Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 22 April 2016

Niat Nak Sihat Je, Tapi extra CANTIK & KURUS Pula...

Assalamualaikum dan selamat petang kawan-kawan...

Hari ni nak kongsikan cerita kawan saya ni.. mula program DETOX beberapa hari yang lepas, niat awal nye mula detox tu nak sihat je sebab badan selalu letih-letih dan cepat penat...

Tapi kan.. dia perasan... bila suami yang selama ni susah nauuuu nak memuji tetiba puji.. "eh yang.. ayg nampak lain la.. kenapa muka tu makin bujur dan nampak kurus?"

Haaaa apa lagii.. bila dah si tulang rusuk kita sendiri memuji.. wahhh lagi semangat membara laaaa si kawan nak teruskan DETOX dia tu. Cadang nak 5 hari je JOIN PROGRAM DETOX SHAKLEE bersama kawan-kawan dalam group.. sekali dah ada yang memuji..

Tak jadi join 5 hari.. up terus sebulan program detox ni...

Kalu baru 4 hari dah 2.2kg HILANG BERAT BADAN tu.. kalu seminggu? Sebulan?

program detox shaklee

Haaaa rugi tak mulakan sedari SEKARANG tau.. nak SIHAT? CANTIK? KURUS?
Semua ada dalam PROGRAM DETOX ni tau kawan-kawan...

Nak tahu lebih lanjut? Haaa meh sini cari saya special consultasi korang lepas ni..

Sayang badan? Jaga dari sekarang tau...

cLina (017-5836865)
Sid Pilihan Anda 867601
Pengedar Shaklee Malaysia
#shakleemalaysia
#shakleekulim
#blogger

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...