Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Friday, 18 September 2015

Salah makan waktu berpantang, PUNCA kesihatan terganggu dan badan "rosak".

Ramai yang bertanya bila jumpa saya, "eh, lina kenapa makin kurus, tak macam anak dua je ko ni.." Apa yang saya boleh buat adalah hanya senyum.. dan senyum.. .

Kenapa saya tak berisi walaupun anak dua? kenapa saya masih berat 41kg walaupun saya asyik makan dan bila lapar makan, minum lagi la tak hinggat...

RAHSIA saya? tak la rahsia dah.. sebenarnya....

set bersalin shaklee

Adalah menjadi UTAMA saya bila pantang WAJIB jaga dan sebolehnya JANGAN langgar masa pantang korang.. kenapa? once korang "langgar" masa berpantang... korang akan menyesal sampai anak ke 10 sekali pun kalu tetap tak berubah cara tu...

Antara yang manjadi masalah.. lepas 44hari je.. semua bedal makan yang biasa-biasa di makan sebelum pantang.. masa pantang pun terpaksa, dan kadang-kadang curi-curi makan,or minum ynag TAK BOLEH semasa pantang.. kan sekarang dah menyesal....

Sepatutnya 1 tahun penjagaan dalaman kita perlu di 'cover" tau.. sebabnya kita wanita ni terlalu istimewa pada kita, suami apatah lagi Dia (Allah SWT), tapi sebab nafsu.. mula la langgar pantang.. sudahnya...

Lepas pantang.. badan naik bagai di pum-pum.. lelemak tau mau buang dan degil pula tu... haha.. dan paling menyesal bila badan cepat sangat lengguh-lengguh dan urat segala sendi cepat masuk angin...

Sayang kan badan kita "rosak" sedari anak pertama lagi... patutnya kontrol nafsu dan penjagaan badan...

Tapi tak pa.. Bagi saya, setiap masalah ada penyelesainnya kan... dan SET BERPANTANG ini betul-betul buat korang rasai apa yang saya rasai sedari mengenali ini....

tambah susu badan

Lepas ni, jangan menyesal pula sebab tak amalkan apa yang terbaik untuk badan kita tau... Semoga ianya memberi manfaat kepada kita WANITA dan IBU...

Saya pernah rasai sakit urat dan sakit sendi dan paling sedih bila kita ibu, isteri nak buat yang terbaik untuk suami dan anak-anak kita, tapi kita tak sihat dan tak boleh lakukan apa ynag sepatutnya hanya kerana kita "tak jaga badan kita".. Dan Allah SWT maha mengetahui segalanya.. Alhamdulillah.. niat menyusukan anak hero saya masa tu dalam apa juga keadaan tercapai juga 2tahun..

Janji kita kuat, segalanya pasti.. hebatkan WANITA...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com


Thursday, 17 September 2015

Antara sebab kenapa saya pilih SYARIKAT & PRODUK ini dalam kehidupan saya

Berbicara dari hati kecil saya kali ini.. Sejak dulu saya tak pernah suka akan MLM, sebab saya sendiri lihat mereka kecewa akan pelaburan yang di janjikan menjadi sia-sia dan terus lenyap..

pengedar shaklee kulim

Tapi entah dengan Shaklee ni saya tak fikir panjang, saya join terus selepas saya "jatuh cinta" dengan produk ini dan berkesan pada saya dan keluarga saya...

Pertama adalah kerana? Dah lebih 50tahun ke atas RPODUK dan Syarikat ini di dunia.. bayangkan MULTIVITAMIN PERTAMA di dunia adalah VITALEA Shaklee... sekarang dah 100tahun.. 

Produk lain? saya tak pasti.. tapi Shaklee PERTAMA di dunia kan...

Keduanya adalah produk yang
.... 100% semulajadi
.... 100% berkesan &
.... 100% selamat

Ni menyebabkan saya nak sangat berkongsi pengalaman saya sendiri... apa yang saya amalkan, saya akan kongsikan kebaikannya kat sini, fb mahupun ig saya juga page saya...

Jangan sesekali amalkan produk jika anda di janjikan 1hari kesan, dan apatah lagi jenis perniagaan yang join hari ni esok dapat untung... TIDAK bagi saya.. nak kaya dan berjaya adalah dengan usaha dan kita berniaga kerana Allah SWT.

Betul kan? tanya la memana mereka yang berjaya sampai sekarang.. mereka pasti dah lalui pedih, perit, seksanya tu disini (hati), di maki, menangis dan sebagainya... Tapi kesudahannya? mereka-mereka ini berjaya sampai sekarang.. malah terus berusaha untuk membawa orang lain untuk berjaya juga...

Sebab tu saya pilih SHAKLEE dan geng Shaklee yang betul untuk berjaya.. Dan saya juga akan pastikan korang juga berjaya lepas ni.. TAPI atas usaha korang.. bukan orang lain.. Kejayaan yang saya dna korang akan kecapi adalah hasil kerjasama yang sangat hebat!

Bagaimana? kalu korang dah pernah rasai kelebihan produk ini.. kenapa tidak terus berkongsi dalam masa sama boleh menjana pendapatan korang juga...

Caranya? sya akan bersama korang .. segalanya bermula di sini -->
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
 

Wednesday, 16 September 2015

5 sebab kenapa ESP "hot" PRODUK dikalangan wanita-wanita CANTIK seperti DIRI anda.

Mungkin ramai antara kita, termasuk saya dahulu sebelum mengenali Shaklee ni, suka sangat membazir membeli alat solek untuk kelihatan cantik dan hot.

esp shaklee

Tapi tanpa sedari saya membuatkan muka saya lagi bertambah nipis dan bila terpana dengan cahaya matahari, saya rasa pedih dan pernah luka kecil hanya di sebabkan taksub dengan kecantikan luaran semata-mata.. Sekarang?

Pasti tak lagi sebabnya saya dan temui formula kecantikan saya juga mereka-mereka yang menyedari akan kepentingan kecantikan dalaman ini sebenarnya.

Apa yang saya temui sejak 4 tahun lepas san sampai sekarang masih mengamalkannya..Adalah ESP Shaklee

5 sebab kenapa ESP "hot" produk ni menjadi pilihan saya dan mereka-mereka? 

1. Lengkap 100% protin yang badan perlukan
2. Mudah di amalkan dan KESAN yang baik untuk dalaman terserlah di luaran.
3. Keperluan badan adalah Asid Amino penting yang tak di hasilkan dari makanan lain selain dalam ESP.
4. Jimat dan tahan lama juga dengan pelbagai manfaat lain
5. Bukan je cantikan dalaman, luaran.. bentuk badan solid macam Erra Fazira.

cantik anggun

Lagi? tak mau cerita panjang-panjang.. tapi bagi korang yang belum amalkan. SEGERA dapatkan untuk anda. Lagi, kecantikan ni bukan la korang minum ni terus cantik macam Lisa Surihani atau Nasha Aziz ke...

Tapi kesihatan ni terlalu banyak boleh di maksukan tau...

Lagi? ok korang order dna terus rasai apa yang telah kami rasai... kurus 45kg pun dah berbaloi kan.. jeragat dan jerawat tiada pun satu bonus kan... 

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
 
 

Tuesday, 15 September 2015

3 Tips Hadapi Kehidupan Yang Padat & Sibuk Mengalahkan MENTERI BESAR!

Haa.. Topik kali ni simple tapi saya rasa ianya sangat membantu para ibu dan ayah yang mengatakan kita ni sangat sibuk juga dengan jadual harian yang padat.. Hinggakan kita berhutang masa dengan anak-anak..

Setuju?

Bagi saya YA! korang pula bagaimana?

jutawan shaklee
Bagi seorang yang bekerjaya, masa itu sangat berharga..
Bagi surirumah pula.. masa tak cukup nak buat apa ynagn nak di buat.. apatah lagi dengan diri sendiri?
Bagi peniaga pula, masa itu emas?

Betul? Tapi bagaimana pula dengna surirumah tangga ynag mengurus keluargnaya 24jam, dalam masa sama menjalankan perniagaan online? adakah seperti kami ni ada masa 25jam atau lebih dari 24jam ?

Jawapannya... Ada kat sini...


Bagaimana kami mengurus masa kami? hanya dengan 3 TPIS atau 3 Cara ini kalu korang boleh follow dan konsisten... saya rasa korang lepas ni akan rsa... eh.. banyak pula masa aku ni sebenarnya... haaaa...

Dapatkan 3 TIPS / RAHSIA masa anda banyak sebenarnya.. walaupun anda adalah seorang MENTERI BESAR! ^__^. Dan lepas ni ... no more reason ya... 

Jika anda juga mahu membina kerjaya dari rumah, hubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
     Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=================================================

Monday, 14 September 2015

Produk Shaklee - Lagi tentang Sabun Basuh Pinggan Paling Power & Jimat!

Sejak nak raya haji ni, antara pilihan ramai adalah Sabun Basuh Pinggan Paling Power & Jimat ini tau.. Kenapa saya katakan paling power?

Ye la kan, raya haji dah tak lama, apa ynag paling popular di musim raya haji ni antara makanannya adalah sup gear box, bihun sup daging, semua la tentang daging fresh-fresh lagi kan... dan.. daging juga lemak tak boleh di pisahkan...

Pilihan saya sejak mengenali kehebatan pencuci ni.. adalah ini... dan lepas ni korang juga WAJIB ada ni sebabnya.. tak la menyusahkan korang nak membasuh dan membuang kesan-kesan lelemak daging kat pinggan tu apatah lagi periuk juga sinki...

Nak tahu kehebatannya? korang saksikan video ni.. lepas ni kompom korang tak risau dah...


Jadi korang? jangan tunggu lepas raya baru nak order... Order sekarang. penyelesaian pasti terjawab...

Untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=================================================

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online


Sunday, 13 September 2015

Shaklee Kulim - Bagaimana nak dapatkan Vitamin ini secara PECUMA!

Bagi anda yang belum tahu, sehingga bulan Oktober ini, korang masih berpeluang untuk dapatkan vitamin ini secara PERCUMA!

Secara terus terang, saya dulu tak percaya vitmain-vitamin semua ni. Tapi bila dapat rasai kelainan pada vitamin Shaklee ni, saya percaya ianya terbaik untuk kita amalkan dan apatah lagi siapa-siapa yang mengamalkan pemakanan simple dan segera tu, sangat elok vitamin ni untuk kita amalkan setiap hari.. multivitamin ini antara paling cepat keserasian juga...

Dan, kini lebih 100 tahun vitamin ini terBUKTI sangat memberi kesan yang baik pada tubuh badan kita, apatah lagi yang mengalami darah rendah...

Korang nak dapatkan secara PERCUMA vitamin VITALEA Complex ini? senang je, korang folllow ini

Beli (walau 1 produk) + Daftar keAHLIan (RM69) = Berjaya dapat PERCUMA Vitalea Complex RM88.75
 shaklee kulim
Lagi kenapa ramai memlilih VITALEA Complex ni sebagai penyelesaian masalah darah rendah dan sebagainya? Korang boleh klik video ini untuk BUKTI bertapa produk ini antara No.1 sekali... 

Klik / copy Video link ini - (https://www.youtube.com/watch?v=yjESAbK25l4&feature=youtu.be)

Untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=================================================


Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...