Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Sunday, 2 October 2016

Promosi OKTOBER 2016 yang gempak!

Assalamualaikum dan selamat pagi juga salam Maal Hijrah semua. Bulan ni kita promosi Oktober paling gempak bila ada macam-macam promosinya selain promosi OMEGA GUARD kali ni. Ada macam-macam lagi tau.

Kenapa OMEGA GUARD?


Minyak ikan tulen berkepekatan tinggi

OmegaGuardTM membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen.

Minyak Ikan

OmegaGuardTM membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 yang terdiri daripada tujuh komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal. Satu sajian OmegaGuard membekalkan 990mg asid lemak omega-3.

Gred Farmaseutikal yang Tulen

OmegaGuardTM dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3 dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan.

Kenapa anda memilih yang lain sedangkan OMEGA GUARD SHAKLEE dah lengkap segalanya keperluan kita juga anak-anak?

Pilihan tepat anda? 
Terus hubungi saya untuk tempahan anda di 0175836865 (Linakhtar)

Urusan postage SELURUH MALAYSIA, BRUNEI & SINGAPORE.


No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...