Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 27 October 2016

Kisah benar :- Ikhtiar cara lain, anda mampu mengubahnya!

Malam ni nak kongsikan satu pengalaman dan pandangan mereka tentang sakit buah pinggang ni. Tak semua selesai lepas pembedahan, setuju? 

Kita BOLEH ikhtiar cara lain selagi masih diberi peluang. Nak berkira tentang kewangan? Anda tentukan. 

Bukan orang lain tapi anda sendiri.

.
.
Cerita ni kisah benar dari kawan kami... kisahnya bermula...
.
"Pakcik, buah pinggang pakcik dah rosak. So kita kena operate buang. Kalau Pakcik taknak, pakcik bagitau apa yang pakcik nak buat".(Amboihhh! Kemain Dr ni. Ingat operate buah pinggang tu macam kupas kulit bawang ke?)
.
Wah! Betapa nak melompatnya saya dan Suami Hazli Nordin masa Doktor S tu bagitau macam tu dengan selepas dapatkan khidmat konsultasi dari beliau. Terus-terus ank operate orang. Kalo dari pemikiran rakyat marhaen macam kami, takde lain nak duit lah tu!
.
Tapi mungkin Dr tu tak sangka En Suami boleh query dan argue macam2. Ko ingat Suami daku selebet tu boleh di momok dan di takut-takutkan ke? Di sebabkan kami refuse (sebab selepas dengar penjelasan Doktor tu macam tak berapa meyakinkan), suami minta Abah mertua di transfer out. Mungkin agak bengang kot, doktor tu sampai sudah takmau jumpa kami, tak buat ward visit bila En Suami ada kat situ.
.
Kami akhirnya bawa Abah mertua dapatkan 2nd opinion dari hospital kedua. Syukur juga tau. Sebabnya masalah Abah mertua tu bukan masalah buah pinggang pun! Mujur 'degil' tak ikut je apa Doktor tu cakap. Kalau tak naya je hilang buah pinggang yang tak rosak sangat pun!
.
Pendekkan cerita abah mertua sebenarnya ada bisul berdekatan buah pinggang, bukan buah pinggang yang rosak pun. So kena kelurkan nanah dari bisul tu je. Dan alhamdulillah, sejak setahun lepas abah mertua konsisten Vivix setiap bulan (ce kira berapa botol dah ), semua tegur Abah mertua makin sihat. Takde bergantung pada uabt darah tinggi dan gout langsung lepas operation dulu.
.
Beliau pun dah seronok dengan perubahan tahap kesihatan, dah boleh bangun dan duduk, suap makan sendiri, selera makan bertambah, dan sekarang memang dalam sesi fisio untuk dapatkan kekuatan otot kaki supaya kuat untuk berjalan semula.
.
Jeles betul tau sebab Abah mertua makin sihat dengan khasiat Vivix. Mesti toksin semua keluar dengan jayanya setelah detoks dengan Vivix. Sel-sel rosak dalam badan di singkirkan, digantikan dengan sel baru yang lebih sihat.
.
Tak sabar nak tunggu Abah mertua kuat sikit. Banyak tempat kami nak bawak beliau gi jalan-jalan & makan. Doakan Abah mertua saya sembuh dan sihat lebih baik dari dulu ya. ❤️
Timakasih pd yg empunya testimoni..
Semoga sharing ini bermanfaat kepada kita dan terus berikhtiar untuk lebih sihat dengan izin Allah SWT jua.
.
Anda juga mampu mengubahnya. Bagaimana? Hargai kesihatan anda sebelum terlambat!
Bagaimana nak order dan dapatkan VIVIX Shaklee ni?
.
Terus hubungi saya di 017-5836865 [Linakhtar]
● Pengedar Shaklee Anda 867601 ●
》Urusan postage seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore juga《 

Bagaimana Vivix Shaklee dapat membantu masalah anda? 
Dan Pesakit pasti ada ikhtiarnya selain berserah diri tanpa berusaha《  

Testimonial SEMAKIN BAIK dengan VIVIX
 

Pilihan di tangan anda! Nak order? Hubungi saya di talian 0175836865

 

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...