Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 23 July 2016

Kelebihan menjadi Ahli Shaklee dan bagaimana pembelian Shaklee secara online membantu saya berkembang.

Kelebihan menJADI AHLI SHAKLEE yang ramai semakin JATUH CINTA?

Haaaa... 1.  selain daripada POTONGAN Harga dari 10-15%

Antara KELEBIHAN sebab anda juga perlu tahu dan tak akan pandang lain lepas ni.. adalah :-

2.  Sudah tentu PRODUK yang TERBAIK untuk seisi keluarga dan semua lapisan usia.

3. Banyak BELAJAR ILMU baru juga rakan-rakan yang ramai di setiap negeri dan daerah juga kawan-kawan lama & baru.

4. Team & Group yang sangat supportive & superduper upline a.k.a mentor yang sangat sporting dan hebat.. juga tersangat mesra tau.

5. Belajar & Tambah Ilmu tentang penjagaan kesihatan.. kecantikan samada untuk diri sendiri dan terus bileh berkongsi ilmu yang kita perolehi kepada ramai orang.... (bestkan... free coahing.. free ilmu lagi)

6. Nak JANA PENDAPATAN  secara aktif mahupun pasif boleh... dan siapa nak bagi duit cash sedari 2angka; 3angka ; 4angka dan ramai yang merasai income 5angka tanpa sengaja tau..

7. Bina Kerjaya? Peluang KERJAYA yang sangat ADIL & sama rata (Fair) tau...
       * upline & dowline (anak & mak) tak da sesiapa yang guna sesiapa. Nak maju kena USAHA & BERUSAHA tanpa mengharapkan orang lain.. ( tiada istilah goyang kaki tau)

       * Keduanya dan semua orang SALING MEMBANTU.

8. Bisnes paling mudah?
      * MODAL KECIL (daftar AHLI je pun)
    Janji rasai produk ni.. nikmati apa yang kita rasai kebaikan produk ni dan teruskan 4S ni tau... ( SHARING, SPONSERING, SERVISING & STUDY)

9. Bisnes ON THE GO lagi....
      * Paling mudah & special kepada AHLI SHAKLEE, dimana BOLEH buat secara ONLINE / OFFLINE juga.. nak p memana pun bisnes tetap jalan dan terus berkongsi ilmu dan kebaikan produk dlm masa sama berniaga juga.

10. Lakukan secara SOFT SELLING / HARD SELLING.

11.  Surirumah pun BOLEH JANA PENDAPATAN mengalahkan gaji seorang professional tau... ramai mereka yang bergelar MANTAN CIKGU, EX-ENGINEER dulunya kerjaya hebat ni.. SEKARANG SURIRUMAH PENUH MASA.

Kan... dah terlebih sudaaahhh ku kongsikan KENAPA JOIN SHAKLEE ni sangat dan terlalu banyak kebaikannya... selain korang boleh DAPAT FREE @ MAKAN VITAMIN FREE hasil 4S yang saya kongsikan di atas tadi tau...
.
.
Selain apa yang saya dah kongsikan akan *** Kelebihan menjadi ahli Shaklee dan ***

*** Lagi saya kongsikan (Bagaimana pembelian Shaklee secara online membantu saya berkembang.)
=========================

Bagaimana pembelian Shaklee secara online membantu bisnes saya berkembang..

Bagi saya BERNIAGA dengan niat yang betul pasti boleh pergi jauh...

Berniaga lah kerana Allah Taala
Utamakan Dia terlebih dahulu.. dalam apa juga kita lakukan... (Bertanya Allah Dahulu)

Senyum... Tawakal... Sedekah... Redha... Usaha juga sangat penting...

Jangan letakkan Duit di hadapan kita.. tapi Allah SWT adalah di hadapan kita...

InshaAllah...

Apatah lagi.. sekarang...

1. B.O.T.G dah belajar dari Master Norita...lagi senang... Bisnes Ot The Go, nak p memana pun boleh kembangkan perniagaan.. dengan berkongsi ilmu kepada orang ramai...

2. Online ni lagii senang... tak perlu jumpa orang lelama... hanya tahu teknik "pikat pelanggan" kita... haaa sini la ilmu tu penting

3. Dengan sistem yang dahdi sediakan sekarang... www.shaklee2u.com / id 867601 ... lagiii la tersangat mudah tau kawan2.. on9 dari mana2.. balik kampung melawat keluarga.. mak ayah pun perniagaan berjalan juga...

4. Dan... dengan sistem yang sedia ada... bukan susah pun.. JANJI ADA INTERNET boleh order barang terus kepada client kita... dan DAFTAR AHLI pun mudah tau... tak perlu ke branch.. tak perli jumpa client nak detail mereka... semua hanya dari online...

5. Marketing? Nak belajar? Senang je.. dari sifu-sifu hebat pun ramai... semua mereka jauh2 belaka.. Sabah, Sarawak... Terengganu... Kuala Lumpur... Singapore... Japan... Egypt... tak da masalah laaa nak tuntut ilmu ni.. SEMUA ONLINE juga...

6. Lagi2 dah ada Online Live kt fb... Telegram... Webinar... tu kan semua ONLINE... sangat mudah nak kembangkan perniagaan kita melalui online ni...

7. Sedang hantar anak ke sekolah... pun obleh order barang online... sedang berpantang pun boleh...

8. Blog lagi kedai 24jam ONLINE... semua kan di hujung jari kita... kenapa tak nak kembangkan... rugi tau tak mencuba..

Berani sahut cabaran untuk berniaga ONLINE tanpa perlu modal yang banyak a.k.a besar?

Mari bersama team kami untuk mencorakkan masa depan kita bersama...
.
.
So.. belum CUBA; belum TAHU kan.. bila DAH TAHU pasti jatuh cinta selamanya dengan produk #shaklee ni gengs...

Nak tahu lebih lanjut? Nak DAFTAR AHLI SHAKLEE?

Terus hubungi saya;
🚺 Linakhtar
📲 017-5836865

#anakkuwirakushaklee

#pengedarshaklee
#shakleekulim
#shakleemalaysia
#Sid867601
#daftarahlishaklee
#freemembership
#berniagaonline
#kelebihanAHLISHAKLEE
#bisnesdarirumah
#tsunamishaklee

Kesan pengambilan Vitamin secara konsisten atau sebaliknya...

Bagaimana nak tahu kesan pengambilan vitamin ni pada badan kita? Berkesan atau sebaliknya?

Lama?
Cepat?
Healing crisis pula?

Haaa...Untuk dapatkan kesan vitamin , pengguna perlu makan secara istiqamah selama 90-120 hari kerana julat hayat sel adalah antara 90-120 hari.

Namun bagi mereka yang makan secara tidak konsisten , masa yang diambil akan menjadi lebih lama.

Ya penyakit datang juga bukan mengejut cuma ia lahir dalam keadaan dah kronik. Selama ini tersimpan rapi dalam tubuh dan merayap dengan senyap. Semuanya ambil masa.

So kena sabar. Sabar mendidik jiwa  yang tawaduq pada Ilahi.

Jom konsisten makan yang sihat, amalkan vitamin yang baik dan doa yang baik-baik untuk semua di sekeliling kita.

Saya sedia membantu untuk dapatkan produk terbaik anda...

Kak Linakhtar
Sid867601
Pengedar Shaklee Anda
017-5836865
(Pengurusan Seluruh Malaysia termasuk Sabah & Serawak & Brunai & Singapore)

Bersyukur selalu...

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Kenapa kita perlu dan sentiasa untuk SYUKUR?

SYUKUR itu bukan hanya ungkapan semata. Ia adalah merupakan tanda terima kasih kepada ALLAH atas segala kenikmatan yang diberikan kepada kita.

Oleh kerana itu, ungkapan SYUKUR itu perlulah seiringan dengan amalan yang disukai oleh ALLAH agar ia mencapai maksud SYUKUR yang sebenar.

Tetapi, jika SYUKUR itu diungkapkan sedang zahirnya dilihat sedang derhaka kepada ALLAH, maka SYUKUR tersebut tidaklah mencapai kepada maksud sebenar malahan ia sebagai ungkapan yang tidak lebih sebagai adat. Wallahu'alam...

Salam sayang
Kak Linakhtar
Biarlah kita mengejar akhirat terlebih dahulu... dan dunia pasti mengejar kita..

InshaAllah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...