, Brunai dan Singapore juga.


#Testimonial BATU KARANG SEMBUH selepas amalkan Produk Jenama Vivix Shaklee


Tuesday, 25 October 2016

Penting ke PROTIEN dalam tubuh badan kita?

Mesti ramai bertanya, kenapa mereka ni sangat tekankan pengambilan protien? Penting ke pengambilan PROTIEN kepada tubuh badan kita?

Anda rasa?


Bagaimana sel-sel dalam tubuh badan kita nak proses?

Bagaimana muscle dalam badan kita nak kuat dan terbentuk andai tiada protien?

Ramai tak tahu, utama dalam badan kita adalah PROTIEN juga kalsium.
.
.
Dan tahukah kita mereka yang amalkan pengambilan protien yang konsisten akan dapat melihat hasilnya pada taraf kesihatan dan jika nak kesan ketara lihat pada skin complexion mereka.

Sebab tu dalam tubuh badan kita ni, Protien memainkan peranan penting untuk pembinaan sel baru, membaik pulih sistem sel dan keperluan utama untuk semua organ tubuh kita.

Jadi anda yang ada ESP di rumah, jangan lupa minum untuk sihat , cantik dan bertenaga!

Anda yang belum miliki PROTIEN terbaik ini? Boleh terus hubungi saya --> Linakhtar

Pengedar Shaklee Anda 867601
Di talian 0175836865
.
Nak pos? Boleh seluruh Malaysia, Brunei fan juga Singapore.



Antara KELEBIHAN setin ESP Shaklee yang anda perolehi bila amalkan secara KONSISTEN! 

--> NAK ORDER? CALL / TEXT di talian 0175836865


Monday, 24 October 2016

Cerita seorang ibu tenang anaknya mengalami eczema dan penyelesaiannya!

Masalah eczema ini boleh di kesan sedari bayi lagi, ada yang teruk dan ada yang biasa sahaja. Tapi eczema ni bukan hanya bayi je tau, kanak-kanak juga dewasa pun mengalaminya.

Puncanya ada yang dari pemakanan, pemakaian, cuaca juga bahan basuhan yang kita pakai seharian mahupun alam sekitar kita.


Anda mungkin pernah mengalaminya?

Penyelesaiannya?

Jom kita ikuti kisah sorang ibu dan bayi dan penyelesaiannya untuk masalah yang dialami si ibu...
.
.
                 ANAKKU EKZEMA
    ****************************************

ya anak sulong saya dulu ade ekzema..start umur 3bulan gatal2 bermula di bahagian pipi.

kemudian kat tengkuk,celah2 pelipat, kaki.waktu tu saya baru kenal shaklee dengan pengambilan ESP.

anak saya menyusu badan eksklusif selama 6 bulan.tapi susu yg agak kurang waktu tu tak dapat nak supply byk nutrisi dari esp dan omega. tambahan waktu tu saya dah mula pregnant kembar

dan dalam waktu tu saya & suami pergi banyak klinik untuk cari ubat yang boleh hilangkan ekzema.

balik sapu ubat doktor bagi kemudian gatal2 nya naik balik.
kami cari pula klinik lain.sapu ubat lain pula. macam tu la ulang2 hampir 5 6 bulan. dan sepanjang itu hati saya sayu tengok anak yg selalu menggaru gatal.

hingga anak dah sepuluh bulan dan pandai mengunyah,saya bagi OMEGA GUARD..dalam seminggu ada 2 3 kali saya bagi pada anak.tu pun sebiji sehari. dan waktu tu baru kenal herbal blend dan basic H..mandikan denga basic H, sapu badan dengan herbal blend dan makan omega guard.

Alhamdulillah 3 4 bulan macam tu konsisten buat ,gatal2 ekzema berkurang dan hampir2 tiada.

Tiadalah yang menggembirakan hati seorang ibu bila lihat membesar dengan sihat kan. Dan setiap penyakit itu pasti ada penawar.

Saya ikhtiar ezkzema anak saya dengan OMEGA GUARD HERBAL BLEND + BASIC H.
Kesannya? sungguh2 alhamdulillah!
.
.
Nak order 3 PRODUK ini? 
Hubungi saya terus di talian 017-5836865
Linakhtar

Pengedar Shaklee Anda 867601
.

Kredit to -Izzah-

#OmegaGuard
#s2ufamilies



Jangan biarkan masalah tanpa penyelesaian! 
Jom ORDER! 

Kenapa Produk ini semakin mendapat permintaan ramai?

Hari ni nak kongsikan kepada semua dan nak ajak semua JAGA KESIHATAN bersama. Kenapa produk ini semakin mendapat permintaan ramai?
.
.
Anda yang mengatakan sebab ianya terbaik dari semua produk, lagi?

✔ SELAMAT
✔ SEMULAJADI
✔ BERKESAN
.
Dan lagi?  


6 Keistimewaan Produk Shaklee yang anda perlu ketahui adalah : -

1. Shaklee diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Maklumat ini tertera pada setiap botol produk.

2. Produk Shaklee adalah mesra alam dan mudah diuraikan.

3. Shaklee diperbuat dari bahan-bahan semulajadi & diproses secara semulajadi. Dan bukan vitamin sintetik.

4. Status halal Shaklee disahkan oleh badan islamik di US, iaitu ISA (Islamic Services of America) yang merupakan badan yang disahkan JAKIM & lebih strict daripada JAKIM sendiri.

6. Shaklee sangat menjaga standard kualiti produk.

Sebagai contoh, polisi Shaklee lebih ketat dari US Food and Drugs Administration (FDA). Walaupun Shaklee adalah produk suplemen tetapi ia mengikuti garis panduan FDA,  bukan sekadar garis panduan dari Dietary Supplement Health and Education Act of 1994 (DSHEA).

DSHEA tidak memerlukan ujian klinikal tapi Shaklee melakukan ujian klinikal ke atas setiap bahan yang digunakan untuk memastikan tahap keselamatan, keberkesanan dan pemantauannya terhadap alam sekitar.

Diiktiraf oleh jurnal-jurnal yang melakukan ujian terhadap produk-produk kesihatan seluruh dunia.

Tersangat berbaloi untuk pelaburan dan penjagaan kesihatan bersama Shaklee.

Jom share dengan orang-orang yang anda sayang..
..

Nak dapatkan produk yang anda perlukan? 
.
Boleh terus hubungi saya di talian --> 
017-5836865
Linakhtar

Pengedar Shaklee Anda 867601
(Postage seluruh Malaysia, Brunai dan Singapura)


Sunday, 23 October 2016

Amalkan MAKANAN TAMBAHAN sedari badan kita sihat!

Masa zaman dulu-dulu, mak ayah kita sememangnya tak perlukan pun makanan tambahan ni bagi kat kita mahupun untuk diri mereka. Tapi kenapa sekarang kita perlukan makanan tambahan walaupun ketika badan kita sihat?

Kenapa?

Cara pemakanan dulu dan sekarang tersangat jauh berbeza dengan cara pemakanan kita sekarang.


Setuju?

Dulu mana ada FAST FOOD segala bagai ni.. Inject buahan ke.. ayam ke..daging ke.. buahan ke mana ada kan...

Sekarang? Apa kita makan kita pun tak pasti.. janji kenyang.. janji anak-anak kenyang... kan?

Sebab tu di sarankan... cari supplement atau makanan tambahan ni ketika kita dan anak-anak saat sihat. Jangan mula mencari tika mereka demam.. selsema.. dan batuk.. ianya pasti memakan masa untuk sembuh tanpa ubat... ubat hanya untuk penyembuhan sementara..

Dan... 
Mungkin ada yang bertanya, kalau orang sihat dan memang sihat, perlu dan ke vitamin yang boleh diamal sentiasa?

Jawapannya ADA!

Amalkan yang basic dan asas untuk kita seisi keluarga juga

Antaranya....



ESP- membina dan membaiki protien sel.

Vitalea- multivitamin yg lengkap dengan zat besi.

B-Complex- untuk bina sel darah merah, anti stress dan penstabil emosi.

Vitamin C - meningkatkan imun sistem, menghapus radikal bebas, penting untuk kolagen tubuh.

Vitamin C Chew Khas untuk anak-anak kita juga untuk tingkatkan imun si manja kita.

Selainnya juga boleh ambil NUTRIFERON dan OMEGA juga...

Orang sihat boleh makan untuk kekal sihat. Kesan ketara yang nampak bila orang sihat makan?

Sekurang-kurangnya rasa bertenaga dan SKIN COMPLEXION pun nampak lebih cantik tau!

Sadi kenapa tak nak cubakan dan amalkan pemakanan secara sihat?

Boleh call @ whatsapp saya di 0175836865 untuk order!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...