Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Monday, 24 October 2016

Cerita seorang ibu tenang anaknya mengalami eczema dan penyelesaiannya!

Masalah eczema ini boleh di kesan sedari bayi lagi, ada yang teruk dan ada yang biasa sahaja. Tapi eczema ni bukan hanya bayi je tau, kanak-kanak juga dewasa pun mengalaminya.

Puncanya ada yang dari pemakanan, pemakaian, cuaca juga bahan basuhan yang kita pakai seharian mahupun alam sekitar kita.


Anda mungkin pernah mengalaminya?

Penyelesaiannya?

Jom kita ikuti kisah sorang ibu dan bayi dan penyelesaiannya untuk masalah yang dialami si ibu...
.
.
                 ANAKKU EKZEMA
    ****************************************

ya anak sulong saya dulu ade ekzema..start umur 3bulan gatal2 bermula di bahagian pipi.

kemudian kat tengkuk,celah2 pelipat, kaki.waktu tu saya baru kenal shaklee dengan pengambilan ESP.

anak saya menyusu badan eksklusif selama 6 bulan.tapi susu yg agak kurang waktu tu tak dapat nak supply byk nutrisi dari esp dan omega. tambahan waktu tu saya dah mula pregnant kembar

dan dalam waktu tu saya & suami pergi banyak klinik untuk cari ubat yang boleh hilangkan ekzema.

balik sapu ubat doktor bagi kemudian gatal2 nya naik balik.
kami cari pula klinik lain.sapu ubat lain pula. macam tu la ulang2 hampir 5 6 bulan. dan sepanjang itu hati saya sayu tengok anak yg selalu menggaru gatal.

hingga anak dah sepuluh bulan dan pandai mengunyah,saya bagi OMEGA GUARD..dalam seminggu ada 2 3 kali saya bagi pada anak.tu pun sebiji sehari. dan waktu tu baru kenal herbal blend dan basic H..mandikan denga basic H, sapu badan dengan herbal blend dan makan omega guard.

Alhamdulillah 3 4 bulan macam tu konsisten buat ,gatal2 ekzema berkurang dan hampir2 tiada.

Tiadalah yang menggembirakan hati seorang ibu bila lihat membesar dengan sihat kan. Dan setiap penyakit itu pasti ada penawar.

Saya ikhtiar ezkzema anak saya dengan OMEGA GUARD HERBAL BLEND + BASIC H.
Kesannya? sungguh2 alhamdulillah!
.
.
Nak order 3 PRODUK ini? 
Hubungi saya terus di talian 017-5836865
Linakhtar

Pengedar Shaklee Anda 867601
.

Kredit to -Izzah-

#OmegaGuard
#s2ufamilies



Jangan biarkan masalah tanpa penyelesaian! 
Jom ORDER! 

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...