Pengedar Shaklee di Kulim & Seluruh Malaysia. Untuk anda yang sedang mencari vitamin TERBAIK dan TERHANGGAT di Malaysia,Produk Shaklee yang pasti BERKESAN, SELAMAT dan SEMULAJADI.~mommylina 017-5836865~

Followers

Saturday, 5 September 2015

Rahsia Baju Saya Tak Berbau Hapak - Surirumah Bekerjaya -

Saya paling suka bila dapat jumpa SET ini, paling senang nak basuh baju di tengah malam.. sidainya di waktu pagi... semalaman pun baju tak berbau hapak tau..

Apa yang paling mengembirakan lagi? selain kerja rumah jadi mudah, saya dapat urus masa saya dengan lebih teratur.. kenapa? mau tak gembira bila rumah wangi, tiada bau hapak dan baju mudah nak iron lagi cepat je kering tau...

Apa RAHSIA yang saya gunakan, kini bukan la rahsia lagi daaaa... sebabnya... ianya dah popular dan mejadi pilihan para ibu dan surirrumah untuk membuat pilihan yang bijak ini...

produk shaklee

Haa... tak mau cerita panjang lebar dan.. kawan-kawan yang belum lagi ada ni kat rumah.. saya syorkan beli dan rasai apa yang saya katakan ini..

***** Baju tak berbau HAPAK
***** Rumah WANGI dengan wangian basuhan ini
***** Jimat masa dan basuhan
***** Bersih dan puas hati
***** Lembut sesangat....

Haaa 5 bintang tu saya bagi... serius friends ianya sangat puas hati....

Bagaimana nak dapatkan? Meh terus kepada mommylina.... kat sini...


Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
 
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online

Friday, 4 September 2015

Promosi September : 4 Langkah Nak Bancuh ESP - Cara Betul & Sedap -

Assalamualaikum dan salam Jumaat semua... Selamat pagi kawan-kawan blogger dan pembaca blog mommylina semua..

Alhamdulillah.. minggu pertama di bulan September dah kita kan.. macam kejap sangat dah 4hb.. Allahuahbar... tapi jangan terlalu memikirkan masa itu tetap berlalu.. apa yang penting kita terus ceria, jaga kesihatan, tambahkan amalkan rohani untuk bekalan kita di akhirat juga.. kan...

Ok, hari ni nak share cara-cara nak bancuh ESP ni yang sangat mudah dan cepat tetapi paling sedap dan juga penjagaan kesihatan extra kecantikan tau...

ESP Shaklee

Haaa.. Senang je sebenarnya kan... Cantik dan sihat, senang la.. siapa wanita yang tak nak cantik dan sihat? semua pasti nak.. cuma ada pelbagai cara, tapi cara paling win dan mudah bagi saya adalah dengan MENJAGA PEMAKANAN kita... setiap hari.. sebab makanan kecantikan dan kesihatan ini bermula dari apa yang kita makan untuk tubuh badan kita...

Begitu juga untuk makanan hati dan minda kita... adalah dari apa yang kita katakan dan lafazkan..

Ops.. terlebih sudahhh....

Okeylah.. mommylina tak nak pepanjang... mommylina nak share cara nak JIMAT penggunaan ni sempena PROMOSI kali ni... kawna-kawan boleh share BELI 6 FREE 1 / BELI 2 dapat Less 5% lagi...

Bagi yang belum berpeluang nak dapatkan FREE KEAHLIAN kali ni lah masanya.. sebab dengan ni kawan-kawan akan dapat extra BONUS lagi bulan hadapan.. Beli dah jimat dapat pula EXTRA BONUS kan.. siapa tak nak ni sememangnya rugi tau...

Bagaimana nak dapatkan? Meh terus kepada mommylina.... kat sini...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
 
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online

Thursday, 3 September 2015

Untuk Siapa & Kenapa Mereka Juga Memilih ESP? - Promosi September -

Sempena PROMOSI TERHANGAT September ini... Ramai antara mereka masih terus mencinta PRODUK NO.1 dan terlajak laris ni...

Untuk siapa & kenapa mereka memilih ESP? Rasa-rasa perlu tak artis nak jadi model untuk minuman se"panas" dan terlaris ini?



Mereka buat pilihan mengikut keperluan mereka dan "jatuh cinta" produk ni tanpa sedari kulit semakin lembut, cantik, shape up lagi... milk booster? Dah tentu... itu paling tak di nafikan.. saya sendiri pun anak dah nak 2tahun pun #penyusuansusuibu serasa macam baru anak sebulan dua...

Alhamdulillah.. terlalu banyak manfaat setong ESP ni andai kita betul-betul konsisten kan...

Mahu bersama kami dan sebahagian dari keluarga kami ini juga?

Boleh.. Tersangat kami alu-alukan untuk bersama eTEAM kami lagi... Bagaimana?

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
 
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 

Wednesday, 2 September 2015

Senangnya Nak Kurus ATAU Susahnya Nak Kurus... - Tips Paling Senang -

Cakap je NAK KURUS, semua pasti NAK kan.. Tapi bagaimana cara anda? Cara paling senang atau anda cakap senangnya nak kurus atau sebaliknya susahnya nak kurus?

Mana satu anda akan sebut setiap hari, setiap masa dan bila-bila masa korang nak....

Tips saya.. mudah je... korang kena sebut perkara-perkara yang POSITIVE dan MEMBINA setiap kali bangun pagi. .di awal pagi!

Susah? ke Senang?
set kurus shaklee

Senangkan.....

Lagi? Paling PENTING! sematkan di dalam minda dan hati sepanjang anda sepanjang nak berdiet. Gunakan ayat-ayat yang mudah dan senang. Contohnya "SAYA JADI LEBIH SIHAT BILA KURUS”. “SAYA NAK KURUS & SIHAT”. Sebut setiap hari selepas anda bangun tidur.

Ataupun cara ini....

set kurus shaklee
Bezakan GAMBAR anda ....

Dan mungkin anda boleh buat cara ini...

Buatkan dalam bentuk fizikal. Contoh jika anda berhasrat mahu mendapatkan kembali badan size S seperti 3 tahun lepas, gantungkan baju bersaiz S kepunyaan anda di tempat yang anda boleh lihat setiap hari. Dan bayangkan betapa cantiknya anda memakai baju bersaiz S tersebut.

Bagaimana? Ada berani buat? Pasti la kan.. mudah je... Selain tu.. Jaga pemakanan anda juga tau.... Paling senang anda boleh bersarapan dengan ESP Shaklee ni... Tak la skip breakfast dan makan malam kan..

Cara senang... amalkan setiap hari.. anda pasti rasai apa yang saya dan mereka yang lain juga rasai... Nak? - Klik ESP SHAKLEE ini untuk dapatkan PENANGAN nya...

Jangan lepaskan peluang kali ini.. dapatkan maklumat lanjut dari saya untuk bantu anda KURUS & SIHAT

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com


Tuesday, 1 September 2015

Penangan "Shaklee Effects" kembali bergegar - Promosi Hebat & Panas Kembali -

Semalam ramai yang bertanya.. Lina apa offer esok... Harap-harap ESP la ek...

Promosi Shaklee Septmeber 2015

Hebat tekaan korang... Sebaikkan Ogos melabuhkan tirai semalam.. Dapat whatsapp mengatakkan ESP OFFER bulan ini... Hebat kan... Malah semakin ramai merasai penangan produk ini dan semakin jatuh cinta, dan tanpa prosuk ini, rasa lain macam je... kenapa? itu namakan "Shaklee Effects" dan meresap dalam diri...

Dan hari ni beberapa TESTIMONIAL akan saya kongsikan.. sedari mereka rasa biasa-biasa je produk ni.. makin lama makin jatuh cinta pulaaaa....

Produk ini bukan baru sehari dua di pasaran.. malah lebih kurang 17tahun kat Malaysia dan syarikat yang PERTAMA di dunia... Alhamdulillah.. semulajadi itu pilihan ramai kini....

Antara kata-kata mereka tentang ESP Shaklee ni....

esp shaklee

testimonial esp shaklee

Ini antara kata mereka... saya letakkan beberapa lagi untuk next entry tau.. sebabnya.. terlalu panjangkan.. korang nak view lama pula...

Lepas ni Shaklee Effercts korang pula.. Amcam? Terus grab sempena PROMOSI sedang berlangsung ini?

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com


Sedang mencari PELUANG PEKERJAAN? - Bina Kerjaya Sendiri -

Saya tahu ramai para graduan tak kisah sedari Diploma sedang mencari peluang pekerjaan masa ni kan? ada yang dah berbulan grade, tapi belum bertemu kerja yang bersesuaian dengan kelayakkan yang di pohon selama ini..

jutawan shaklee

Saya dan mereka-mereka yang lain lalui sebelum ini juga sama... Keadaan terdesak masa tu buat saya ambil je jawatan tak setaraf dengan pengajian.. Gaji? RM600.00 company melayu tau kawan-kawan... Masa tu tak fikir sangat, asalkan kerja dan gaji halal saya terima dengan seadanya...

Apatah lagi zaman sekarang, fresh graduate terlalu ramai.. Tapi peluang pekerjaan?  Hanya mereka-mereka ada "kabel" je dapat masuk kerja Kerajaan yeke? betul ke.. saya pun tak pasti.. yang saya tahu.. sedari 2005-2011 saya mencari peluang kerja dari SPA8, dapat panggilan, yakin dah jawab dengan baik.. sudahnya jawapan tetap saya "GAGAL TEMUDUGA". Entah mana lagi silapnya.. .

Sudahnya sampai sekarang.. saya bangga dengan bergelar surirumahtangga BEKERJAYA juga, walau dari rumah, dengan konsisten, kekuatan mental dan fizikal, pengajaan amalan rohani dan jasmani... alhamdulillah.

Rezeki Allah SWT, tak payah guna "kabel" atau terpaksa terima kagi RM600.00 pun.. malah lebih dari itu boleh kita capai andai berusaha dan percaya akan REZEKI ALLAH ini..

Nak bersama saya lakukan kerana Allah Ta'aal.. kita tak akan kecewa... Insyaallah...

Mengapa masih mencari kerja ynag makan gaji? sedangkan kita boleh mulakan sendiri? Jika anda nak berjaya?

RAJIN
TIDAK BERALASAN
LAKUKAN DENGAN KONSISTEN
NAK GAJI TINGGI
dan dengan keselesaan tersendiri.... anda masih berpeluang, berniaga adalah JAWAPANNYA!

Mahu saya tolong? Anda jangan seperti saya yaang DULU, mensesiakan masa dan mencari peluang yang mengecewakan dan sudahnya masa berlalu macam tu je... Ayuh, remaja.. bangkit dari mengharapkan makan gaji.. kita ada banyak peluang kerjaya tersendiri... jangan cipta ALASAN, tapi kita cipta KEJAYAAN kita.

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online

Masa ini adalah masa dna PELUANG kita semua... Terus mulakan dengan mengambil peluang ini....

Monday, 31 August 2015

Sehati Sejiwa Kami - Tema Kemerdekaan 2015 -

Salam Kemerdekaan untuk MALAYSIA 

Assalamualaikum dan selamat pagi warga Malaysia... Dengan tema SEHATI SEJIWA  kan bulan ni.. .makan dengan ini.. kami pun sehati sejiwa juga tau...

Semoga MALAYSIA terus aman, maju dan sejahtera.. Moga allah SWT melindungi Negara kita ini dengan menyedarkan pucuk pemimpin supaya lebih ikhlas, telus dan jujur...

esp shaklee
Kami juga #sehatisejiwa - MALAYSIA MERDEKA Day -


Salam KEMEDEKAAN semua... Ubah cara kita, ubah nasib kita dengan cara yang betul, bukan mengharap "durian runtuh" dah lepas ni.. sebab tu semua menyakitkan hati je kan...

Peace Malaysia... Saya & Kita sayang MALAYSIA!

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online


Sunday, 30 August 2015

Bagaimana mencuci muka yang terkesan tanpa pembaziran? - Sini Jawapannya -

Saya ni pun baru tahu... oh rupanya... san ini saya kongsikan untuk korang juga.. lepas ni tak da la pembaziran kan, sekali pun guna sabun pencuci biasa-biasa, tapi ianya sangat bermakna untuk wajah kita, betul kan, wanita kan nak kelihatan anggun dan cantik...

Caranya?....

set kecantikan shaklee

JANGAN Membilas Wajah Terlalu Cepat!
 
Kebiasaan kita lepas je letak pencuci muka, tak sampai 5 saat terus basuh kan?

Macam tu, bagaimana sabun pencuci muka kita ni nak terkesan pada muka kita kan?
Sebaiknya... Setelah puas hati satu muka telah dicuci dengan facial foam, jangan terburu-buru terus membilasnya.

Tunggu 20-30 saat! Ini kerana pencuci muka yang anda pilih mempunyai khasiat untuk mencegah jerawat, mencegah minyak atau mengatasi kulit kering.

Biar pencuci muka anda ‘bekerja’ dahulu. Kemudian barulah dibilas dengan sebersih-bersihnya sehingga tidak ada sisa-sisa sabun yang tinggal.

Dan, paling saya suka pencuci muka.. antaranya.. ni dia...

tips cantik


Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...