Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Thursday, 28 July 2016

Promosi Shaklee: Nak Sihat Cantik? Vivix jawapannya...

Setiap bulan PROMOSI SHAKLEE pasti ada saja produk yang pembelian berbaloi dan jimat tau..Dan ini salah satu produk Shaklee yang unik. Penantian dan pilihan ramai orang... Walaupun promosi semakin berakhir dan tapi semakin pula mendapat permintaan ramai... Vivix Shaklee laaa apa lagi kan...

Ia bukanlah penyembuh malah tiada kuasa menyembuh sekalipun. Ia adalah minuman kesihatan untuk mereka yang mahukan kesihatan yang lebih baik... extranya dapat kulit cantik..a.k.a awet muda (andai anda amalkan secara konsisten).

Untuk mereka yang biasa consume, jangan lupa dapatkan promo belian 2 botol dengan diskaun 5% sekaligus layak mendapat keahlian secara percuma!

Boleh hubungi kami untuk lebih lanjut!

Pengedar Shaklee Anda
867601
Linakhtar
0175836865

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...