Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Sunday, 28 August 2016

Ukhwah dalam perniagaan?

Ukhwah dalam perniagaan online dan berkawan lebih ramai dalam perniagaan ni baik ke lebih baik? Saya mula saya terjebak dengan fb dan blog ni rasa bosan tau, sebab hari-hari benda yang sama... masa tu baru kenal fb kan.. Tetapi lepas mengenali mentor saya dan kawan-kawan group, semakim suka pula berniaga online ni.... dan.. ianya bermula di sini

Tapi lepas bersalin si hero ku dulu 2011.. dan nak cari #tipstambahsusu dan kawan kenalkan #produkshaklee mula saya di add dalam group pengguna produk ni.. sampai la dapat kesan yang rasa rasa..."eh kulit muka pun ok dan susu badan bertambah dan bertenaga je"

Lepas tu bermula la sesi kenal dan bercerita pengalaman dalam group Shaklee tu.. dan post di wall memasing rasa seronok sebab orang lain pun merasa.. dari tak kenal jadi macam dah kenal lama pula..even dalam fb je..

Dengan upline.. sideline... downline pun lagi la.. banyak mengajar dan saling mengingati antara satu sama lain..

Dari solat hujung-hujung waktu.. berubah kepada yang lebih baik.. dari tak pernah buat solat sunat... terjebak juga solat sunat dan rasa lapang.. bila rasa down.. ada yang menceriakan dan bagi kita semangat....

Ok ke lagi ok ukhwah dalam berniaga ni kerana Allah Taala?

Sure la happy kan.. kena "ketuk" tiap hari pada awalnya.. now? Semakin baik.. bila jumpa depan-depan lagi la seronok...  apatah lagi dapat membantu orang lain dan orang lain juga gembira dapat kesan yang mereka inginkan...

Seronok kan... kita gembira orang lain pun gembira... berkawan lebih ramai yang mendatangkan kebaikan adalah lebih baik dari kita berkawan tapi lawan kan?

Alhamdulillah... itu la ukhwah dalam perniagaan.. persaingan tu adat la..tapi bila saling memerlukan.. sentiasa cari each other... dan ilmu saling di kongsi bersama...

Untung tau kita ni.. tambahan ada bekalan untuk kita tambah ke akhirat nanti.. inshaAllah...

Terima kasih kawan-kawan sebab percaya akan servis dan sentiasa hubungi saya untuk order anda...

Be a part wif us and join us to more detail... chewahhh...

Lina Akhtar Shopee
Pengedar Shaklee Anda 867601
0175836865
.
#tsunamishaklee #team6
#shakleekulim #shakleemalaysia 
#shakleeeffect 
#bisnesdarirumah


No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...